Şimdi Ara

Pert Araç Rayiç Bedel Uyuşmazlığı-Sigorta Tahkim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

kazanamazsan ki bence kazanamazsın, mahkeme masrafı sırtına biner.

gayet iyi para vermişler vakit kaybetmeden kendine yeni bir araba al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracınızın kasko değeri neydi kaza anında..genelde o değerlere enflasyon farkı eklenip verirler ama geçen yıl acayip bir yıldı o nedenle sitedeki benzer araçlardan en düşüğünü hesap edip vermişlerdir..

• Malesef sonunda bişey çıkmaz

• bizzat bu durumu yaşamıştım. bu noktada aracın temizliğine, aksesuarlara, opsiyonel donanımlara maalesef bakılmıyor.

ben de yine temizlik ve opsiyonel donanımlar için 2 kez itiraz ettim 5-10 bin oynamıştı 3 sene önce. ama itiraz başvurusu, inceleme, sonuç ve toplam 59 gün sürmüştü kaza gününden paranın bankaya yatışı. o 2 ayda o farkın daha fazlasını yeni araç alırken ödedim maalesef, sürekli artan fiyatlardan dolayı.

bunlar da bunu bildiği için işinize gelirse moduna giriyorlar.

• reko kullanıcısına yanıt

Tam olarak dediğiniz gibi sahibinden deki en düşük fiyat veren bir ilan vardı onu baz almışlar.Aracın kaza tarihindeki fiyatı ilanlar 410-418 bin aralığında idi.Kasım 2022 de oluyor bu dediğim ama ödemeyi almam Aralık ayı idi.Akabinde yeni bir araç aldım hemen malum değer kaybediyor para günbegün.Ama hala içime sinmiyor az ödeme yapıldığını düşünüyorum.Bir çok yerde başvurun olumlu sonuçlanır dediler biraz cesaretlendim gaza geldim diyelim.Burada bazı arkadaşlar da değmez,iyi teklif verilmiş diyorlar..Bilemedim.

• Lego95 kullanıcısına yanıt

Bu tarz bir durum yaşadınız mı hocam

• Reis-i Eagles kullanıcısına yanıt

Hocam sovtaj firmasıyla pazarlık sonucu 5bin yükselttiler,kabul etmek zorunda kaldım,malum günbegün para eriyor.Ben de parayı 1buçuk ay sonunda alabildim,akabinde hemen yeni bir araç aldım borca girdim.Şimdi tahkime başvurayım diyorum, dosya kapanalı 2ay oldu.siz dosya kapandıktan sonra mı başvurdunuz?

• Aether_ A kullanıcısına yanıt

10 bin tl bile olsa ben basvururdum..önce tahkime sonra mahkemeye ya herrü ya merrü..ben zararına bile olsa giriyorum sizi bilemem

• reko kullanıcısına yanıt

Hocam parayı aldıktan sonra tahkime başvurulabilir mi? Sovtaj şirketi kesinlikle daha fazla artış yapamayacağını söylüyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.