Şimdi Ara

Pes 11 kontrol sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Pes 2011'i laptopa usb joystick takarak oynuyorum ancak basmadığım halde kendi kendine pas verip şut çekiyor. Bu probemin çözümünü bilen var mı acaba ?

• Oyunun kurulu olduğu dizine girip , Settings 'e gireceksin .. Oradan üstte Kontrol Cihazı diye bir sekme olacak .. Ordan şut pas , kombinasyonlarını kendine göre düzenleyebilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: évaN

Oyunun kurulu olduğu dizine girip , Settings 'e gireceksin .. Oradan üstte Kontrol Cihazı diye bir sekme olacak .. Ordan şut pas , kombinasyonlarını kendine göre düzenleyebilirsin..

Kendi kendine hareket etmesini böyle engelleyebillirmiyim ?
  • Onu yapabilmek için , Taraf seçme ekranı varya orda , kare tuşuna basıp , gösterge seçimi yardımlı yardımsız yarı yardımlı falan var oradan seçersen .. Yardımlı seçeneğini , top sana geldiğinde otomatik olarak senin kontrolüne girer..Eğer bunu yapmazsan , L1 tuşuna basıp alman gerekir topu..

Onun dışında antrenör modunu da açmış olabilirsin.. Onu da , Oyun planı sekmesinde , en alttaki bölümlerde en sağda , kapalı duruma getirirsen sorunun sanırım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: évaN

Onu yapabilmek için , Taraf seçme ekranı varya orda , kare tuşuna basıp , gösterge seçimi yardımlı yardımsız yarı yardımlı falan var oradan seçersen .. Yardımlı seçeneğini , top sana geldiğinde otomatik olarak senin kontrolüne girer..Eğer bunu yapmazsan , L1 tuşuna basıp alman gerekir topu..

Onun dışında antrenör modunu da açmış olabilirsin.. Onu da , Oyun planı sekmesinde , en alttaki bölümlerde en sağda , kapalı duruma getirirsen sorunun sanırım ..

Onları da yaptım ama kontrol sorunu daha oyuna girdiğimde oluşuyor ben kola dokunmadan kendisi maça giriyor ayarları değiştiriyor falan :)
  • ohoo sen dizginleri baştan ele vermişsin

bunun çözümünü bilmiyorum gerçekten :)
  • Sorma tam bir çıkmaz sokaktayım hiç bi yerde bulamadım bi çözüm :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 22 DirectX sorunu
    geçen yıl önce açıldı
    Fifa 16 PC kurulum sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burny

Sorma tam bir çıkmaz sokaktayım hiç bi yerde bulamadım bi çözüm :D

sanırım ben buldum çözümü, bakiiimm hııı ıııı hımmmm

kolu değiştirin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.