Şimdi Ara

Pert Araç ve Kasko Ödemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz araştırma bu konuda bir fikir sahibi olamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
    Bilindiği üzere piyasada pert kayıtlı araç kaynıyor . Elimde Honda Civic 1,8 2007 Model var
    34 bın tl hasar kayıdı var . noter satışı üzerinde 37,800 kasko bedeli yazıyor . bu araca kasko yaptırsam daha sonra Allah göstermesin tekrar perte çıksa kasko ödemesi ne kadar olur ?
    Pert araçların piyasa değeri 30 bın den başlamaktadır.

• kasko şirketi o anki aracın değerini belirleyip size bir fiyat teklif eder. sizde ona göre fiyata onay verirsiniz. fiyata itiraz etme hakkınızda var.
    benim kardeşin pert olan aracına 110bin teklif etmişlerdi. ben 120 istedim. daha sonra 115te anlaştık. sizin ve sigortacınız arasında olan bir durum aslında.
  • guester_alican G kullanıcısına yanıt
    Pert yada ağır hasar kaydı olan araca kasko yapan şirketler aracın tekrar pert olması durumunda piyasa değerinin %60'ını öder. Yani aracın piyasa değeri 50.000 TL ise pert kayıtlı araca 30.000 TL öder. Bu kaskonun genel şartlarında da yazar. Pert kayıtlı kaskolu araç onarım sırasında da sigorta muadil parça verir, orjinal parça ancak muadil parçanın yani yan sanayi parçanın olmaması durumunda verilir, ayrıca araç yetkili serviste onarılmaz, sigortanın anlaşmalı kaporta atölyesinde onarılır.
  • Arkadaşlar 2016 model honda Civic aracıma arkadan çarptilar araç perte çıktı 105bintl kasko değeri çıktı sigorta ne kadar oder acaba yardimci olur musunuz tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin pekotek

Arkadaşlar 2016 model honda Civic aracıma arkadan çarptilar araç perte çıktı 105bintl kasko değeri çıktı sigorta ne kadar oder acaba yardimci olur musunuz tesekkurler
    Aracın daha önceden pert vs kaydı yoksa. Aracın piyasadaki muadilleri göz önüne alınarak sigorta şirketi size bi teklif sunacaktır. Eğer teklif düşük olursa sigorta şirketi ile pazarlık yapabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.