Şimdi Ara

pes 2010 kadro güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ps3ü daha yeni aldım bütün güncellemerini yaptım hatta system settingstn pes 2010un da güncellemelerini kurdum fakat bi türlü kadrolar güncellenmedi. bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. şimdiden teşekkürler

• Kadro güncelleme derken nasıl yani 2011'in kadrosunumu istiyorsun takımların
  • evet kardeşim yeni transferler yani mesut realde d.villa barcelonada ibra ve robinho milanda. gittiğim bi ps3 cafede mevcuttu bu güncel kadro
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkay

evet kardeşim yeni transferler yani mesut realde d.villa barcelonada ibra ve robinho milanda. gittiğim bi ps3 cafede mevcuttu bu güncel kadro

Böyle birşey var mı varsa boşuna 2011 almayayım..
  • böyle bişey var diye biliyorum ama pes 2011 çok farklı sadece yeni kadro mevcut değil yenisinde oynanışı da çok farklı ve aşırı zevkli bana göre. pas hızını ve yönünü sen kendin manuel ayarlıyosn filn bi sürü yeni özellik getirmişler demosunu oynarsan anlarsın aradaki farkı
  • quote:

böyle bişey var diye biliyorum ama pes 2011 çok farklı sadece yeni kadro mevcut değil yenisinde oynanışı da çok farklı ve aşırı zevkli bana göre. pas hızını ve yönünü sen kendin manuel ayarlıyosn filn bi sürü yeni özellik getirmişler demosunu oynarsan anlarsın aradaki farkı

Evet , çıktığı gün indirdim PS3'e.
  • quote:

arkadaşlar ps3ü daha yeni aldım bütün güncellemerini yaptım hatta system settingstn pes 2010un da güncellemelerini kurdum fakat bi türlü kadrolar güncellenmedi. bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. şimdiden teşekkürler

onu yapan kisi bence kendi yapmistir sonra system settingsi kopyalayip butun ps3 lere kaydetmistir bence....ama pes 2011 beni pek sarmadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtaha7x

quote:

arkadaşlar ps3ü daha yeni aldım bütün güncellemerini yaptım hatta system settingstn pes 2010un da güncellemelerini kurdum fakat bi türlü kadrolar güncellenmedi. bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. şimdiden teşekkürler

onu yapan kisi bence kendi yapmistir sonra system settingsi kopyalayip butun ps3 lere kaydetmistir bence....ama pes 2011 beni pek sarmadi

Niye sarmadı fıstık gibi olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

quote:

Orijinalden alıntı: xtaha7x

quote:

Niye sarmadı fıstık gibi olmuş

beni sarmadi calim falan atamiyorum hic oyniyamam ben ole zevki cikmaz

• Kadro Güncellemeleri İlk yarı bittikten sonra yapılıyor. Bu demek oluyor ki bir oyun ile sadece 1 defa güncelleme yapabiliyorsunuz. Konami tarafından baska bir kadro güncellemesi çıkarılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncell

Kadro Güncellemeleri İlk yarı bittikten sonra yapılıyor. Bu demek oluyor ki bir oyun ile sadece 1 defa güncelleme yapabiliyorsunuz. Konami tarafından baska bir kadro güncellemesi çıkarılmıyor.

Bunu bilmiyordum
  • Editten yapmştr şu an update yok yeni pes 2010da
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.