Şimdi Ara

PES 2008 Özel Hareketler Buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
62.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: erkanberk

klavye için hangi tuşlar arkadaşlar bi söyleyin lütfen

herkes tuşları settingsten kendine göre ayarladığı için öyle yazdık.
  • Diving ( kendini yere atma )
    L1+L2+R1

bunu ps2 de yapiyorum olmuyor.
    Neden acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: irish

Diving ( kendini yere atma )
    L1+L2+R1

bunu ps2 de yapiyorum olmuyor.
    Neden acaba?

Yok mu bilen?
  • ps2 deki pes 2008 de pek bi deişiklik yok bende oynadım çogu hareket yapılmıo, playstation daki pes 2008 pes6 nın yavaşı gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

ya arkadaşlar

R1=RB

L1=LB

R2=RT

L2=LT

böyle mi yanılıyo muyum ?

L1+R1 e elin baslıyken L2 ye basıcaksın oluyo yalnız hakem çoğu kez yemio sarı kartı basıo hemen bazen de yiyo çok seviniosun:D:D

Bu cristiano ronaldoyla bacak arası yaptıktan sonra gelen gol yani:R2 basılıyken hızlıca geri ileri basıcaksın adamın dönük olduğu yerin tersine doğru

Buda van persie L1+R1 e basarken R1 e 2 kere basınca birden hızlanıo yani kaleciyi çalımlaması:D

KENDİ UPLOADLARIMDIR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 4 Kasım 2007; 17:38:51 >

• Birde şeyi unutmuşsunuz bilmeyenler R1+x le baskı yapılıo ya x le birlikte kareyede elinizi basık tutarsanız ikinci bir oyuncu geliyo ikili sıkıştırma yapıolar
  • arkadaşlar lütfen gamepad için tuş ayarlamalarını buraya yazabilirmi acil yardım , ayrıca oyun menülerinde geri ileri olayı farklı tuşlara geçmiş ,
    pas
    shot
    uzuntop
    r1
    r2 .... gibi ayarlar için yardımcı olursanız mennun olurum.
  • L1 X3 çalım hareketi yapıyor.
  • benim ayarlarım şuan ps2 ile aynı bunun için ekstra bişey yapmadım.eğer yapamayan arkadaşlar varsa yardımcı olayım.kontorland joystick kullanıyorum.

bu yazıları L1,R1,R2 vs formatına yazsak daha verimli olmaz mı arkadaşlar? kaçımız xbox gamepad i ile oynadı ki? çoğumuz ps2 tuşlarına alışığız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeus1907

tamamen şans
  • arkadaslar benım oyunda top rakıpteyken hızlı kosma tusum calısıyor ancak top bendeyken o tusa bastıgımda adam yan yan gıdıyor yanı hızlı gıtmıyor.sorun nedır acaba joıstık mı bozuk yoksa top bende ıken hızlı kosma tusu mu degısık.her tusu denedım ama olmuyor.
  • gamepad ayarları için( klasik ps2 /pes6 )yardım talebim var arkadaşalr nasıl ayarlandıgını bilen arkadaşlar bu kısma yada pm le yada foto ile destek olabilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gArFeLd

arkadaslar benım oyunda top rakıpteyken hızlı kosma tusum calısıyor ancak top bendeyken o tusa bastıgımda adam yan yan gıdıyor yanı hızlı gıtmıyor.sorun nedır acaba joıstık mı bozuk yoksa top bende ıken hızlı kosma tusu mu degısık.her tusu denedım ama olmuyor.

hızlı koşma tuşu hep aynı senin joistik te sorun olabilir
  • TUŞALRI ÇÖZEMEDİM KLAVYE İÇİN X Bİ YERDE Y BİYERDE A BİYERDE NERDE DEĞİŞİYOR BU
  • mrb arkadaşlar ben bir türlü bacak arası atmayı yapamadım. c.ronalda ile denedim ama yapamadım biri klavyeden nasıl yapabileceğimi yazarsa çok sevinirim.şimdiden tşkl.lütfen yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: FoRaSTeRo

TUŞALRI ÇÖZEMEDİM KLAVYE İÇİN X Bİ YERDE Y BİYERDE A BİYERDE NERDE DEĞİŞİYOR BU

İmzana Koptum
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord of the pes

space ye tuş atayabilen warmı pes 6 da masa üstüne basınca oluodu şimdi olmuo umarım fullde bunu çözerler en kral tuştu beaa

aynen spacesiz olmuyor
  • arkadaşlar kendiniz yere atarak penaltı veya faul aldınızmı yani hakem yiyomu
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulentozi1905gs

arkadaşlar kendiniz yere atarak penaltı veya faul aldınızmı yani hakem yiyomu

arkadaşa katılıyorum ben alamadım daha
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.