Bildirim
Pes 11 kontrol sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyunun kurulu olduğu dizine girip , Settings 'e gireceksin .. Oradan üstte Kontrol Cihazı diye bir sekme olacak .. Ordan şut pas , kombinasyonlarını kendine göre düzenleyebilirsin.. -
quote:
Orijinalden alıntı: évaN
Oyunun kurulu olduğu dizine girip , Settings 'e gireceksin .. Oradan üstte Kontrol Cihazı diye bir sekme olacak .. Ordan şut pas , kombinasyonlarını kendine göre düzenleyebilirsin..
Kendi kendine hareket etmesini böyle engelleyebillirmiyim ? -
Onu yapabilmek için , Taraf seçme ekranı varya orda , kare tuşuna basıp , gösterge seçimi yardımlı yardımsız yarı yardımlı falan var oradan seçersen .. Yardımlı seçeneğini , top sana geldiğinde otomatik olarak senin kontrolüne girer..Eğer bunu yapmazsan , L1 tuşuna basıp alman gerekir topu..
Onun dışında antrenör modunu da açmış olabilirsin.. Onu da , Oyun planı sekmesinde , en alttaki bölümlerde en sağda , kapalı duruma getirirsen sorunun sanırım .. -
quote:
Orijinalden alıntı: évaN
Onu yapabilmek için , Taraf seçme ekranı varya orda , kare tuşuna basıp , gösterge seçimi yardımlı yardımsız yarı yardımlı falan var oradan seçersen .. Yardımlı seçeneğini , top sana geldiğinde otomatik olarak senin kontrolüne girer..Eğer bunu yapmazsan , L1 tuşuna basıp alman gerekir topu..
Onun dışında antrenör modunu da açmış olabilirsin.. Onu da , Oyun planı sekmesinde , en alttaki bölümlerde en sağda , kapalı duruma getirirsen sorunun sanırım ..
Onları da yaptım ama kontrol sorunu daha oyuna girdiğimde oluşuyor ben kola dokunmadan kendisi maça giriyor ayarları değiştiriyor falan :) -
ohoo sen dizginleri baştan ele vermişsin
bunun çözümünü bilmiyorum gerçekten :) -
Sorma tam bir çıkmaz sokaktayım hiç bi yerde bulamadım bi çözüm :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Burny
Sorma tam bir çıkmaz sokaktayım hiç bi yerde bulamadım bi çözüm :D
sanırım ben buldum çözümü, bakiiimm hııı ıııı hımmmm
kolu değiştirin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X