Şimdi Ara

PERT OLDUĞUNU BİLMEDEN ALDIĞIM ARACI NASIL İADE EDEBİLİRİM ? YARDIM LÜTFEN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
15.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mahkeme yolu çözüm oalbilir ama uğraştırır;işi insani()yollardan çözmek daha mantıklı,malesef...Sözleşmede aracı herşeyiyle kabul ediyorum vs. diye bir madde var tam hatırlamıyorum,onun altına imza atıyorsun mesele orada işte.Senin bir şekilde bilmeden pert kayıtlı araç aldığını kanıtlaman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xadamx

ARTIK KULLANACAĞIZ

Hiç bir şey yapamıyorsan yüzüne karşı üç defa " Benden aldığın para haram olsun..Haram olsun..Haram olsun...Hayırını görme...Bu alemin bir sahibi var.ALDIĞIN PARANIN HAYIRINI GÖRME...DOKTOR İLAÇ PARAN OLSUN.." .Diyeceksin..Ferahlayıp rahatlayacaksın..Çıkıp gideceksin...Adamın beynine kurşun sıkmaktan daha beter yüreğine bir kazık çakmış olacaksın..Her başına musibet geldiğinde sebebini bilecek..Sende başına ne geldiğini duyacaksın..VE İLAHİ ADALETİN TERAZİSİ ASLA ŞAŞMIYOR..GÖRECEKSİN....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 19 Aralık 2011; 22:29:51 >

• dostum tüketici mahkemesine dava açacaksın paranın iadesini isteyeceksin yasal faizi ile, davayı kazanma olasılığın %99. dur. Mal ayıplı map sonuçta, açacağın davada davalı taraf hiçbir kusuru olmadığını ispat etmek zorundadırki bunu ispatlaması çok zor.
  • quote:

ARTIK KULLANACAĞIZ

Her yolu denedikten sonra bu sözü kullan.
    Bu kadar çabuk pes etme, Daha kaç kişinin canını yakacaktır o adam. Bu işi meslek haline getirenler var.
  • Aracın sahibiyim diyenede güvenmeyin aracı ne zaman aldığına bakın 3-5 aylığına binici adam araç almaz bi üçkaat varsa başlar kıvırmaya teyzemindi dedemindi yok kayınçonundu ben satacam diye üstüme aldım vsvs. alsatçıyla galeriyle ucuz diye işiniz olmasın sahibinden bulun pazarlığınızı yapın
    expertiz raporu kesin alın bosch servisler 50tl ye yapıyor bu işi Aracı gösterdiğiniz servisin müdüründen imzalı olmasına dikkat edin. Sanayii ustasının işi belli olmaz o oynanmış aracı zaten sanayiden çıkmıyordur. Asalak bir toplum gelişti pert ve kmsi ile oynanamış araçlardan para kazanan.
    İnşallah olumlu netice alırsınız. Geçmiş olsun...
  • Aldığı para zehir zıkkım olsun ben böyle adilerle aylarca muhatap oldum borca girip sıfır araç aldım. Bi galericileri bilirdim esnafı memuru karşılaştıklarımın çoğu böyleydi.
  • böyle kaşar adamlar bedduadan falan etkilenmez...beddua içinde allah korkusu, haram korkusu olan adamı vurur...

herkes kendince tavsiyelerde bulunmuş, ben de bulunayım: demişsin ki bu herif gebze ve kocaeli belediye meclis üyesi...bence bu herifi buradan yakala...gazeteci arkadaşlarının, televizyoncu arkadaşlarının olduğunu söyle...bu işin haberini yaptıracam de...partisine git...bağlı bulunduğu ilçe başkanı ya da il başkanıyla konuş..de ki bu sizin parti meclisi üyeniz beni böyle böyle dolandırdı..aha da belgesi...

bu adam mı siyaset yapıp halkın sorunlarını çözecek..kendisi dolandırıcı bunun diye partisinin il başkanına kadar çık...

ve bence özellikle bu aracı niye aldığını, eşinin durumunu, doğmamış çocuğunun vebalini onların da taşıdığını söyleyip olayı biraz da duygu sömürüsüne bağla..ama yap bunları..

geçmiş olsun.
  • Yetkili servisler arabanin degisen boya durumunu %100 bilebiliyorlarmi yoksa hata yapma riskleri varmidir? Birde atiyorum bir arac alicam bu aracin pert olup olmadigini kesin olarak anlamak icin neler yapabilirim. Bazi arkadaslardan duyuyoruz plakadan sorgulattim gorunmedi sigorta sirketini aradim gorunmedi vs.vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

quote:

ARTIK KULLANACAĞIZ

Hiç bir şey yapamıyorsan yüzüne karşı üç defa " Benden aldığın para haram olsun..Haram olsun..Haram olsun...Hayırını görme...Bu alemin bir sahibi var.ALDIĞIN PARANIN HAYIRINI GÖRME...DOKTOR İLAÇ PARAN OLSUN.." .Diyeceksin..Ferahlayıp rahatlayacaksın..Çıkıp gideceksin...Adamın beynine kurşun sıkmaktan daha beter yüreğine bir kazık çakmış olacaksın..Her başına musibet geldiğinde sebebini bilecek..Sende başına ne geldiğini duyacaksın..VE İLAHİ ADALETİN TERAZİSİ ASLA ŞAŞMIYOR..GÖRECEKSİN....

arkadasim iyi hos dogru söylüyorsunda Allah korkusu olan bir insan bunu yapmaz Allah korkusu olmayan bir insanada bu sözler fayda etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: anotherbrick55

Aldığı para zehir zıkkım olsun ben böyle adilerle aylarca muhatap oldum borca girip sıfır araç aldım. Bi galericileri bilirdim esnafı memuru karşılaştıklarımın çoğu böyleydi.

konuyu tam okumadin galiba bu adam zaten gazete ve televizyonlara haber olmus yüssüzün teki.
  • Ben artik olan olmus diyorum elinizdeki belgelerle bir avukat bulup mahkemeye gidiceksiniz

Ama uzulerek soyluyorum sizinde sucunuz var sonucta bu serefsiz size araci zorla satmadi
    Plakayi 5664 mesaj atman yeterli bence yada bir yetkili servise plakayi vermem
  • quote:

ARTIK KULLANACAĞIZ

tecrübe yediğimiz kazıkların toplamıdır diye bir söz duymuştum gerçekten de özetle öyle ama şöyle bir durum var aracınız serviste yapışmış yanlış anlamadıysam bu da aracın pert olmadığını ağır hasar alıp serviste yapıldığı anlamına gelmez mi? genelde pert araçlar sanayide çıkma parçalarla toplanır sonra trafiğe çıkarılır pert araçların serviste orjinal parçalarla toplandığını hiç duymadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

Yetkili servisler arabanin degisen boya durumunu %100 bilebiliyorlarmi yoksa hata yapma riskleri varmidir? Birde atiyorum bir arac alicam bu aracin pert olup olmadigini kesin olarak anlamak icin neler yapabilirim. Bazi arkadaslardan duyuyoruz plakadan sorgulattim gorunmedi sigorta sirketini aradim gorunmedi vs.vs.

Yetkili servisler boya-değişen durumunu bilirler. Bilmeselerde vermiş oldukları expertiz raporunun bağlayıcı yanı vardır.
    Kesinlikle 5664 çok güvenmeyin eğer tescil yeni yapıldıysa hasarlar hemen görünmüyor.
    Birde Kaza yapan aracı sigortadan habersiz sanayide yaptırıyorlar bunun sonucunda da Tramerden hiçbirşey cıkmaz.
    Sahibinden.com sitesine kazalı araçlara bakmıyormusunuz araç kullanılamıyacak halde satılık ve aracın pert kaydı yoktur yazıyor.
    Satıcılar çok kelime oyunu yapıyor dikkat etmekte fayda var. Ama notere not olarak sanırım en güzeli şer düşürtmek. Aracın pert kaydı yoktur. Çalısmayan mekhanık-elektronik sorunu yoktur diye yani içerik nasıl olur bilemiyorum ama bu şekilde yazdırılabilir aksi durumda.. mahkemeleri geçerlidir gibi.

• madem 2-3 mılyarı gozden cıkardın....burası turkıye bu tip adamlar insanlıktan anlamazlar...

mademarac pert...ok al kullan fazla yapacak bı sey yok...

ama 2-3 mılyarı o herıfı pert etmek için kullan...şöle kameranın falan olmadıgı bı yerde al bunu kır kolunu bacagını ..

şimdi sende pert oldun de..bı daha kımseyı dolandırmaz....

benım oturdugum muhıtte bole bır galarıcı vardı pert arac alıp mıllete satıyordu.

ellerıne saglık bırısı perte ayırdı arkadası...3 ay kol bacak kırık yattı evde...akıllandı şimdi.
  • quote:

ARTIK KULLANACAĞIZ

madem 2-3 mılyarı gozden cıkardın....burası turkıye bu tip adamlar insanlıktan anlamazlar...

mademarac pert...ok al kullan fazla yapacak bı sey yok...

ama 2-3 mılyarı o herıfı pert etmek için kullan...şöle kameranın falan olmadıgı bı yerde al bunu kır kolunu bacagını ..

şimdi sende pert oldun de..bı daha kımseyı dolandırmaz....

benım oturdugum muhıtte bole bır galarıcı vardı pert arac alıp mıllete satıyordu.

ellerıne saglık bırısı perte ayırdı arkadası...3 ay kol bacak kırık yattı evde...akıllandı şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyatrakya

quote:

ARTIK KULLANACAĞIZ

• Geçmiş olsun.

Yazınızda meclis üyesi olduğunu yazmışsınız
    Belediye meclis toplantıları halka açık ve her ay başı yapılır bir kaç saatinizi ayırın toplantı öncesi veya sonrası belediyede meclis üyeleri huzurunda rezil edin.onu yapamaz iseniz hangi partidense o partinin il başkanına gidin. durumu anlatın olmadı yerel gazetelere özellikle internet gazetelerine verin nasılsa seçim fazala uzak değil meclis üyeliğini kaybetmeyi göze alamıyacaktır.O tipteki hacı yatmaz eyyamcı tipler için menfaaat İTİBAR VE HAYSİYETTEN önce gelir. Tekrar geçmiş olsun Yasal yolları sonuna kadar kullanın.
  • Forumda pert aracı pert değil diye satın almış olan ve 1 sene sonra anlayan bir arkadaşın açtığı konu vardı. Orada sahibinden.com'daki yayını delil olarak mahkemeye sunmuştu. Mahkeme satıcıyı suçlu bulmuş yani aracın parasını ödemesini kabul etmiş ve hatta dolandırıcılık sebebiyle ceza davası da açılmıştı. O yüzden bu olaydan bir şey çıkmaz vs. demeyin bence.

Ayrıca hukuken "iyi niyet"'li durumdasınız. Yani tramerden sorgulama yapmışsınız. Yapmadan almamışsınız. Bu bile yeterli olabilir. Bir avukatla görüşmek yerinde olur kanaatindeyim.
  • Hukuk bilmeyen, hukukçu olmayan arkadaşların yapacak birşey yokk vs demesi laf-i güzaf, bir avukata danışın, tüketici Mah dava açamazsınız zira bir firma şirket ya da galerini vs değil şahıstan satın almissiniz aracı, ayrıca noterdeki satis soz.de baktım gördüm aldım vs yazması sizin kandirildiginiz gercegini değiştirmez, öncelikle dolandırıcılıktan, satın aldığınız yer cumhuriyet Savcılığı'na suc duyurusunda bulunun ardından da ayıba karsı tekefful hükümleri doğrultusunda borçlar kanununa göre alacak davası acın, bu davada kisi ben soyledim ona arac pertti demekle kurtulamaz bunu da ispat etmesi gerekir..ayrıca yerel gazeteye olayla ilgili bilgi verin belki kucuk bı ihtimal yaşadığınız sıkıntıyı gündeme getirirler.. Ancak size bu yazdıklarımı siz yapmakta zorlanırsınız bir avukatlar görüşün durumunuzu anlatın belki sırf kazanacağınız para karşılığı vekiliniz olmaya karar verir ve o adamın yiyeceği para bir meslektaşımıza nasip olur, saygılar..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.