world class da 31-0 lık skorum var ama dandik bir takıma karşı
quote:
Orjinalden alıntı: legend86
oyunun yapay zekası iyi değil zaten üst düzey takımlar arasında top playerda 9 atıyorum 10dk lık maçta.Umarım 2010 da geliştirirler.
+1
Çok kötü yapay zekaları,Top Player'da en güçsüz takımı alıyorum karşıma da ManU'yu 10-9, 6-5,11-9 gibi skorlarla yeniyorum.2008 daha beter.
online da 9-9 luk skorum var bi elemanla
master ligde 5 dakkalık maçta top player da 9-0 lık maçım var
amatör hiç oynamadım ama become a legend modunda amatörde 18 yaşında 5 dakkalık maçta hattrick yaptım bilen bilir
Benim şuanki kadromla barcelona ya bile 8-9 atabiliyorum. Sıkmaya başladı. Oyunda hangi seviyeye çıkarırsan çık pek birşey farketmiyor. Sadece kaleci daha az gol yiyor. Onunda taktiğini çabuk buluyorsun zaten. Ama ibişler legend modda acaip farkediyor.
Amatörde yapıyoruz sonra ss alıp koyuyoruz.Maçı 15 dk ya al 30 tane atarsın neolacak.
fifa 2000 de 24 tane atıyorduk
quote:
Orjinalden alıntı: Loading
fifa 2000 de 24 tane atıyorduk
eyyy gidii 2000
2 saat sonra iniyor bende oynuyum bakıyım zamunda sağolsun
quote:
Orjinalden alıntı: silenThief
Oha nasıl yaptın mütiş oynıyor olmalısın. Çokta iyi kalplisin.Yoksa amatörü bulan 20-30 atmadan geçmiyor sen insaflısın gene
Ben Top Player de, iki takımında (ben ve rakio) tüm ayarları full ...
10 attığım oluyor. Onlarda 5-6 rahat atıyor. Zevk alıyorum oynarken..
arkadaşlar hangi diziliş ile oynuyorsunuz oyun anlayışınız nedir bide onları yazsanız
Galatasaray'da
Kewell(RWF)--------Baros(CF)------------Keita(SS) --------------------------------------------------------- ------------Arda(CM)-------Linderoth(CM)---------- --------------------------------------------------------- ----------------------Memet Topal(DM)-------------- -Alparslan(LB)-------------------------------Sabri(RB) ---------------Servet(DC)------Gökhan(DC)---------- -------------İyi pres yaptığım için kaleci önemli değil.Ama genelde Franco oluyo