Şimdi Ara

PES 2008 Ön Sipariş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatlar uçtu yine,aşağıdaki linki lütfen tıklayın.

http://urun.gittigidiyor.com/PES-2008-Pro-Evolution-Soccer-2008-ps3-sifir_W0QQidZZ6485435

• şaka gibi fiyat, bu fiyattan alan olur mu merak ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E6A755909

şaka gibi fiyat, bu fiyattan alan olur mu merak ediyorum..
    büyük elektronik mağazalarında da bu fiyatlarda olur heralde,piyasada 125 ytl olur gibime geliyor ama kara borsa bile olabilir bu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontrgerilla

büyük elektronik mağazalarında da bu fiyatlarda olur heralde,piyasada 125 ytl olur gibime geliyor ama kara borsa bile olabilir bu oyun

Alıntıları Göster
    Valla ne yapacağız bilmiyorum,oyunun çıkış tarihi bekleyip oyun piyasada çoğaldıktan sonra fiyat düşer diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35burak

Valla ne yapacağız bilmiyorum,oyunun çıkış tarihi bekleyip oyun piyasada çoğaldıktan sonra fiyat düşer diye tahmin ediyorum.

Alıntıları Göster
    ben şahsen teknosa veya megavizyondan taksitle alırım en iisi o şeil uyanıklara para kazandrmaktansa yada 1 ay beklerim ..nasıl olsa fifa var
  • quote:

Alıntıları Göster
    ya arkadaslar alinirmi bu fiyata.sabanci nin oglu olsam koc un velihati olsam gene almam.insanlari aptal yerine koyuyorlar.biraz mantikli dusunun.1 hafta bekleyin gidin 70 milyona her yerde bulursunuz.170 milyona oyunmu alinir.gunah israf ya.milleti zenginmi etmeye calisiyoz biz burda.kendini aptal yerine koydurmak isteyen versin siparisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

ya arkadaslar alinirmi bu fiyata.sabanci nin oglu olsam koc un velihati olsam gene almam.insanlari aptal yerine koyuyorlar.biraz mantikli dusunun.1 hafta bekleyin gidin 70 milyona her yerde bulursunuz.170 milyona oyunmu alinir.gunah israf ya.milleti zenginmi etmeye calisiyoz biz burda.kendini aptal yerine koydurmak isteyen versin siparisi.

Alıntıları Göster
    Kolay yoldan para kazanmaya öyle meraklıyız ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iKSBAKs -- 10 Ekim 2007; 11:51:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iKSBAKs

Kolay yoldan para kazanmaya öyle meraklıyız ki...

Alıntıları Göster
    Bizim millette her şey önce sahip olma hırsı varken,o kişi 170'e de satar 200'e de satar.Kazık yemeye meraklı ve alıştırılmış bir milletiz maalesef.
  • quote:

Bizim millette her şey önce sahip olma hırsı varken,o kişi 170'e de satar 200'e de satar.Kazık yemeye meraklı ve alıştırılmış bir milletiz maalesef.

Alıntıları Göster
    Aaaa ne güzel fiyat hemen alasım geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Aaaa ne güzel fiyat hemen alasım geldi.

Alıntıları Göster
    Kımse almasın mantıklı davransın duyarlı olsun 1 hafta beklemekle kımse ölmez adamlar belese para kazanıyor aynı oyun 5 gun sonra 90 ytl ye dusuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antuangs

Kımse almasın mantıklı davransın duyarlı olsun 1 hafta beklemekle kımse ölmez adamlar belese para kazanıyor aynı oyun 5 gun sonra 90 ytl ye dusuyor..

Alıntıları Göster
    tabikide 1 hafta en az oda beklemek lazım veya 5-6 arkadaş birleşip aynıanda indirim yaptırtarak alınmalı,oda ne kadar olur indirim bilinmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontrgerilla

tabikide 1 hafta en az oda beklemek lazım veya 5-6 arkadaş birleşip aynıanda indirim yaptırtarak alınmalı,oda ne kadar olur indirim bilinmez

Alıntıları Göster
    99YTL ye de getirenler olur merak etmeyin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: greyhound

99YTL ye de getirenler olur merak etmeyin :)

Alıntıları Göster
    yuh artık herif 170den dayamış malları bakalım bizim iç piyasada kaç para olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: margornn

yuh artık herif 170den dayamış malları bakalım bizim iç piyasada kaç para olacak

Alıntıları Göster
    Kazıkçı çakallar türemeye başladı Bu çakallara inat kırsınlar şu aleti ellerinde patlasa oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: jakin33

Kazıkçı çakallar türemeye başladı Bu çakallara inat kırsınlar şu aleti ellerinde patlasa oyunlar

Alıntıları Göster
    Adamın mail adresi adresine bakın "UCUZPS3@HOTMAiL.COM"

• quote:

Orijinalden alıntı: japonozan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: japonozan11

Ucuz buysa pahalısı nasıl olur acaba

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: japonozan11

Ucuz buysa pahalısı nasıl olur acaba

Alıntıları Göster
    1 ay almam olur biter kasmaya gerek yok 1 hafta kimse almasın bakın nasıl iniyo fiyatlar

• quote:

Orijinalden alıntı: maydo67

1 ay almam olur biter kasmaya gerek yok 1 hafta kimse almasın bakın nasıl iniyo fiyatlar

Alıntıları Göster
    ya pal playasia da olmadıgı ıcın zorunlu olarak d&R dan alacagım İnsallah 140 ı geçmez

• quote:

Orijinalden alıntı: pitrat

ya pal playasia da olmadıgı ıcın zorunlu olarak d&R dan alacagım İnsallah 140 ı geçmez

Alıntıları Göster
    Xbox360 a da çıkıyor oyun sinirim bozuldu!!! PS3 exclusive yapamadılar gitti şunu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alman malı klimalı.

Xbox360 a da çıkıyor oyun sinirim bozuldu!!! PS3 exclusive yapamadılar gitti şunu!

Alıntıları Göster
    abi siz buna laf ediosunuz birde şu linke bir bakın
    adam 399 milyona HALO3 satıyor ya :) ve msj attım ben konsol mu bu yoksa sadece oyun mu diye.....oyun dediü

http://urun.gittigidiyor.com/DUNYAYI-CILGINA-CEVIREN-HALO-3-XBOX-360-ONLY_W0QQidZZ6401606

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.