Arkadaslar merhabalar,ben suan casper notebook kullanıcısıyım.sistemimin özellikleri P8700 2.53ghz işlemci, 4gb ddr2 800mhz ram NVidia 9600MGS 512MB ayrılmış bellekli bir ekran kartım var.bu bilgisayarı ilk aldıgım zamandan beri(Mart 2009) pes 2009 u high detail 1280x768 16:9 çözünürlükte LCD televizyona altın uclu HDMI kablo takarak canavar gibi oynuyordum fakat ne olduysa gecen ay yine bir gece oynarken oyun takılmaya basladı.heralde dedim windows şişti ve ayarları medium a getirdim sadece ve oyunuma devam ettim...3-4 gün sonra medium da da oynayamamaya basladım oyunu cünkü insanın gözünü bozacak derecede kasıyordu.daha sonra kafam bozuldu bilgisayara format attım.daha sonra yine c ve d sürücülerine ayırdım ve d sürücüsüne(yaklasık 250gb bomboş olan sürücüme) oyunu tekrar kurdum.Bilgisayarımın bütün driverlarını sorunsuz olarak yükledim,ekran kartı güncellememi yaptım.oyunun içinden cıkan directxi kurdum.oyunun dosyalarını Nod 32 4.0 en son sürümüyle virüs taraması yaptım ve hiç bir virüs bulamadı virüs programım.Daha sonra bütün bilgisayarı komple 2 kere virüs taramasından geçirdim yine herhangi bir virüs bulamadı.Denetim Masası/Güç denetiminden bütün güç özelliklerini ''Her Zaman''a getirdim yine de olmadı.640x480 çözünürlükte ve Low dayken bile macın ilk 30 dakikası kasmıyor,ve daha sonra yine öyle bir kasmaya basliyor ki insanın gözlerini bozacak...Sistemimin bu özelliklerine göre bu oyunu rahat rahat oynamam gerekiyor ki oynuyordum da...Peki suanda neden oynayamıyorum bana lütfen yardımcı olabilirmisiniz lütfen....