Şimdi Ara

PES 2011 BECOME A LEGEND (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
2
Favori
103.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar save dosyalarını da paylassak ne guzel olur :) ....alıyorum forvet..adam ne kosuyor ne guzel sut vuruyor...oyle hemen kaptırıyor...
  • Top Player'da oynuyorum..Lazio'da başladım BAL'a. Ancak takım oyuncularımın gereksiz hareketler yapmasından bıktım usandım. Aşırı derecede saçma davranışlar sergiliyorlar. Dümdüz top sürüyorlar , pas isteyince rakibin kayıp topu alacağını bile bile bodoslama, başları önde bildiklerini okuyorlar. CF yaptım oyuncumu. Daha ilk sezonum. Arada sırada gol atıyorum ama zevk alıyormuyum kesinlikle hayır. Yapay zeka diye birşey yok oyunda. Zorluğu arttırdığınız zaman sadece kademe atlanılan oyunlarda olduğu gibi sizleri zorluyor. Fifa 11 de kurulu bilgisayarımda o da PES'ten beter.. Football Manager 2011'i bekleyeceğim sanırım. O da kötü olursa WoW' a devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevemem1985

arkadaslar save dosyalarını da paylassak ne guzel olur :) ....alıyorum forvet..adam ne kosuyor ne guzel sut vuruyor...oyle hemen kaptırıyor...

daha oyunun başında topu al git olmuyor.hatta ne kadar az tutarsan topu o kadar iyi.savunmanın arkasına kaçmaya çalış nokta paslar atıyorlar.şut özelliğini geliştirmeye bak.topu aldıktan sonra önün boş oluyor zaten.adamlar yaklaştığında topu gönder kaleye.

benim adamda bire birde bitirme kartı var.karşı karşıya çok az kaçırıyorum.17 maçta 16 golüm var.top playerda oynuyorum.
     PES 2011 BECOME A LEGEND

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k24b -- 3 Ekim 2010; 23:59:07 >

• karakteri oluştururken krampon seçiminede dikkat edin arkadaşlar. oyun stilinizi yansıtırken çok etkisi oluyor. misal ben daima uzaktan sutlarla kaleyi düşünen bi anlayışa sahip olduğum için krampon seçiminde sut gucu yuksek olanı sectim. Oyun içindede antreman kısmında sut artı hıza agırlık verip beceri kartında "Sürat"i seçtim.

Onun haricinde @k24b 'ninde dediği gibi sürekli aralardan savunmanın arkasına kaçmaya calısın. Sürekli ilerde beklemeyin hucuma çıkış yeriniz orta saha olsun ki top alıp pas trafiği yaparak rakip savunmayı azaltın. İlk senem olmasına rağmen şut güçüm 80nin üzerinde uzaktan güzel goller atıyor az farklada olsa kaçırıyorum. kaydettiğim videolar var onları daha sonra eklerim buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

Top Player'da oynuyorum..Lazio'da başladım BAL'a. Ancak takım oyuncularımın gereksiz hareketler yapmasından bıktım usandım. Aşırı derecede saçma davranışlar sergiliyorlar. Dümdüz top sürüyorlar , pas isteyince rakibin kayıp topu alacağını bile bile bodoslama, başları önde bildiklerini okuyorlar. CF yaptım oyuncumu. Daha ilk sezonum. Arada sırada gol atıyorum ama zevk alıyormuyum kesinlikle hayır. Yapay zeka diye birşey yok oyunda. Zorluğu arttırdığınız zaman sadece kademe atlanılan oyunlarda olduğu gibi sizleri zorluyor. Fifa 11 de kurulu bilgisayarımda o da PES'ten beter.. Football Manager 2011'i bekleyeceğim sanırım. O da kötü olursa WoW' a devam.

+1907

Öncelikle oyun mükemmel önce fifayı denedim sonra bunu Pes'te karar kıldım ... Arsenal lisanslı diye Fifa oynayacaktım ama tad alamadım belki çok sevenleri olabilir Pes futbol oynadığını hissettiriyor benim fikrim zevkler ve renkler tartışılmaz...

BAL modu denemeye başladım bu ara (ilk kez oynamıyorum) şahsi fikrim olarak ;

1) Marshall_fb'ye aynen katılıyorum. Forvet iseniz, Top playerda başlangıç çok zor oluyor. Özellikle yapay zekaya mahkumsunuz ve pas atmalarını bekleyip duruyorsun ama nafile her yaklaştıklarında kaçırıyorum oyuncumu araya ama malesef oyun ara pasını atma zekasını gösteremiyor. Yada pas almak için adama yaklaşıyorum bomboşum oyuncu bana değil gerideki oyuncuya oynuyor yani oyundaki başrol bensem biraz iltimas geçilmesi lazım oyuncuya. Yapay zeka o kadar saçmalıyorki oyunu oynarken deli olmamak elde değil pas vermekten acizler sadece bana değil topu aralarındada gezdiremiyorlar top bir türlü bana gelmiyor

2) Oyuna teknik direktörlerin verdiği görevlerle değişik bir hava katılmak istenmiş ama bu dengelenememiş ve cidden saçma anlar ortaya çıkıyor oyun içinde. Mesela ben ilk sezonda hazırlık maçlarında 10 dan fazla gol attım ama takıma giremiyorum bir türlü. Beni forvet olarak oyuna alıyor en uçta oynuyorum bana görev olarak ALDIĞIN TOPLARLA DMF'yi BESLE diye görev veriyor. Ya ben forvetim topun bana gelmesi benim kaleye atmam lazım ama adam bana top sana gelince sen topu defansın önündeki adama geri ver diyor görev olarak. Umursamayıp gole oynanınca galipte gelseniz beğenmiyor ve takıma almıyor. Görevi yapsanız mağlup olsanızda yüksek rating veriyor takıma alıyor. Güzel birşey yapmaya çalışmışlar ama bence dengeleyemeyip rezil etmişler burda. Bir defasında Bana KENDİME UZUN TOP ATMA GÖREVİNİ VERDİ

Oynayan arkadaşlara 2 sorum var

Top isteme tuşu kalktımı ? Ben bulamadım ...

Birde, arapası verdiğimiz oyuncuyu nasıl hareketlendiriyoruz ? Normal oyunda ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRSEKO -- 4 Ekim 2010; 2:49:38 >

• Top isteme tuşu RT ye ikidefa hızlıca basıyousn

quote:

Orijinalden alıntı: WHYSS??

quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

Top Player'da oynuyorum..Lazio'da başladım BAL'a. Ancak takım oyuncularımın gereksiz hareketler yapmasından bıktım usandım. Aşırı derecede saçma davranışlar sergiliyorlar. Dümdüz top sürüyorlar , pas isteyince rakibin kayıp topu alacağını bile bile bodoslama, başları önde bildiklerini okuyorlar. CF yaptım oyuncumu. Daha ilk sezonum. Arada sırada gol atıyorum ama zevk alıyormuyum kesinlikle hayır. Yapay zeka diye birşey yok oyunda. Zorluğu arttırdığınız zaman sadece kademe atlanılan oyunlarda olduğu gibi sizleri zorluyor. Fifa 11 de kurulu bilgisayarımda o da PES'ten beter.. Football Manager 2011'i bekleyeceğim sanırım. O da kötü olursa WoW' a devam.

+1907

Öncelikle oyun mükemmel önce fifayı denedim sonra bunu Pes'te karar kıldım ... Arsenal lisanslı diye Fifa oynayacaktım ama tad alamadım belki çok sevenleri olabilir Pes futbol oynadığını hissettiriyor benim fikrim zevkler ve renkler tartışılmaz...

BAL modu denemeye başladım bu ara (ilk kez oynamıyorum) şahsi fikrim olarak ;

1) Marshall_fb'ye aynen katılıyorum. Forvet iseniz, Top playerda başlangıç çok zor oluyor. Özellikle yapay zekaya mahkumsunuz ve pas atmalarını bekleyip duruyorsun ama nafile her yaklaştıklarında kaçırıyorum oyuncumu araya ama malesef oyun ara pasını atma zekasını gösteremiyor. Yada pas almak için adama yaklaşıyorum bomboşum oyuncu bana değil gerideki oyuncuya oynuyor yani oyundaki başrol bensem biraz iltimas geçilmesi lazım oyuncuya. Yapay zeka o kadar saçmalıyorki oyunu oynarken deli olmamak elde değil pas vermekten acizler sadece bana değil topu aralarındada gezdiremiyorlar top bir türlü bana gelmiyor

2) Oyuna teknik direktörlerin verdiği görevlerle değişik bir hava katılmak istenmiş ama bu dengelenememiş ve cidden saçma anlar ortaya çıkıyor oyun içinde. Mesela ben ilk sezonda hazırlık maçlarında 10 dan fazla gol attım ama takıma giremiyorum bir türlü. Beni forvet olarak oyuna alıyor en uçta oynuyorum bana görev olarak ALDIĞIN TOPLARLA DMF'yi BESLE diye görev veriyor. Ya ben forvetim topun bana gelmesi benim kaleye atmam lazım ama adam bana top sana gelince sen topu defansın önündeki adama geri ver diyor görev olarak. Umursamayıp gole oynanınca galipte gelseniz beğenmiyor ve takıma almıyor. Görevi yapsanız mağlup olsanızda yüksek rating veriyor takıma alıyor. Güzel birşey yapmaya çalışmışlar ama bence dengeleyemeyip rezil etmişler burda. Bir defasında Bana KENDİME UZUN TOP ATMA GÖREVİNİ VERDİ

Oynayan arkadaşlara 2 sorum var

Top isteme tuşu kalktımı ? Ben bulamadım ...

Birde, arapası verdiğimiz oyuncuyu nasıl hareketlendiriyoruz ? Normal oyunda ...

• quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

Top isteme tuşu RT ye ikidefa hızlıca basıyousn

Çok teşekkür ederim kardeşim ...
  • en önemli şeyi söylememişsiniz. Fifa 11 de bal modu 4 sezon sürüyor. PES de bu mod kaç sezon sürüyor acaba ???
  • 2011 de bal in save dosyalarınızı da yayınlayabilirmisiniz acaba..ben ugrastım bayagı bi seye benzemedi futbolcum
  • ya ben nasıl transfer olucam transfer olmayı bulamıyorum.takım araya giriyorum takımlar çıkıyo teklif yapamayı bilmiyorum transfer nasıl olunuyor bir yardım edin arkadaşlar
  • Gerçekten çok gerçekçi yapmışlar bu sene BAL modunu. Açıkçası çok beğendim.
  • benim sorumu bilen varmı
  • 2020 veya 2030 mu ne gördüm sanırım öyle bir istatistik grafigi vardı.

Evet BAL guzel ama surekli acilistaki menejer hep ayni seyleri soyluyor ve cok bir etkisi yok ayrıca gereksiz de olmus.

quote:

Orijinalden alıntı: güllaççı

en önemli şeyi söylememişsiniz. Fifa 11 de bal modu 4 sezon sürüyor. PES de bu mod kaç sezon sürüyor acaba ???
  • Hadi ya ben golcu baslattim direk Parma'dan teklif aldim 50.000. Ilk 20 oyun son 5-10 dak da falan oynadım cok
    performansı degildi, antremanı şut,hız ve top sürme ağırlikli yaptim. 1 sezon yarım yamalak gecti, ama baya bir gol attım, Türk milli takıma da cagrildim surekli ilk 11 deyim. Biraz zor oldu. Gol atmak gerekiyor, iyi oynadıkca menejer sizi oynatıyor daha hızlı gelisiyorsunuz. İlk baslarda pes pese 6 maca cikmadigim bile oldu :(

quote:

Orijinalden alıntı: sevemem1985

2011 de bal in save dosyalarınızı da yayınlayabilirmisiniz acaba..ben ugrastım bayagı bi seye benzemedi futbolcum

Bu dosya nerde ki ?
  • Yine eksiklikleri olsa da geçen seneden kat kat daha iyi
  • ya transfer nasıl oluyo arkadaşlar bi yardım ya
  • Ya beyler ingilteren poteries diye dandik bir takımdan yıllık 50 bin alıyor iken hollada liginden çok daha dandik bir takımdan yıllık 30 bin alıyorum ancak full olarakmaçlardayım yaşım 19 sizce iyi olurmu bu kariyerimin sonu birde yeni menejer aldım gitmek istediğim kulübü seçemiyorum niye?
  • evet işte bende seçemiyorum nasıl seçeceğiz bir yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Ya beyler ingilteren poteries diye dandik bir takımdan yıllık 50 bin alıyor iken hollada liginden çok daha dandik bir takımdan yıllık 30 bin alıyorum ancak full olarakmaçlardayım yaşım 19 sizce iyi olurmu bu kariyerimin sonu birde yeni menejer aldım gitmek istediğim kulübü seçemiyorum niye?

para daha az olması kötü ama sürekli ilk 11'de oynaman karakterinin daha hızlı gelişmesini sağlar. bence paradan daha önemli büyük takımlara gitmen daha kısa sürede gerçekleşir

• Hadi bakalım inşallah be come a duayen olurum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.