Şimdi Ara

Pes 2009 Değişik bir hata...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kimsenin başına geldi mi bilmiyorum fakat başına gelip de olayı çözebilen varsa yardımcı olabilir mi ???

Oyunu oynarken 10 dk içerisinde ekrandaki görüntü bozuluyor. Bütük herşey birbirine giriyor saçma saçma şeyler çıkıyor. Sonra oyunu kapatıp windows a döndüğümde de pc kitleniyor mecburen reset atmak zorunda kalıyorum bilgisayara.

Kafayı yicem hiçbir çözüm bulamadım. Lüften yardımcı olun.

Sistemim

İşlemci E5200
    2 gb DDR 800 ram
    9600gt ekran kartı...

• Görüntünün birbirine girmesi ram sorununa işaret eder, ramleriniz 2x1gb halinde ise slotları değiştirmeyi deneyin.

Umarım sorun ekran kartınızın vram'i ile ilgili değildir.Ekran kartınızda sorun olmadığını anlamak için farklı bir ekran kartı ile oyunu çalıştırmanızı öneririm. Geforce 7 serisi ve üstü oyun için yeterli.
  • Ekran kartım arızalanmıştı 1 hafta kadar önc ve yenisini verdiler. Ekran kartıyla alakalı olacağını sanmıyorum problemin. Ama ramlerin slotlarını değiştiricem şimdi yardımınız için teşekkürler. Başka önerileri olan varsa söyleyebilir mi ?
  • ısılara baktınızmı?
  • Isılarda sorun yok en fazla 60 derece oyun içerisindeyken ekran kartı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: schumy1356

Arkadaşlar kimsenin başına geldi mi bilmiyorum fakat başına gelip de olayı çözebilen varsa yardımcı olabilir mi ???

Oyunu oynarken 10 dk içerisinde ekrandaki görüntü bozuluyor. Bütük herşey birbirine giriyor saçma saçma şeyler çıkıyor. Sonra oyunu kapatıp windows a döndüğümde de pc kitleniyor mecburen reset atmak zorunda kalıyorum bilgisayara.

Kafayı yicem hiçbir çözüm bulamadım. Lüften yardımcı olun.

Sistemim

İşlemci E5200
    2 gb DDR 800 ram
    9600gt ekran kartı...

ilk defa görüyorum bu hatayı bende problem yok bence ekran kartının sürücüsünü güncellemeyi dene

• Sürücüyü zaten güncellemiştim dostum da Sparkle 9600gt kullanan var mıdır hiç ? bu kartın max ısısı ne kadar olmalıdır??? Isıdan kaynaklanacağını sanmıyorum dediğim gibi max 65 derece gördüm oyun içerisinde. ama kafayı yemek üzereyim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş problemin neden kaynaklandığını bulabildin mi acaba? çünkü aynı problemi bende yaşıyorum oyunu oynarken durduk yerde bütün görüntüler birbirine giriyor neden olduğunu anlayamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.