Şimdi Ara

PES 2011 BECOME A LEGEND (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
2
Favori
103.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar wigan ile ilk sezonu bitirdim ve milli takımdayım.euro 2012 eleme maçlarında oynuyorum.teknik direktör beni 67.dakikada oyuna alıp 68.dakikada oyundan çıkardı halbuki daha adamı hareket bile ettirmedim yani sakatlanma ihtimalim yok şuan şoka girdim
  • İlk defa bu kadar yüksek bir overall puanla başladım. Herhalde wonderkid falan oldum, oyunda da hemen 10 numarayı verdiler gittiğim takımda

PES 2011 BECOME A LEGEND

PES 2011 BECOME A LEGEND

• yahu 81 ile başlanır mı o nedir ya zorluk seviyesi nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: schumacher075

yahu 81 ile başlanır mı o nedir ya zorluk seviyesi nedir

En zor seviye. Ben de hem şaşırdım hem sevindim. Wonderkid
  • valla 2.sezonun ortalarındayım 70 anca oldu ama odak puanlarımı daha çok kartlar için kullanıyorum belki onun etkisi olabilir
  • arkadaşlar bal modunda stadyum seçme şansımız yok mu, chelseada oynuyorum, fakat kendi evimde oynadığım maçlarda konami stadyumu açılıyor, nasıl stadımı değiştirebilirim??
  • düzenleme kısmından chelseanin stadını değiştir
  • Gençlik benim save sanırım bozuldu. Ya PES ya Save bozuldu. benim save i alıp bir gün geçiirp ilk transfer günü gelince kaydedip bana gönderebilecek biri ar mı acaba?
    save:
    http://hot file.com/dl/101827575/f810260/BL01.rar.html
  • Arkadaşlar Twente,de Oynuyorum 2. Sezondayım Gol Kralıyım
    Takımımızda Lider
    Ama Bana Transfer Teklifi Geldi Deportivo Ve Mallorcadan İyi Takımlar Ama Birine Gidersem Gol Krallığınada Takımı Lider Yapmayada Yeniden Başlamalıyım Neyapsam
  • arkadaşlar yardım.....

bu modda oyuncumu forvet olarak seçip başladım..ama oyundabeceri kartlar çok az..genelde çalımla alakalı falan kartlar var..ben diğer kartlar açılsın diye omf ve if bölgelerinde oynamayıda öğrettim..koca sezon bu mevkiler için odak noktası kullanamadım..ama hala daha kartlar açılmadı...mesela uzaktan şut çekme kartı falan istiyorum ben...belli bir süre sonra mı açılacak açılmayacak mı yoksa nasıl açılacak bi el atın :)
  • valla30-40 dk dır bukonuyu okuyorum bilmediğim birsey varmı diye ama uzun dönemdir oynayınca bunların hepsini biliyorum. bilmediklerim yok..
    değişk şeyler olmuş...
    2 dk sonra oyundan çıkmalar.
    Genelpuanın 81 olması bende en yüksek 67 olmuştu..
    editör olayları .. neyse yavaş yavaş gidicez bakalım :)
  • Arkadaşlarlar ben adamımı 2. forvet yaptım ve teknik direktör beni ofansif orta saha oynatıyor. Roda dayım ve beceri kartı olarak suratliyi öneririm. Koşarken direkt dönebiliyorsunuz. Bundan önce real zaragoza ya gideyim dedim santrafor olduğum halde beni defansta oynadım ve dediğim şey şu oldu :
    Allah seni bildiği gibi yapsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wildmill Clutch -- 18 Şubat 2011; 18:49:53 >
  • 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhancalin1982 -- 20 Şubat 2011; 18:14:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaankrby

gittiğimiz her takımın performansı sürünüyor zeka seviyesi iniyor hepsi hap almış gibi oluyor,
    ama rakipler aksine döktürüyor.
    romadaydım ınter dokturuyordu.
    ıntere gectım roma dokturdu.

Ofansif orta sahayım;
    asiste oynayım dıyorum.
    boş kaleye bile dışarı top attılar.
    ben pas istemezsem yarı sahayı geçemiyorlar.
    her maç mutlaka gol yeniyor.
    ya kontradan.
    yadda defans resmen asist yapıyor.

en sonunda sıkılıyorum.
    diyorum gole oynayım oda olmuyor.ç

iyi özetlemişin hele defanslar ve bekler beni delirtiyo.
    Kendi kaleleri önünde topu alıyolar ve rakip bastırıyor pasta atmıyolar arkasını dönüyolar başlıyolar taç çizgisine doğru koşmaya... Adi bir oyuncu olsa neyse bunu puyol dani alvez filan yapıyor.

• Arkadaşlar ilk sezon bitti. Avrupa şampiyonasında milli takıma seçildim. İlk maçı oyunyorum oyun donuyor maç bitiminde. Sol altta yeşil daire dönüyor, müzik çalıyor ama orada takıldı oyundu. Bu sorunu yaşayan var mı aranızda? Varsa nasıl düzelteceğim? Oyundan tam keyif almaya başlamıştım ki bu çıktı...
  • Transfer döneminin açıldığı kısım ise bendede olmuştu. Pesedit patch 1.5 kullanıyordum bütü sezon boşa gitmiş oldu.
  • Ben de aynı yamayı kullanıyorum. Çok güzel bir sezon geçirmiştim halbuki. Gerçi 81 ile başlayan adamlar görünce şanssız olduğunu anlıyor insan. Fiziki yapı ile ilgili herhalde. 64 ile başlamıştım oyuna, Fulham'da bir sezon orta sıra mücadelesi verip düzenli forma giyip birkaç asist birkaç gol atmıştım. En büyük başarı FA Cup'ın MVP'si seçilmek olmuştu. PATCH 1.7'i kurup tekrar deneyeceğim...
  • Firepatch kullanıyorum. 1.7 yide deneyebilirsin ama tavsiye bütün sezonu en baştan tarihi ileri alarak atla test et 2.sezona geçiyormu diye
  • arkadaşlar bir sorum olcak Türk takımlarına transfer olma ihtimali var mı acaba? 2009 da vardı ama 2010 da kaldırmışlardı bilgi verecek varsa sevinirim .
  • Spor toto ligi olanları bilmiyorumda normalde yok ama türk takımlarını ingiltere/ispanya/italya/fransa/almanya liglerine taşırsan transfer olabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.