Şimdi Ara

PES 2008 online oynayan yokmu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Dün PES 2008 aldım ama yabancılarla oynarken oyun LAG yüzünden sapıtıyor ve bu yüzden oyundan zevk alamıyorum. Sırf LAG yüzünden 5-1 yenildiğimi biliyorum en sonda dayanamadım oyundan çıktım bide profile Disconnect 1 diye eklendi :) Neyse konu bu değil tabi.

DonanımHaber'de online PES 2008 oynayan arkadaşlar varmı merak ettim. Eğer varsa akşamları güzel güzel kapışmalarımızı yaparız çok zevkli olur.

İsteyen Xfire'a eklesin: lovemaniac

Şimdiden teşekkürler.

• s.a dostum. ii olmuş bu konuyu açtığın.bende oynamak istiyorum pes2008. nasıl yapcaz.nasıl oynayabiliriz karşılıklı...ben seni xfire'a ekledim.nick pardon84 ok
  • bende orjinal aldım online oynamak için nereye kayıt yaptırıyoruz yardım edebilecek varmı ?
  • evet nasil oynaniliyor online solerseniz yapariz
  • pes 2008 menusunde network bolumune gelın.Pes2008 sıtesıne baglanıp cd kıtapcıgı uzerınde bulunan regıster kodu ıle kayıt olun.Zaten adım adım yuruyor.Kayıt ıslemı bıttıkten sonra oyunda yıne network menusu logın bılgılerınız.Sısteme gırıs yaptıktan sonra ıster oda acabılır ıster kayıtlı odalara davet gonderıp oynayabılırsınız.Vakıt buldukca bende oynuyorum ama arkadasın bahsettıgı gıbı kesılmeler oluyor.Serbest vurusu daha kullanma asamasında ıken defalardır kalemde gol goruyorum.Eger oynamak ıstersenız kı ben cok ıyı bılmıyorum nıck hayal@cafe olarak.Ozel mesajlada ulasabılırsınız.

saygılar
  • arkadaşlar hamachi üzerinden ağ adı: pe2008 şifre: 123 burayı ekleyin r4p1d3 | EFSANE bu arkadaşa sorun turnuvaları o organize eder orda nkatılabilirsiniz
  • Haftada 2-3 kere turnuva düzenleriz burda.Katılın sizde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • illa orjinalmi olması lazm
  • quote:

Orjinalden alıntı: designby07

illa orjinalmi olması lazm

hayır kardeş bi yama çıktı onunla oynuyabiliyorsun siteden takip edebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.