E+Q+Q+Q YAPINCA ORTAYA KARISIK Bİ HAREKET YAPIYO BİLMEM DAHA ÖNCE BAHSEDİLDİMİ
quote:
Orjinalden alıntı: SCREAM_BG
bu nasıl oluyo bi anlatsana
quote:
Orjinalden alıntı: hakanalcin
quote:
Orjinalden alıntı: bulentozi1905gs
arkadaşlar kendiniz yere atarak penaltı veya faul aldınızmı yani hakem yiyomu
arkadaşa katılıyorum ben alamadım daha
bende yere atmıyo tam olarak neye bascaz
Arkadaşlar bu hareketler playstation 2 de oluyomu söylermisiniz ben yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. cvp yazarsanız sevinirim çünkü bu hareketler oyuna aynı zamanda tat katıyo..
hocam ben bir defa yaptım ama neye bastığımı bilmiyorum acemi şansıyla oldu heralde
quote:
Orjinalden alıntı: satsubay
saçma bi oyun
ya bu oyuna saçma demek nasıl bir mantık oluyor. Arkadaşım lütfen bana bundan daha gerçekçi bir oyun söylermisin bende bileyim?
byler adamlaı savunmaya çağırma tuşu nedir yw.cok kontraatktn gol yiyorum.bide hızlıca ataga çıkıorm kanattn mesela gidiorm içeri bakıorm 1 tne adam wr benden kimse gelmio.setplay settingste 3 oyuncu atak seçili halde kimse gelmio.bi tuşu wrmı bunun o an adamları ileri çağarmk için.???
pes e yeni başaldım o yüzden pek bilmiorm tuş kombinasyonunu.
BİLDİĞİM HAREKETLER-PS2
1) ORTA AÇAÇAKKEN L1 VE R1 E AYNI ANDA BASIN.TOPU AYAĞINDAN AÇIYOR.
2) ÜÇ DEFA L1 E BASMAK----RONALDİNHONUN FLİP FLAP HAREKETİ
3) ANALOGLA AŞAĞI YUKARI YAPARSANIZ TOP HAVAYA KALKIYOR.
4) ANALOGLA AŞAĞI YUKARI YAPARSANIZ TOP ADAM BOYUNDAN FAZLA HAVAYA KALKIYOR (BU HAREKET DURMA ANINDA YAPILMALI).
5) KOŞARKEN ANİDEN R2 YE BASARSANIZ ANİDEN DURUYOR.SONRA TEKRAR KOŞUN.ÇOK İŞE YARIYOR.
6) R2 İLE SAĞ VEYA SOL YÖN TUŞUNA BASARSANIZ DA DEĞİŞİK BİR ÇALIM ATIYOR.
7) HAVADAN GELEN TOP KONTROLÜNÜ R2 İLE YAPABİLİRSİNİZ.BU TUŞ KONTROLLÜ ŞUT ÇEKMEDE DE KULLANILIYOR.YUKARDA BİR ARKADAŞ AÇIKLAMIŞ.
8) VEEEE SÜPER CANCEL HAREKETİ : MESELA ARA PAS ATTINIZ OYUNCU DA OTAMATİK KOŞUYOR.SİZ OYUNCUNUN KONTROLÜNÜ KENDİNİZE ALMAK İÇİN L1 VE R1 E BERABER BASIYORSUNUZ.
ŞU ŞEKİLDEDE KULLANILABİLİR.ŞUT VEYA PAS TUŞUNA ÖNCEDEN BASTINIZ.İPTAL ETMEK İSTİYORSANIZ.
setplay settings de adamlara attack verdıgın zaman duran toplarda veya kornerlerde ılerı gelıyo sectıgın adamlar
Koşarken Sağ anolog tuşuna aşşağı yukarı yapınca kayan odefans oyuncusunun üzreinden zıplıyarak geçiyo aynı hareketi oyuncuyu R2 tuşu ile durdurarak yapınca ise rakibin üzerinde aşırtıyo ve koşarak arkasına geçiyo
LT RB tuşlarını klavyeye çevirir misiniz? Olmadı gamepad koluna çevirin. X, O gibi yani
Ps2 joypad lerde ki ile karşılaştırıyım Pc yi çözersin artık
LB =L1 RB=R1 RT=R2 LT=L2
Arkadaşlar havadan koşu yolu atma nasıl oluyor? Ben hiç berecemedim. Bide çok çabuk çalım yiyorum. Adamlar 3-4 kişinin arasından çıkıyorlar ama ben 1 oyuncuyu dahi zor geçiyorum. Daha etkin bir şekilde top kapmak için ne yapmamız gerekiyo bi formülü var mı?
L1+Üçgen ile havadan koşu yoluna pas atabilirsin diye biliyorum. Ayrıca bu ilk sayfada ki haraketleri PS2'de ki PES2008'de yapabiliyormuyuz?
Arkadaşlar çok yararlı bir topic olmuş. Teşekkürler.
bu oyun iki kişi oynanmıyomu
quote:
Orjinalden alıntı: viper srt 10
quote:
Orjinalden alıntı: hakanalcin
quote:
Orjinalden alıntı: bulentozi1905gs
arkadaşlar kendiniz yere atarak penaltı veya faul aldınızmı yani hakem yiyomu