Şimdi Ara

PES 2008 Hatanın Sebebi Nedir !!Önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pes 2008 kurmaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor önceden kurmuştum ama şimdi resimdeki hatayı veriyor eskden otomatik çalışıyordu şimdi otomatik çalıştıra baştığım saman cannot started diyor nod 32 kullanıyorum bazı dosyalarınında virüs bulmuş karantinaya almış onlarıda sildim ama yinede çalışmadı.

PES 2008 Hatanın Sebebi Nedir !!Önemli

• 1. Bu konu sizin için tabii ki önemlidir,teknik yardım bölümüne açtığınıza göre.
    2. DVD sağlammıdır?
    3. Daha önceki yüklemeyi uninstall ettinizmi?
    4. CCCleaner ile temizlik yapın.
    5. Prefetch klasöründeki PES ile ilgili dosyaları da silin. Program Files klasöründeki.
    6. Çakma yazılımlar hakkında yardım bu forumda hoş karşılanmaz.
    7. Fairlight klasörüne bir göz atın. Setupdan önce çalıştırmanız gereken bir dosya olabilir.
    8. Gözünüz yiyorsa nod32yi disable yapın öyle kurun.

İyi oyunlar.
  • dvd sağlam bundan emininm daha önceki yüleme uninstal edildi temizlikte yaptım ayrıca 5 madde de tamam zaten hiç doya yoktu fairlight de kontrol edildi nod disable modda iken denedim yine ayynı..
  • Dvd sağlam diyorsunuz da, iconu bile gözükmüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kunter

Dvd sağlam diyorsunuz da, iconu bile gözükmüyor.

tamam arkadaşım yardımların için sağol fazla yorma kendini..
  • Arkadaşlar hp pavilion 5196 kullanıcısıyım ve pes08'i yüklerken (daha doğrusu yükledkten sonra) oyun açılmıyor.İkona çift tıklıyorum siyak bir ekran sonra sürücü hatası diyor(mavi bir arkaplanda--hızlıca geçiyor) ve reset atıyor.Neden böyle bir sorunla karşılaştm yüklemede mi sorun bilg.de mi?:s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows'un ilginç bir sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.