Şimdi Ara

PES 2008 Özel Hareketler Buraya (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
62.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: gokhan96

Arkadaşlar havadan koşu yolu atma nasıl oluyor? Ben hiç berecemedim. Bide çok çabuk çalım yiyorum. Adamlar 3-4 kişinin arasından çıkıyorlar ama ben 1 oyuncuyu dahi zor geçiyorum. Daha etkin bir şekilde top kapmak için ne yapmamız gerekiyo bi formülü var mı?

E+X+A BAS O ZAMAN HEM PİRES YAPIYO HEMDE YANINA ADAM ÇAĞIRIP İKİLİ SIKIŞTIRMA YAPIYOSUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

PES 2008 Özel Hareketler Buraya

Sen mi yaptın bu hareketi nası yaptın
  • arkadaşlar bnm de bi sorum olcak hazırladıınız videolar nası hazırlıyosunuz? movie makerden hazırlayabilirmiyim?
  • quote:

Arkadaşlar havadan koşu yolu atma nasıl oluyor? Ben hiç berecemedim. Bide çok çabuk çalım yiyorum. Adamlar 3-4 kişinin arasından çıkıyorlar ama ben 1 oyuncuyu dahi zor geçiyorum. Daha etkin bir şekilde top kapmak için ne yapmamız gerekiyo bi formülü var mı?

Arkadaşa katılıyorum topu çalmasına çalıyorum evet, joystickteki x'le baskı yapabiliyoruz ve kare tuşuyla ikinci bi adamı getirerek baskıda kurabiliyoruz bunları yapmak kolay ancak onlar tek bir adamla arkadan gelip topa sahip adamımızı çekiyo ve bide bağırtıyo adamımızı 'ııghhh' diye ses geliyo adamımızdan ve çok rahat bi şekilde 'topu arkadan gelmesine rağmen tek bi kişiyle' alabiliyolar. Aynı onlar gibi 'tek bi kişiyle arkadan gelip çekip topu onlar gibi rahatça alabilmeyi' nasıl yaparız? X'e 10 kere basıyorum, R1 ile X'e 10 kere basıyorum, R2 ile X'e 10 kere basıyorum, kare tuşunuda bunları yaparken aynı anda kullanmayı deniyorum, yinede ' adamı sadece arkasında çekiyo ve önüne geçip topu alamıyo onlar gibi!' Buna bi çaresi olan varmı? Teşekkürler

• ya arklar siz böle L1+L2+L1 diyosunuzda ben tam olarak anlayamadım biri bana açıklarmı lütfen,pes 2008 de müthiş goller atıyorum ama hareketleri bilmiyorum sadece bildiğim tek şey var oda yürürken q ve ya c ye basmak yardımcı olurmusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MedcezirKarakan -- 23 Nisan 2008; 13:59:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: soul1

quote:

Arkadaşa katılıyorum topu çalmasına çalıyorum evet, joystickteki x'le baskı yapabiliyoruz ve kare tuşuyla ikinci bi adamı getirerek baskıda kurabiliyoruz bunları yapmak kolay ancak onlar tek bir adamla arkadan gelip topa sahip adamımızı çekiyo ve bide bağırtıyo adamımızı 'ııghhh' diye ses geliyo adamımızdan ve çok rahat bi şekilde 'topu arkadan gelmesine rağmen tek bi kişiyle' alabiliyolar. Aynı onlar gibi 'tek bi kişiyle arkadan gelip çekip topu onlar gibi rahatça alabilmeyi' nasıl yaparız? X'e 10 kere basıyorum, R1 ile X'e 10 kere basıyorum, R2 ile X'e 10 kere basıyorum, kare tuşunuda bunları yaparken aynı anda kullanmayı deniyorum, yinede ' adamı sadece arkasında çekiyo ve önüne geçip topu alamıyo onlar gibi!' Buna bi çaresi olan varmı? Teşekkürler

Sanırım adamına göre değişiyor topu alıp alamaması. Güçlü ve hızlı oyuncuysa arkadan gelirken hızlı koşma + pas tuşuna basılı tutarak adamdan top alabiliyorum ben. Ama mesela Drogba'dan bu şekilde top çalınamıyor. Adamına göre değişiyor galiba.

Bu konu gayet güzel olmuş. Çoğu hareketi yapıyorum ama zamanlama olayı kasıyor. Yani boşken yapılıyor ama rakip varken karşıda geç kalıyorum galiba.

Savunma yapmak için bu tür püf noktaları var mı işin ? Savunma yapmaktan nefret ediyorum oyunda.

• quote:

Orjinalden alıntı: MedcezirKarakan

ya arklar siz böle L1+L2+L1 diyosunuzda ben tam olarak anlayamadım biri bana açıklarmı lütfen,pes 2008 de müthiş goller atıyorum ama hareketleri bilmiyorum sadece bildiğim tek şey var oda yürürken q ve ya c ye basmak yardımcı olurmusunuz?

Arkadaşım bu L1+L2 falan tuşları konsol tuşları. Klavyden oynuytorsan Q+E+Q falan.. KOlay gelsin

• arkadaşlar ben pes 2008 de Master Leage e giremiyorum. Yardımcı olabilecek biri var mıı ???????
  • pek özel haraket sayılmaz ama şut çekerken R2 tuşuna basınca ayak içi falsolu bir şut çeker.eğer yanlışlıkla abandıysanız ve geri dönüş yolu yoksa R2 ye basın belki iyi bi şut çıkarır.Ve şutu çekerken Üçgen tuşuna basarsanız şut daha yerden ve daha hızlı biçimde gidecektir.
    size önemli bir taktik:
    kanatlardan orta açmak için geliyorsanız aut çiizgisine yaklaşmadan orta açın hatta ceza sahası çizgisinden ileri gitmeyin ve ceza sahası köşesinden L1 e basılarak açılan ortalar oyuncunun biraz daha önüne orta açar.eğer orta açarken ortadaki oyuncunun önünde kimse yoksa üç kere basılan Yuvarlak(O) yerden açılan orta ile çok rahat bir gol pozisyonu kazanırsınız.
    bu arada;eğer versus yapıyorsanız rakibinize koşarak gitmeyin genelde yapılan hatadır bu.sakin bir şekilde ve çok dengesiz paslarla gidin yani rakibinizi şaşırtın
    hamachiden bayaa bi kişiyi şaşırtarak yendim

• Bir şey soracam.

Bu hafta Gençler'e karşı Deivid'in attığı golü izleyeniniz vardır. Oradaki gibi kafa vuruşlarında topu yerden sektirerek kaleye göndermek için bir tuş kombinasyonu var mı ?
  • benim de sorularım olacak
    oyunda rakibin kornerlerini nasıl engelliyorsunuz,kalecinin gelen topu çıkıp almasını nasıl sağlayabiliriz,kornerlerden gol yemekten bıktım
    ayrıca frikikten nasıl gol atabilirim,sadece şut tuşuna mı basıyorsunuz frikik atarken
    bir de onların frikiklerinde yapabileceğimiz bir şey yok mu,kaleciyi yönlendirmek gibi...
    duran toplardan çok çekiyorum bu oyunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: viper srt 10

quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

bu nasıl oluyo bi anlatsana

güzel hareket ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:ÖzGüN:.

quote:

Orjinalden alıntı: viper srt 10

quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

bu nasıl oluyo bi anlatsana

güzel hareket ama

Kardeş nasıl yapılıyor bu hareket tarif edermisin, klavyeden oynuyorum ...
    Bide sen bilirsin ben bu şutları ayarlayamıyorum; çok havadan sağdan soldan gidiyor onu nasıl ayarlarım...,

• quote:

Orjinalden alıntı: hakanalcin

quote:

Orjinalden alıntı: bulentozi1905gs

arkadaşlar kendiniz yere atarak penaltı veya faul aldınızmı yani hakem yiyomu

arkadaşa katılıyorum ben alamadım daha

ben 2-3 kere yedirdim, önce fake attı adam ayağıma kaydı dengem bozuldu o ana attım werdi ama çok zor zmanlaman çok önemli ama daha penaltı fln wermedi hep sarı weriyo onn yrne

• ***7 yıllık konu hort***

NOT:Arkadaşlar aslıdna sorum var konu hortla değil google ararken çıktı :D şimdi siz meslea LB + LT + LB yazıyorsunuz ya biz bunları elımızı cekmedne mı bascaz yanı LB'ye bastıkdan sonra elımızı cekıp LT'ye mı bascaz yoksa elımız LBde ıken LT ye mı bascaz nasıl anlamadım ??
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.