Şimdi Ara

PES 2011 BECOME A LEGEND (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
2
Favori
103.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende yeni başladım karakterimi koyarım yakında
  • top playerda başladım.bu mod çok güzel olmuş çok begendim.yenilikler çok güzel olmuş ama.
    ilk sene pes liginden bir takıma gittim.sezon sonunda premier ligden tuncayın takımına transfer oldum.tuncayla yan yana oynuyoruz forvette 2türk:)

benim garibime giden şu oldu.top playerda oynamama ragmen ilk seneden milli takıma seçildim.avrupa şampiyonası elemelerinde ilk 11'de oynadım.
    17 yaşındaki bir futbolcuya göre istatistiklerim çok iyiydi çok güzel oynuyordum yaklaşık 10 gol 5 asistle bitirdim sezonu aama yinede şaşırdım bu olaya.
    acaba top playerda oynayan herkes milli takıma seçildimi ilk yılında?
  • en çok dikkatimi çeken olay takımların yaptıkları inanılmaz transferler. 4 sezon geçtim marsilya'nın kadrosundan bazı isimleri yazıyorm size; Julio Cesar, Xabi Alonso, Deniel Alves, Cissokho, Ayew, Pedro, F. Torres. biraz abartılı değil mi transferler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak2658

top playerda başladım.bu mod çok güzel olmuş çok begendim.yenilikler çok güzel olmuş ama.
    ilk sene pes liginden bir takıma gittim.sezon sonunda premier ligden tuncayın takımına transfer oldum.tuncayla yan yana oynuyoruz forvette 2türk:)

benim garibime giden şu oldu.top playerda oynamama ragmen ilk seneden milli takıma seçildim.avrupa şampiyonası elemelerinde ilk 11'de oynadım.
    17 yaşındaki bir futbolcuya göre istatistiklerim çok iyiydi çok güzel oynuyordum yaklaşık 10 gol 5 asistle bitirdim sezonu aama yinede şaşırdım bu olaya.
    acaba top playerda oynayan herkes milli takıma seçildimi ilk yılında?

öyle ya top playerdayım bende.şaşırdım valla.sezonu 20 gol 4 asistle bitirmiştim.avrupa elemelerinde oynadım ilk sezon sonunda.6 maçta 5 gol attımşampiyonaya katıldık.

neredeyse hiç top sürmüyorum.savunmanın arasından sarkıyorum arkaya, topu ayağıma yuvarlıyorlar sonrası gol

bir de anlamadığım şey bu hazırlık maçları.lig maçları+avrupa+lig kupası üstüne hazırlık maçı oynuyoruz.biraz saçma geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k24b -- 6 Ekim 2010; 15:54:31 >

• Bu nedir ya beyaz işaretli de benim
     PES 2011 BECOME A LEGEND
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

Top isteme tuşu RT ye ikidefa hızlıca basıyousn

Default ayarlarda mı RT ?
  • Arkadaşlar hep 70'de oyundan alıyo 90 dakika oynamak için ne yapmalıyım

Sedat_60 oyuncunun saç stili nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 6 Ekim 2010; 16:53:34 >
  • Fİfanın bu modunu oynadıktan sonra pesin bu modu türkçe olsa bile oynanmıyor.

Fifayı oynayan bilir pozizyonumuzu terkettiğimizde bile - puan alıyoruz.Geriye gelmezsek - puan alıyoruz vs pesde oyun içinde bu yok mu?Çünkü türkçe olması çok güzel birşey ama oyundan çok kopuyorum oyunun içinde puanlama olmayınca...
  • PEs de oyun için puanlama var ama biz görmüyoruz bu puanlamayı maç sonunda hocanın dediğinden anlıyoruz mesela ben bir maçta çok forvette bekledim maç sonunda mevkinde değildin dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

PEs de oyun için puanlama var ama biz görmüyoruz bu puanlamayı maç sonunda hocanın dediğinden anlıyoruz mesela ben bir maçta çok forvette bekledim maç sonunda mevkinde değildin dedi.

İşte bu bence oyunda olmalı , yoksa özellikle 10 dklık bir oyunda çok kopuyorum pas istiyorum atmıyorlar da
  • Oyunun inme işlemi bi sona erse bende başlıycam ama..
  • Bknz. İmzam
  • Benimki de Be come a dağlara taşlara !
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Benimki de Be come a dağlara taşlara !

Allah iyiliğini versin emi

• Öyle hocam illallah ettim cidden
  • Bizde öyleyiz kalenin dibinde çekiyorum şutu o yüzden
  • Bu modla ilgili izlenimlerim;
    Oyuna başlarken pozisyonumuz dışında oyun stilimizide seçebilmemiz oyuna + kazandırmış, Golcü, çalımcı, pasçı gibi stiller eklenmiş, bu etabı geçtikten sonrada oyuncumuzun profil bilgilerinde değişiklikler yapabilmemiz sağlanmış, şuta daha fazla veya pasa daha az özellik vermek gibi bu şekilde oyuna girmeden üç aşağı beş yukarı aklımızdaki profil bilgilerini yansıtmamız iyi olmuş.

Artık özelliklerimizi seçtikten sonra direk olarak o saçma deneme maçına geçmiyoruz, çünkü çoğu özelliğimiz o maçta belli oluyordu ve adı, ligi belli olmayan bir maçtan kurtulmuş olduk, direk teklif sayfası geliyor ''o da ne ?'' Artık işkence haline gelen 1 yıllık kontratlar gitmiş ve yerini 2 yıllık kontratlar almış (İlk başlangıçta her takım size 2 yıllık kontrat önerir) 1 yıllık kontratlarımız olduğunda bonservissiz bir şekilde bir o takıma bir bu takıma gidiyorduk.Bonservis bedeli yoktu.Diğer bir yenilik ise artık gerçek para değerleri oyunumuzda yer alıyor ve tabiki artık kaç paraya satıldığımızı ( Transfer olduğumuzu ) öğrenebileceğiz.Kontratımız biterse takımımız ile tabiki bonservissiz bir şekilde eski serideki gibi gidebileceğiz, diğer transfer şekli ise kiralık, takımımızla kontratımız var ama forma şansımı bulamıyoruz ancak takımdan da ayrılmak istemiyorsak bu şekilde 1 yıllığına kiralık gidip, yine eski takımımıza daha formda dönebiliriz.
    Bir diğer özelliklerden biri ise menejeriniz evet artık bizimde bir menejerimiz var, menejerimiz takıma gelen teklifleri bize sunuyor, bizimle ilgileniyor ve bizi bir çok şeyden haberdar ediyor, menejerimizi değiştirebiliyoruz, daha iyi bir menejer bize daha iyi teklifler sunuyor aynı zamanda bizimle daha iyi ilgilendiği için takımımızda huzurlu bir şekilde antrenman ve maçlarımıza çıkabiliyoruz.
    Takımlardan biriyle kontrat imzaladıktan sonra antrenman seçeneklerimizi ayarlıyoruz bu bizim gelişimimizi sağlıyor, ne kadar iyi takıma giderseniz o kadar iyi gelişim sağlıyabiliyorsunuz.Artık o sıkıcı antrenman maçlarına çıkmıyorsunuz sezon başlangıcı olduğu için Avrupa klüpleriyle hazırlık maçları yapıyorsunuz bu maçlar antrönörünüzün sizin hakkındaki kararlarını belirliyor.Artık antrönörümüzün bizim için nasıl düşündüğünü görebiliyoruz.Yine antrönörümüz bize maç öncesinde taktikler veriyor ve maç sonrasında oynadığımız oyuna göre bizi eleştiriyor.Bir diğer özelliklerden biri ise yukarıda maçlardan sonra haberlerin yer alması, diğer takımların transfer maç veya oyuncuların formlarını bildiren haberler çıkıyor.Takım kaptanımız bizimle ara sıra iletişime geçebiliyor, takımın bizi tanıması gerektiğini ve o alışım sürecinde bize artık daha iyi olduğumuzu söylüyor.(İlerleyen zamanlarda daha bir çok şey söyleyebilir çok fazla ilerlemedim oyunda ).Takıma geldiğimizde bize herhangibi numara veriliyor ama üzülmeyin bu numarayı sezon bitmeden değiştirme şansınız var tabi almak istediğiniz numaranın boş olması gerekiyor.Ben şanslıydım 10 numara boştu :).

Daha düzenli ligler, klüp sıralamaları ve oyuncu ödülleri bizi bekliyor.Oyuncumuzun popülerliğini gösteren bir bölüm daha var bu bölüm oyunu ilk açtığınız dönemlerde kapalı sanırım biraz ün kazandıktan sonra bu bölüm açılacak.Oyuncumuzun maç içindeki çekilmiş bazı fotoğraflarını galerimizde görebiliyoruz, beğendimiz resimleri favorilerimize alabiliyoruz.Antrönörünüz size farklı mevkilerde yer verebilir, forvet oynuyorsunuzdur ancak ikinci forvet olarak sahaya sürebiliyor.Geçen seride hep aynı dizilişle sahaya çıkan takımımız artık farklı dizilişlerle sahada yer alabiliyor.Transfer dönemi olmadanda transfer olabiliyorsunuz, takımınıza yapılan teklif kabul edildiğinde sizinle sözleşme imzalamak istiyor klüp ve 13.haftadada olsanız teklifi kabul edebiliyorsunuz yarı sezondada yeni klübünüze yol alıyorsunuz.Transfer döneminde menejerinizi devreye sokup sizin istekleriniz doğrultusunda takımlarda arayabilme özelliği eklenmiş.

Maç motoru ile ilgili bir iki cümle söylüyeyim, ''Yapay zeka tam bir gerizekalı'' zaman zaman küfürler ediceksiniz, defans kendini kendine pozisyonlar verecek çizgide her top saçma bir şekilde taca gidecek ve o taç atışları sürekli aynı şekilde yeniden taça çıkacak, oyuncu önündeki topu arkasında rakip olmasına rağmen kaleye gider gibi taça doğru gidecek.Oyunun robotluğu, veya seri olmaması tartışılır ancak ilk yapılması gereken yapay zeka çünkü bir çok pozisyonlarda o robot oyuncular yok oluyor yerini daha estetik oyuncular alıyor oyun serileşirken tek sorun yapay zeka.Zaten bu oyunu sıfr (Şampiyonlar ligi, ve Bal modu için oynuyorum,geri kalan zamandada fifadada yerini hazırlık maçları alıyor, modlarından hiç zevk almadım.Kariyer modu bu sene daha iyi olmuş ama.), delirtiyor bazen adamı ama bu güzel modu oynamamakta olmaz .Benim gözlediğim özellikler bu kadar ilerleyen sezonlarda bir çok yenilik daha karşımıza çıkabilir.

• Arkadaşlar benin oyunda sorun var, maçta yaptığım asistler sayılmıyor
    misal bir maç 3 asist yaptım fakat oyun sonunda sadece 1 asist gözüküyor
    sizdede öyle oluyormu.
  • Adamımın hızlanmasını ve çevikliğini nasıl geliştirecem, antreman kısmından hıza epey puan verdim ama artmıyor hızlanma ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aKaSa
    Arkadaşlar benin oyunda sorun var, maçta yaptığım asistler sayılmıyor
    misal bir maç 3 asist yaptım fakat oyun sonunda sadece 1 asist gözüküyor
    sizdede öyle oluyormu.

Valla ben 3 gol attım bi maçta t.d 1 gol attı falan dedi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.