Şimdi Ara

Pes 16/10 en boy oranı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ,1440*900 çözünürlükte altta ve üstte bantlar var. LB kutucuğunu boş bıraktığımda da adamlar uzuyor. LB sadece dikey genişletme (uzatma) yapıyor yani.
    Tam ekran yapmanın başka şekli yok mudur ?

Sadece 2013 değil 2010 2011 ve 2012 dede aynı sorun var. Şimdi kafama takıldı bunu nasıl aşarım.

Pes6 da kitserverde bunun bir yolu vardı ama yeni oyunlarda yapmayı beceremedim :) Kitserverden enboy oranını 1.6 yapıyorum. Lb seçeneğini aktifte etsem pasifte etsem yine birşey değişmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Merhaba arkadaşlar ,1440*900 çözünürlükte altta ve üstte bantlar var. LB kutucuğunu boş bıraktığımda da adamlar uzuyor. LB sadece dikey genişletme (uzatma) yapıyor yani.
    Tam ekran yapmanın başka şekli yok mudur ?

Sadece 2013 değil 2010 2011 ve 2012 dede aynı sorun var. Şimdi kafama takıldı bunu nasıl aşarım.

Pes6 da kitserverde bunun bir yolu vardı ama yeni oyunlarda yapmayı beceremedim :) Kitserverden enboy oranını 1.6 yapıyorum. Lb seçeneğini aktifte etsem pasifte etsem yine birşey değişmiyor

birebir ayni problem bende de var hocam cozebildiniz mi? en boy oranini 1.6 yapsam da yapmasam da tam ekran olmuylr malesef degisen bir sey yok.
  • Hannover 96 kullanıcısına yanıt
    olayı çözdüm , pes i monitörünün çözünürlüğüne ayarlıyorsun , lb yi kapatıp çıkıyorsun.

Daha sonra kit server ayarlarından enboy oranı ayarını açıp , otomatik seçeneğini işaretliyorsun.Oyıun 16 10 oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.