Şimdi Ara

PES 2011 BECOME A LEGEND

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
2
Favori
103.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar become a legend modunda yarattığınız futbolcuyu, oyun içinde yaşadığınız önemli anları, başınıza gelen ilginç olayları burda paylaşalım. Ben karakterin SSlerini birazdan paylaşacağım hadi bakalım.

• PES 2010'daki BAL Modundan farkları nedir ?
  • sırf BAL modu için indiriyorum şuanda oyunu..ınıce hemen acıcam bende paylasırım burdan ....farklar neler yazarsan sen sevinirim
  • Deneme Maçı Kaldırılmış. Doğrudan Teklifler Geliyor Artık. Kişisel Menajerimiz Var. Menajerimiz Ne Kadar Güçlüyse Bize Daha İyi Takımlar Ayarlıyabiliyor.

Artık Maaşımız Puan Değil, Para Alıyoruz. Parayı Sadece Menajerimize Harcayabiliyoruz.

Kontratlarımız Sadece 1 Yıllık Değil. İlk Sezonda Tüm Takımlar 2 Yıllık Sözleşme Öneriyorlar.

Kiralanma Olayı Getirilmiş. Artık Oyuncumuz Kiralık Olarak Başka Takıma Gidebilir.

Milli Maçlar Arttırılmış. Milli Takım Da Hazırlık Maçları Yapıyor.

Maç Öncesi Soyunma Odasında Taktikleri Anlatıyor Antrenörümüz. Maç Sonunda İse Oynadığımız Maçla İlgili Yorum Yapıyor.

Kötü Oynadığımız Bir Maçtan Sonra Takım Kağtanı Destek Olmak İçin Yanımıza Gelip Bizimle Konuşuyor.

Fotoğraf Galerisi Eklenmiş. Her Maçtan Bir Karemiz Albüme Ekleniyor. Rakamı Tam Hatırlamıyorum Ama Sanırım 7-8 Fotoğrafı Favorilere Ekleyip Saklayabiliyoruz.

Oyuncu Gelişim Bölümü De Değişmiş. 10 Antrenman Puanımız Haricinde Teknik Direktörümüzün Verdiği Puanlarda Ekleniyor.

BAL Oyuncumuzu Master Ligde Kullanabiliyoruz.

Aklıma Gelenler Şimdilik Bu Kadar...

• @anka13 valla cok saol müthiş yenilikler varmış,haberım yoktu,oyun cok daha gercekcı bı hal almıs gibi duruyor...oglene ınmıs olur oyun hemen acıcam ılk iş olarak..saydıgın yenılıkler muthıs,ama benı dusunduren şey şu; demoda messı ronaldo bıle adam gecemıyor bız nasıl adam gecıcez bal da 17 18 yasnda ?? paslasalım desek hersey oyunun yapay zekasına kalmıs olcak bıreysel oyun pek yapamıcaz sanırım...normal modda paslasması guzel ama bal da nasl olcak adamımız dandıkken bılemedım....ıns baymaz...
  • Evet arkadaşlar işte bu benim karakterim. Çoğu şeyin görüntüsünü almaya çalıştım. Zaman ilerledikçe maçlar yapıp sezon tamamladıkça ekleyeceğim buraya görüntüleri.
     PES 2011 BECOME A LEGEND
     PES 2011 BECOME A LEGEND
     PES 2011 BECOME A LEGEND
     PES 2011 BECOME A LEGEND
     PES 2011 BECOME A LEGEND
     PES 2011 BECOME A LEGEND
     PES 2011 BECOME A LEGEND
     PES 2011 BECOME A LEGEND
     PES 2011 BECOME A LEGEND
     PES 2011 BECOME A LEGEND

PES 2011 BECOME A LEGEND
     PES 2011 BECOME A LEGEND
     PES 2011 BECOME A LEGEND

• Bu oyunda en iyi mod herhalde.
    Master lige bakmadım ama en zevkli bu mod olmuş büyük ihtimalle.
    Master lig online güzel diyorlar bakmak lazım neyse.
    dediğim gibi Bu mod için oynanabilir oyun Türkçede olmasıda zaten cezbedecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Game of Thrones (2011 - 2019)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten çok zevkli mod 2010 göre daha gelişmiş cidden oyun çok değişmiş eski pes serilerine göre tşk konami
  • Sırf BAL modu için indiriyorum Pes2011'i.
  • Artık her maçtan önce teknik direktör size görev veriyor. önde basıp top kapmaya çalış, kazanılan toplarla kontratağa çık veya forvetleri besleyip pozisyon yarat, ama fırsat bulursan şut çekmekten çekinme gibisinden. maç içinde de oyun anlayışındaki değişikliklere göre bu görevler değişebiliyor. her maç sonrası teknik direktör performansınızla ilgili yorum yapıyor. kötü geçen bir maç sonra takım kaptanı soyunma odasında gelip size moral veriyor. daha da iyisi karşınızdaki rakibe göre diziliş ve oyun anlayışı değişiyor, bu yüzden yedek kalabiliyorsunuz. training kısmında da yeni bir mevki veya özel hareketler edinmek için çalışmanızı bu yönde ayarlayabiliyorsunuz. önceki senelerden çok daha zevkli olmuş.

yalnız ilginçtir AMF mevkisinde oynayan oyuncumu 4-3-3 dizilişinde forvet oynatmasını anlıyorum da Inter'e karşı oynarken beni dmc olarak oyuna aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delgren -- 2 Ekim 2010; 14:02:05 >

• BAL modunda gözüme takılan iyi yenilik daha var. Karakteri yaratırken seçeceğimiz krampon sizin özelliklerinize etki ediyor. Şut çekerken etkili olan kramponlar var yada hızlı koşarken etkili kramponlar.Seçim yapmak gerçekten zor oluyo.Bi karakter yaratma süresi kadarda orda oyalanabiliyorsunuz. 2. özelliklik ise menejerinizi değiştirebiliyorsunuz. Tabi belli bir miktar ve yıllık ücret karşılığı. Ne işe yarıyor. Tabikide bize daha iyi bir ücrette daha iyi bir takım buluyor. Böylelikle paraya para demiyor canımız ne ister o ismi veriyoruz.

• krampon seçme olayı 2010'da da vardı.
  • -çok geliştirmişler bu modu.iyi bir şekilde savunmanın arkasına sarktığınızda çok iyi toplar atıyorlar.2010 da atılan uzun pasların çoğu kalecinin kucağına giderdi.

-antenman maçları ile vakit kaybetmiyoruz.

-adamımızı istediğimiz bir özellik üzerinde yoğunlaştırabiliyoruz.örneğin, bire bir pozisyonları bitirme.

-bir de artık bencillik etmiyorlar.ikiye bir kaldığınızda, kaleye abanmayıp pas veriyorlar.

-ceza alanında topu aldığınız anda 3-4 kişi ışık hızıyla yanınızda bitmiyor.

-oyun içinde antranörden görevler alıyoruz artık.savunma yap,sol tarafı kullan,sadece gol atmaya odaklan... gibi şeyler.

-ve bence en önemlisi, savunma adamı olabiliyoruz artık.

şimdi aklıma gelmeyen daha bir sürü yenilik var.çok iyi olmuş yav
  • Kadrolar güncel mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaSiLi_ZaiTSev

Kadrolar güncel mi

Değil maalesef.

Az önce CAEN'le maçımız vardı. Son dakika kornerde kalecileri çıkıp kafa golü attı.Ne güldüm ama yav
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tEmh@ -- 3 Ekim 2010; 19:25:34 >
  • PES 2010'da hiç oynamamıştım ama 2011'de baya sardı özellikle Oyuncu kamerasında atmosfer çok güzel oluyor hele de Berbabeu çimlerine çıktığımda

PES 2011 BECOME A LEGEND  PES 2011 BECOME A LEGEND  PES 2011 BECOME A LEGEND

• yarın alıp yüklicem gerçekten güzeldir.çünkü pes i alırken hiçbir zaman resimlere falan bakmaya gerek yok çünkü pes her zaman favorimdir
  •  PES 2011 BECOME A LEGEND  PES 2011 BECOME A LEGEND

PES 2011 BECOME A LEGEND  PES 2011 BECOME A LEGEND

PES 2011 BECOME A LEGEND  PES 2011 BECOME A LEGEND

elimden gelen bu şimdilik

• Az önce ilk yılımı tamamladım. AZ ALKMAAR' a transfer oldum. TÜRKİYE ile Avrupa Kupası eleme maçları yapıoz ama sıkıcı yav. Milli takımı bırakma olayı yokmu bunda.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.