Şimdi Ara

PES 2011 BECOME A LEGEND (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
2
Favori
103.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Furkan*

quote:

Orijinalden alıntı: aKaSa
    Arkadaşlar benin oyunda sorun var, maçta yaptığım asistler sayılmıyor
    misal bir maç 3 asist yaptım fakat oyun sonunda sadece 1 asist gözüküyor
    sizdede öyle oluyormu.

Valla ben 3 gol attım bi maçta t.d 1 gol attı falan dedi

o belli dk. lar arası teknik direktörün verdiği taktik için geçerli, mesela .:

55-80 dk. arası
    uzun top kullanın sağdaki forvet üzerinden oynayın diyor , sen sağdaki forvetsen ve gol attısan aferin yüzümü kara çıkarmadın 1 golle bilmem ne falan diyor.

• Şu oyuncu kartlarını aldım.Sıra çalımlara geldi kapandı hiçbirşey alamıyorum artık Allah Allah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Run.DLL

Şu oyuncu kartlarını aldım.Sıra çalımlara geldi kapandı hiçbirşey alamıyorum artık Allah Allah.

çalım nasıl alınıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

quote:

Şu oyuncu kartlarını aldım.Sıra çalımlara geldi kapandı hiçbirşey alamıyorum artık Allah Allah.

çalım nasıl alınıyor

Çalım derken şu. Bazı dönüş haraketleri gökkuşağı haraketleri veyahur ayak içi vb calımlarda aldığımız kart sayesinde hassasiyet gelişiyo ve daha iyi yapabiliyoruz.

Ha bunu biliyorum ben o kartları nasıl alcaz diye soruyorum dersen antreman kısmına giriyorsun orda istediğin kartı seçip ona antreman puanı veriyorsun. Verdiğin puana göre belirli bir haftadan sonra artık o haraketi yapabiiyorsun hocam.

• Become Legend kendini geliştirmiş. En azından Master League olayı çok iyi olmuş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

quote:

çalım nasıl alınıyor

Çalım derken şu. Bazı dönüş haraketleri gökkuşağı haraketleri veyahur ayak içi vb calımlarda aldığımız kart sayesinde hassasiyet gelişiyo ve daha iyi yapabiliyoruz.

Ha bunu biliyorum ben o kartları nasıl alcaz diye soruyorum dersen antreman kısmına giriyorsun orda istediğin kartı seçip ona antreman puanı veriyorsun. Verdiğin puana göre belirli bir haftadan sonra artık o haraketi yapabiiyorsun hocam.

evet onlar da kart işte dikkatimi çekti ama yoktu önceden bu hareket hassasiyet katma olayı sanırım , pek kart alınca özelliklerde düşme oluyor mu ? master ligde öyle oluyordu 2010 da

ekleme: Bİr de arkadaşlar become a legend deki tuşları yazar mısınız. Mesela ben pas istemeyi yeni keşfettim kontrol tuşuymuş pas tuşu sanıyordum, havadan pas isteme vs. nedir bütün tuşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slyman_b -- 7 Ekim 2010; 20:19:31 >

• Şu aldığımız maaşların önemi varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Şu aldığımız maaşların önemi varmı ?

Evet var, çünkü maaşınla kart alıyorsun ve menajerini değiştirebiliyorsun. Daha iyi bir menajer ise, daha iyi takımlara seni pazarlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Şu aldığımız maaşların önemi varmı ?

Evet var, çünkü maaşınla kart alıyorsun ve menajerini değiştirebiliyorsun. Daha iyi bir menajer ise, daha iyi takımlara seni pazarlıyor.

Hocam bende para bol ama kart çıkmıyor artık neden acaba bi fikrin varmı ?
  • Lazio'da oynuyordum. Sezon sonu PSG'ye transfer oldum. Ancak Lazio'da yaşadığım saçma olaylardan bir örnek daha vermek istiyorum sizlere. Screenshot almıştım ancak masaüstüne atmayı unuttum şimdilik sadece söylemekle yetiniyorum ama bir daha karşıma böyle birşey çıkarsa hemen ss yi buraya postlayacağım..Mça kadrosuna dahil edildiğim maçlardan biriydi. 63.dk da Lazio'nun 9 numarası olan hücum oyuncusu Rocchi'yi oyuna aldı T.direktör..Dakikalar 72 yi gösterdiğinde ben oyuna girmek için hazırlık yapıyordum ve yerine girdiğim oyuncu 9 numaralı Rocchi idi. Afalladım kaldım. Sakat ya da başka birşey oldumu diye hemen taktik ayarlara baktım ancak oyuncu sapasağlam. Bu olay takip eden 3-4 maçta daha başıma geldi. Save aldım ve çıktım hemen. Dediğim gibi şuan PSG'deyim. Böyle birşey gelirse yine başıma hemen buraya ss leri koyacağım tekrardan..
  • pek kart alınca özelliklerde düşme oluyor mu ? master ligde öyle oluyordu 2010 da

become a legend deki tuşları yazar mısınız. Mesela ben pas istemeyi yeni keşfettim kontrol tuşuymuş pas tuşu sanıyordum, havadan pas isteme vs. nedir bütün tuşlar ?

@marshall_fb
    bende hiç olmadı öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

Lazio'da oynuyordum. Sezon sonu PSG'ye transfer oldum. Ancak Lazio'da yaşadığım saçma olaylardan bir örnek daha vermek istiyorum sizlere. Screenshot almıştım ancak masaüstüne atmayı unuttum şimdilik sadece söylemekle yetiniyorum ama bir daha karşıma böyle birşey çıkarsa hemen ss yi buraya postlayacağım..Mça kadrosuna dahil edildiğim maçlardan biriydi. 63.dk da Lazio'nun 9 numarası olan hücum oyuncusu Rocchi'yi oyuna aldı T.direktör..Dakikalar 72 yi gösterdiğinde ben oyuna girmek için hazırlık yapıyordum ve yerine girdiğim oyuncu 9 numaralı Rocchi idi. Afalladım kaldım. Sakat ya da başka birşey oldumu diye hemen taktik ayarlara baktım ancak oyuncu sapasağlam. Bu olay takip eden 3-4 maçta daha başıma geldi. Save aldım ve çıktım hemen. Dediğim gibi şuan PSG'deyim. Böyle birşey gelirse yine başıma hemen buraya ss leri koyacağım tekrardan..

banada oldu ama taktik geregi dicem ama oyun sonuçta o kadar kapsamlı olması mümkün degil.
    taç atışlarına sinir oldum bazen cok gereksiz adam olmayan yerlere uzun taç atıyor takım arkadaslarım.

ben şuan 3.sezonumdayım.sampodoria istemişti yanlışlıkla kabul edemedim.venloya gittim.hollanda ligindeyim.ingiltere ligi takımları orjinal olmadıgı icin premier ligden zevk alamıyorum.ispanya yada italyaya geçip kariyerimi 2ligden birisinde sürdürecegim

• Şu transfer olayı çok saçma olmuş bence. Barcanın kadrosunda eser yok. Bir tek Messi var. Xavi Puyol Zlatan gibi isimler bi o takımda bi o takımda. Süreklilik yok.Bizim içinde aynısı geçerli her transfer dönemin yaz kış farketmiyo transfer olabiliyoruz.

Hatta şöyle bişi var benim en çok sevdiğim oyuncu Zlatan'dır. Bir baktım İnter'de. Dedim gerçekte yapamadık bari oyunda yan yana oynayalım. Hemen İnter'i oynamak istediğim takımlara aldım falan neyse teklif ettiler direk kabul ettim adam var diye İntere gittim eneeeee bi baktım adam transfer olmuş yok.
  • Evet transfer olayı çok çok saçma olmuş. Napoli ile 2. sezondayım juventusun kadrosunu görünce şok oldum, c ronaldo, higuain, granero yu transfer etmişler. Bu arada bende oynamak istediğim klüpler seçeneği kapalı. Menejerimi de değiştirdim lvl2 olanını aldım fakat o menü hala kapalı.
  • Arkadaşlar bende lisans ve pes ligi yerine bundesliga yaması kurdum o yüzden tekrar başladım b.a.l. kariyerime Lazio'dayım ve berbat bir takım olduğunu düşünüyorum keşke Heracles Almelo ile başlasaymışım diyorum ama iş işten geçti artık. Neyse bi sorum olacak; Kulüp arama olayına takıldım. Girdiğimde bazı takımlar listeleniyor belli kriterlere göre ama bunlarla nasıl görüşme yapabiliyoruz bilen varmı ?
  • West Ham da başladım kariyere 2 antreman maçında 1 gol 1 asist yapınca kadroya alındık ilk maç 1 gol attım c.cole u geçtim.Arsenal maçında 2 gol attım 2*0 yendik.Herneyse 9 resmi öata 8 gol 1 asistle oynuyorum şuan takımın 1 numaralı santraforuyum.Fakat işler kötü gitmeye başladı.Takım tam bir salak.Teknik direktörde 4*5*1 e döndü ileride zayıf kalıyorum.Zaten takım top çevirip ileriye pas çıkaramıyor.Bari ben almaya gidiyim topu deyincede topu bana atacağına defansa oynuyor.Oyun çok sıkışıyor.Bilmiyorum chelsea ye madrid e falan gidersem bir değişiklik olur mu ama zaten top playerda oynuyorum birde takımın kazmalığı o kadar koş et sırf t.direktörün salak bir oyuncusuna pas vermedin diye gözünden düş.
  • Bu modun saçmalığı ve en sevmediğim özelliği, hangi takıma giderseniz gidin, takımın birdenbire amatör futbolcular düzeyinde oynamaya başlaması. Man Utd, Madrid, Inter, Barca farketmiyor. Siz nereye transfer olursanız o takım berbat oynuyor, PES 2010'da da böyleydi, bunda da aynen böyle
  • Bu oyunda beyaz olan odak puanları nelerdir? Ne işe yarar? Ne yapmalıyız nasııl dağılım yapmalıyız. Yeşil puanlar nelerdir? Odak puanı vs.
  • @ marshall_fb

Banada çok oluyor bu olay.60 civarı bir oyuncu alıyor ardından top oyun dışına çıkınca o oyuncu çıkıyor sen giriyorsun.Yeni versionu bekliyorum ben zaten bal için
  • Uzun süre oturup başında oynayamıyorum artık eskisi gibi..Beklediğim 3 oyun var..Call of Duty: Black Ops, Football Manager 2011 ve WoW:Catacylsm..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.