Şimdi Ara

Pert durumu ve vekalet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar. Talihsiz bir kaza sonucu aracım pert durumuna düştü. Daha sonra aracımı bir firma satın alıyor ve benden satış vekaleti istedi. Noterde bana süreli mi süresiz mi olarak sordu. Bende tam bilmediğim için firmayı aradım süresiz gönderin zaten satıldığında düşecektir tarzi bir cümle kurdu bende o sekilde vekalet verdim fakat biraz araştırdım genel süreci bu sekilde mi yoksa ilerde bu islem ile alakalı bir sorun ile karşılaşır mıyım tereddütte kaldım.

Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 22major22 2 kullanıcısına yanıt
    Süresiz verdiysen düşmez ,araç satıldıktan sonra notere gidip tekrar iptal ettirmen lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vekalette plaka yazılı ise süre önemli değil, aracı sattıktan sonra o vekalet ile yapabileceği bir işlem yok. Ben de bayiden takas ile araç aldığımda vermiştim 2017 başında, noterde hala aktif duruyor.

Plaka yazmayan genel vekalet ise satış sonrası noterden iptal ettirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1 plaka yazıldıysa sorun olmaz. vekalet durur ama bir işe yaramaz. yine de isterseniz gidip iptal ettirebilirsiniz.

• pert olana racınızın saşi nosunu yazdıracaksınız vekalete yani sadece o aracın satılmasına vekalet veriyorsunuz adınıza kayıtlı başka hiçbir aracı satamazlar

• OzzY® O kullanıcısına yanıt

o vekaletlerde 30 tane isim yazıyor iptal ettirmek çok pahalıya mal oluyor. isim sayısına göre fiyat çıkıyor

• verdiğiniz vekalette aracınızın plakası yazılı ise ve vekaletin ilgili aracın satış devir veya hurdaya çıkartılmasını sağlayacak cümleler yazıldıysa ilk satıştan sonra vekaletin işi biter başka bir işte kullanılamaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.