Şimdi Ara

Pes 2011 Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Pes 2011' i pc' ye kurdum fakat oyunu açıyorum ve önüme bu hata çıkıyor: Uyarı: Bilgisayarınız, bu yazılımı çalıştırmak için Minimum Sistem Gereksinimleri' ni karşılamıyor. Bu nedenle, işlem sırasında hatalarla karşılaşabilirsiniz. Video kartınız, gerekli özellikleri karşılamıyor.(GPU:Shader 3.0)
    Tamam anladım işlem sırasında hatalar çıkabilir diyor. Aman hatalar çıksın ama yeter ki oyun açılsın. Ama yoksaya bastığımda yeşil şey döndükten sonra oyun açılmıyor. Settings' ten özelliklere girince hepsinde OK yazıyor ama GPU' da yapılamıyor yazıyor. GPU' m şu: ATI Radeon X1050 (PS2.0/VS2.0)

Minimum sistem gereksinimlerinde ATI Radeon x1300 video kartı) böyle olması gerektiği yazıyor. Ekran kartımdan dolayı mı açılmıyor yoksa bunun başka bir çözümü var mı? Yardım ederseniz çok sevinirim.

• Ekran kartın yetersiz. O oyunu bırak gta san andreasta bile pc kasar...
  • Ama kardeşim Pes 2010' u çok rahat bir şekilde oynuyorum hata filanda çıkmıyor. Ayrıca Gta San Andreas' i de çok rahat bir şekilde oynayabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profpc- -- 5 Eylül 2013; 19:05:29 >
  • Birde kardeşim flood yapıyorum ama SAPPHIRE HD5570 GDDR3 1GB 128BIT ATI DX11 EKRAN KARTI' nı alırsam Pes 2014'ü filan çalıştırır mı bilgisayar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profpc-

Ama kardeşim Pes 2010' u çok rahat bir şekilde oynuyorum hata filanda çıkmıyor. Ayrıca Gta San Andreas' i de çok rahat bir şekilde oynayabiliyorum.

iyide kardeş ekran kartın çok kötü..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pes 2010 tam ekran sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Pes 2010 mu Pes 2011 mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.