Şimdi Ara

PES 2010 online Lag sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır PS3 PES 2010 online oynuyorum 600 küsur olan Division puanım bu Lag(Gecikmeler) yüzünden 356'ya kadar düştü sinirden deli olacağım ne yapmam lazım bana bi akıl verin, en dandik takımlara bile yeniliyorum Denizli'de oturuyorum her yerde mi böyle yoksa sadece Denizli'de mi bilmek istiyorum.

PSN: Lykan1975

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykan -- 1 Nisan 2010; 10:52:49 >

• Yok oyunun en büyük özelliği bu. Laglı online. Her sene düzelecek der konami ama asla düzelmez. Lagsız oyun istiyorsan fifa 10 alacaksın, burdaki sayısız turnuvaya yelken açacaksın. Ya da turnuva için rakiplerle cafede oynayacaksın.

http://www.guardian.co.uk/technology/gamesblog/2009/oct/23/games1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 1 Nisan 2010; 12:28:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

Yok oyunun en büyük özelliği bu. Laglı online. Her sene düzelecek der konami ama asla düzelmez. Lagsız oyun istiyorsan fifa 10 alacaksın, burdaki sayısız turnuvaya yelken açacaksın. Ya da turnuva için rakiplerle cafede oynayacaksın.

http://www.guardian.co.uk/technology/gamesblog/2009/oct/23/games1

Daha düzelmedimi Lag sorunu 5-10 senedir düzeliyo galiba bi türlü olmadi basini düzeltiyolar sonu yamuluyo sonunu düzeltiyolar basi yamuluyo japon iskencesi gibi

Tek cözümü acikliyorum FIFA

• eğer pes 2011 de düzelmezse fifa ya geçicem arkadaş kaybedicekler beni artık.. benimde 100 küsür puanım gitti lag yüzünden, puanı bırakın lag olunca küfürlerin ardı arkası kesilmiyo ve deliriyorum
  • dertsiz baş lagsız pes olmaz diye boşuna dememiş atalarımız
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar çok yardımcı oldunuz ayrıca bu sözü çok tuttum.... (dertsiz baş lagsız pes olmaz diye boşuna dememiş atalarımız)
  • fifada şu balon top olmasa bende gecicem valla ya fifa balon olmasın ya pes düzelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes 2010 vram sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben düzeldi diye almıştım daha dun keşke araştırsaydım bende aynı oyun xbox 360 da var ama sırf online için ps3 'e aldim almaz olaydim konami yetkililerine benden bir
  • valla bende kısa sürede fifaya geçtim , bu kafayla konaminin işi zor gerçektende
  • Yeni fw çıktığından beri yaklaşık 15 maçta 2-3 kez kırmızı connection denk geldi genelde sarı oluyor adamlar.. Kırmızı olanlarda lagcılardı kendisi takır takır oynuyordu bende lag vardı. Yani sanki sorun düzelmiş gibi şimdilik.
  • ben hiç online oynayamıyodum modemden dolayı dün nat2 yapmayı başarıp girdim dünden beri nadir sarıyla oynadım hep kırmızılarla oynuyorum ama çok lag olmuyo acaba karşı taraftamı oluyo lag?

bide bişe sorucam ben evde 2 kişi aynı takımda olarak başkalarıyla oynayabilirmym?
  • Oyunu ilk aldıgım zamanlar lag çok oluyordu ama son zamanlarda gayet güzel düzelttiler sanırım.
  • 4mb uydu nat 1 ama laglı sorun nerede acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: clemenza123

ben hiç online oynayamıyodum modemden dolayı dün nat2 yapmayı başarıp girdim dünden beri nadir sarıyla oynadım hep kırmızılarla oynuyorum ama çok lag olmuyo acaba karşı taraftamı oluyo lag?

bide bişe sorucam ben evde 2 kişi aynı takımda olarak başkalarıyla oynayabilirmym?

oynayabilirsin. Match menüde invite guest tarzi birşey olmalı ordan 2ci kolu ekleyebiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisnick

quote:

Orijinalden alıntı: clemenza123

ben hiç online oynayamıyodum modemden dolayı dün nat2 yapmayı başarıp girdim dünden beri nadir sarıyla oynadım hep kırmızılarla oynuyorum ama çok lag olmuyo acaba karşı taraftamı oluyo lag?

oynayabilirsin. Match menüde invite guest tarzi birşey olmalı ordan 2ci kolu ekleyebiliyorsun.

teşekkürler sonradan farkettimde bu nat olayı kanser etcek beni.
  • 8 megabit net var lag yine var yeter artık konamiye benden bir
  • Ya arkadaşlar bu pes 10da neden GRİ renkde kalıyor hep bağlantı? 500Kb/s yle download yapan100Mbps bağlantı var bunun derdi nedir ne çzümü vardır bi ayarı varmıdır? bişey değil adamyabancıolmasada türklerle bile aynı ayıp yaw... bağlantıya bilgisayar yetişemiyo pes 10da adamı ayar ediyo nasıl iştir? hiç olmadı bu Ps3 ü satmaya kadar gider bi cvp veren olursa sevinirim... oynayanllar var yahu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihozgec

Ya arkadaşlar bu pes 10da neden GRİ renkde kalıyor hep bağlantı? 500Kb/s yle download yapan100Mbps bağlantı var bunun derdi nedir ne çzümü vardır bi ayarı varmıdır? bişey değil adamyabancıolmasada türklerle bile aynı ayıp yaw... bağlantıya bilgisayar yetişemiyo pes 10da adamı ayar ediyo nasıl iştir? hiç olmadı bu Ps3 ü satmaya kadar gider bi cvp veren olursa sevinirim... oynayanllar var yahu...

Gri bağlantı senin bağlantındır, o hep öyle gri kalacak. İlk yazılımda seninde bağlantı hızın gösteriiyordu ama sonradan kapatıp gri yaptılar.

Diğer tarafın bağlantısına bak, önemli olan bu.

Lagsiz maç yapmak istersen quick match ayar menüsünde dili ingilizce veya almanca seçerek iyi bağlantılı birine düşme ihtimalini arttırabilirsin. Veya eu8 - server 10 da türkler oluyor, oradan maç ayarlayabilirisn.

Fransız ve italyanlarla genelde bağlantı kötü oluyor.

• evet tr de biri ile oynayınca lag olmuyor. hatta mac lobbysinde ingiliz serverlarına girip odalarda oda açıp birinin gelmesini beklersen yine sorunsuz maç yapabiliyorsun. genelde uzakdoğu ülkeleri fransızlar italyanlar bunlarda çok çok lag oluyor.
  • Bende Pes10 oynadım onlıne arkadasım Almanyadaydı.. Oynamaya çalıştık ..baktım lag var sattım..sıngel zaten Xboxda oynuyorum.Onlıne için 2 yıldır ps3de Pesi hemen alıyorum..ama sonunda satıyorum ben hiç evdeki gibi oynayamadım..Anlamadığım Kıllzone 2 oynuyoruz sorun yok kaç kişi daha atraksiyonlu ..neden pes oynayamıyoruz..?? peside çok seviyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.