Şimdi Ara

PES 2008 Özel Hareketler Buraya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
62.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Edit : Ehueuhuehue , Sayfa başı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 16 Kasım 2007; 20:35:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BozkurtH

quote:

Orjinalden alıntı: FoRaSTeRo

TUŞALRI ÇÖZEMEDİM KLAVYE İÇİN X Bİ YERDE Y BİYERDE A BİYERDE NERDE DEĞİŞİYOR BU

İmzana Koptum

firefoxcuyum mozilla daha güvenli explorerdan

bu arada almanyadan ilk önce 2 yedim sonra klavyede 3-1 yendim

ama hala tuş takımını ayarlamadım klavyede elim ağrıdı oyunu bıraktım bu arada

konsol alıcam bu oyun için biraz pahalı geldi bana
    vatan computerda baktım 30 dolar filan fiyat koymuşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRaSTeRo -- 22 Kasım 2007; 3:38:56 >

• quote:

quote:

quote:

İmzana Koptum

firefoxcuyum mozilla daha güvenli explorerdan

bu arada almanyadan ilk önce 2 yedim sonra klavyede 3-1 yendim

ama hala tuş takımını ayarlamadım klavyede elim ağrıdı oyunu bıraktım bu arada

konsol alıcam bu oyun için biraz pahalı geldi bana
    vatan computerda baktım 30 dolar filan fiyat koymuşlar

foresta firefoxluyum bende firefox ile ilgili bi konu varmı

• bilmem bakmadım foruma phoenix_chelsea

ama yoksada kuralım elbet olur güzel bi tarayıcı

bu arada ben bu pesin tuşlaını atayabildim oyunu otomatik başlattın orda açılan play,instal menüsünden ayarlanıyor
    sonra tuşları ayarlayıp oyuna dalın hatta kulup yaması ve türkçe yama çok ggüzel oluyor oyunu birde öle deneyin
  • arkadaslar bu oyunda spiker var dimi?
  • var tabi . 4- 5 dilde hem de.
  • güzel paylasım
  • quote:

quote:

İmzana Koptum

Harbiden imza süpermiş..Arkadaşın izni olursa bende kullanmak isterim...
  • saçma bi oyun
  • kinay2004 buyur çal canımm sendenmi kıskancam

quote:

http://img248.imageshack.us/img248/3498/spynettv0.gif

satsubay sen oynama boşver sen git subaylığına devam et

arada belki rahatlamak için gerçek counter oynarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRaSTeRo -- 6 Aralık 2007; 5:32:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: /Bulut\

güzel paylasım

Evet sağol
  • Arkadaşlar neden klavyede kendini yere atma olayı başarısız oluyor..? Gamepad ile yapıyorum anında kendini yere atıyor ama klavye ile nerdeyse kırıcam tuşları banamısın demiyor..? Bunun bi çözümü bulunabildimi..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bymuratcan

Arkadaşlar neden klavyede kendini yere atma olayı başarısız oluyor..? Gamepad ile yapıyorum anında kendini yere atıyor ama klavye ile nerdeyse kırıcam tuşları banamısın demiyor..? Bunun bi çözümü bulunabildimi..?

yoo.bi sorun yok klavyede de oluyo. 3 tuşa aynı anda bascan. adam değiştirme + koşma+taktik ( LB+LT+RB)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saviola83 -- 11 Aralık 2007; 18:35:14 >
  • Ya kendini atmayı becerdimde. Sağından atıp solundan atmayı ve beşlikten çalım atmayı yapamadım bitürlü. Zamanlama hatası yapıyorum sanırım.
  • öncelikle rakibi karşına alıp bekliyorsun, sonra R2' tuşuna(koşma tuşunun arkasındaki tuş) basılı tutarak geri geri yap. oyuncu topu ayak tabanı ile geri geri çekiyor sen bunu yaparken..daha sonra rakip oyuncunun hareket yapmasını bekle..o tam topa müdahale etmeye çalışırken, sen R2ye basılı tutarken bir geri, hemen ardından ileriye bas...zamanlamayı ayarlarsan bacak arası geçiyor, bazende adamın sağından atıp solundan geçiyor...

ben bu harektle çok güzel goller atıyorum..şöyle: tam ceza yayının önünde bu hareketi yapıyorum, bacak arası atar atmaz şut çekiyorum, çok tatlı goller oluyo....
    tavsiye ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: navoski

mrb arkadaşlar ben bir türlü bacak arası atmayı yapamadım. c.ronalda ile denedim ama yapamadım biri klavyeden nasıl yapabileceğimi yazarsa çok sevinirim.şimdiden tşkl.lütfen yardım

•  PES 2008 Özel Hareketler Buraya

PES 2008 Özel Hareketler Buraya
  • The Best Ronaldinho
  • Rabona şutu yokmu ya ? Hani şu Recoba ile atılanlardan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: satsubay

saçma bi oyun

Evcilik Oyunu nasIl
  • arkadaslar ya bu pes 2008 de sutlar fasol almıyo yoksa benmı yapamıyom bılıyosanız yardım edın,frıkık ıcın sormuyom ama normal kaleye sut cekerken fasol naslı yapılıyo
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.