Şimdi Ara

PES 2011 BECOME A LEGEND (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
286
Cevap
2
Favori
103.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben kayıt verileri bozuk hatası alıyorum. İşlediğim kusur şu oldu. Donarak oynamaya başladı efsane olun modundaydım. Sinirlerim bozuldu. Maçtan çıkınca da hükmen yenik sayılıyorum diye idare ettim. menüye dönünce direk res attım bilgisayara şuan bu hatayı alıyorum. Çözüm yolu bilen varsa yardmcı olabilirmi
  • Pes Edit 2011 1.7 Yamasını ve fix dosyasını yükledim. 1.0.3 resmi yamayı da yükledim, yamalar oldu sorun yok ancak Efsane Ol bölümünde oyuncu oluşturuyorum, takımla sözleşme imzalıyorum. Ama ilk maça gireceğim zaman hata veriyor ve oyundan atıyor. Sebebi nedir ? Ne yapmam lazım lütfen yardım edin.

w7 u
  • PS3 te oynuyorum antrenman falan hiç yapamıyorum fakat sürekli uyarı geliyor antrenman yapın güç kazanın falan diye. Nasıl yapılıyor bu antrenman? Her hafta kadrodayım. Takımım WILLIEM II. Henüz 6. maçımı oynuyorum. Şu Odak noktası puanlarını nasıl arttırabilirim? Kısacası oyuncuyu geliştirmek için ne yapmak gerekir?
  • arkadaşlar ya ben defsansım ama hep 70. dakikada çıkıyorum bu 3.maç oldu birde antrenör kötü oynuyon fln diyor DEFANSTA OLUP ANTRENÖRÜN GÖZÜNE NASI GİRERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacioz

Pes Edit 2011 1.7 Yamasını ve fix dosyasını yükledim. 1.0.3 resmi yamayı da yükledim, yamalar oldu sorun yok ancak Efsane Ol bölümünde oyuncu oluşturuyorum, takımla sözleşme imzalıyorum. Ama ilk maça gireceğim zaman hata veriyor ve oyundan atıyor. Sebebi nedir ? Ne yapmam lazım lütfen yardım edin.

w7 u

ANLAŞILAN BU PROBLEM YA SADECE BENDE YA DA OLANLARDA DA ÇÖZÜM BİLİNMİYOR :((
  • kardeş aynı sorun bende de varr ama sorunu çözemedim sen çözdüysen eğer yardım edebilir misin
  • bende bu oyuna yeni başladım sayılır bir hafta ancak oldu.oyun hakkındaki izlenimlerim;

- forvet seçtim ama
    - oynama oranı en az %90 veren takımı seçtim
    - pas vermelerini beklemiyorum defansa kadar gidip top alıyorum
    - genelde arkadan ara pası veren ben oluyorum
    - top almak için kayarak müdahale çok yaptığım için nerdeyse her maç sarı kart alabiliyorum ama yinede 4-5 gol atttım böyle top kaparak
    - ilk transfer olduğum takımda (pes liginden bir takımdı) 14 gol 6 asist lig maçında, 5 golde milli takımda attım
    - şimdi transfer olduğım chievo da 10 maçta 9 gol 1 asistim ve milli takımdada 4 gol 2 asistim var
    - milli takımda ortalama 70-75 dk oynarken klüp takımında oyuncum yorulsa bile 90 dk sahada kalabiliyorum.

bence top pas almak için top beklemeyin top kapmak için baskı kurmaya çalışın
  • Pas beklemek yerine Pas istesenize..

C tuşu işinizi görür. C ye sürekli basıp bırakmalısınız.(ard arda)
  • Bende Pes Edit 3.1 yaması ile başladım bugün. Lazio ile anlaşdım Serie A beni bekler...

PES 2011 BECOME A LEGEND
  • 2010 var devam ediyorum 11 hoşuma gitmedi sarmadı bol bile :D
  • ben messiyi oynatıyorum ama daha zeksziz oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Run.DLL

Evet arkadaşlar işte bu benim karakterim. Çoğu şeyin görüntüsünü almaya çalıştım. Zaman ilerledikçe maçlar yapıp sezon tamamladıkça ekleyeceğim buraya görüntüleri.
     PES 2011 BECOME A LEGEND
     PES 2011 BECOME A LEGEND
     PES 2011 BECOME A LEGEND
     PES 2011 BECOME A LEGEND
     PES 2011 BECOME A LEGEND
     PES 2011 BECOME A LEGEND
     PES 2011 BECOME A LEGEND
     PES 2011 BECOME A LEGEND
     PES 2011 BECOME A LEGEND
     PES 2011 BECOME A LEGEND

PES 2011 BECOME A LEGEND
     PES 2011 BECOME A LEGEND
     PES 2011 BECOME A LEGEND

saç stili ne acaba

• "S17 Flip Flap Skills ( Bilek Hareketi Becerisi): Bilek hareketi veya ters bilek hareketi uygularken, tekniği ve hassasiyeti geliştirir."

Arkadaşlar bu yetenek kartının oyun içinde herhangi bir faydası var mı? Yoksa sadece bağıl hareketleri kullanırken mi işe yarıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

"S17 Flip Flap Skills ( Bilek Hareketi Becerisi): Bilek hareketi veya ters bilek hareketi uygularken, tekniği ve hassasiyeti geliştirir."

Arkadaşlar bu yetenek kartının oyun içinde herhangi bir faydası var mı? Yoksa sadece bağıl hareketleri kullanırken mi işe yarıyor?

aynen dediğin gibi sadece hareketleri kullanırken işe yarar forvetsen eğer tek vuruş, 1e1 bitiricilik kartını aç yan toplarda ve karşı karşıya pozisyonlarda iş görür
  • Takımda kaptan olunca bir şey değişiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alozz

Takımda kaptan olunca bir şey değişiyor mu?

kısmen , yani biraz daha fazla söz sahibi olursun oyunda, pas istediğinde bekletmeden pas verirler(özellikle orta saha oyuncusu isen)
  • Arkadaslar oyundan cikartilinca maci izlemek zorunda miyiz. 2x modda da olsa artik bi sureden sonra bayiyor. Ozellikle yeni kariyer acinca form cabuk dustugu icin her mac fix 60da cikiyorum beklerken zaman gecmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exe_genesis

Arkadaslar oyundan cikartilinca maci izlemek zorunda miyiz. 2x modda da olsa artik bi sureden sonra bayiyor. Ozellikle yeni kariyer acinca form cabuk dustugu icin her mac fix 60da cikiyorum beklerken zaman gecmiyor.

yapacak bişey yok malesef
  • Oyunda karşılaştığım manyaklıklar:

-Maça girdim top direk taça çıktı maçtan çıktım. Hocayı iyi sövdüm

-Oynama ihtimalim yüksek diye düşük takıp seçtim (%90). Her maç oynadım ama Sağ ileri kanat oyuncusu olmama rağmen her maç sol bek oynadım. Defansa gitmediğim içinde hep gol yedik :D Defanstan gol atmaya kadar gidince o kadar yolu geri koşmak yorucu

-Yeni kariyerimde defansıf orta saha oldum. Oyun kurucu yapmıştım karakterimi, pası falanda geliştir demiştim. Paso arapaslarla ortasahadan oyuncuları gol pozisyonuna sokup asist yapıyorum daha zevklı oluyor forvetten.

-Son olarak çok defansif oynuyoruz hoca paso top veçir diyor. %100 lük gol pası veriyorum. Oyunu anlamamış falan diye azar işitiyorum maç sonunda. Yaranılmaz bu adamlara

• quote:

Orijinalden alıntı: exe_genesis

Oyunda karşılaştığım manyaklıklar:

-Maça girdim top direk taça çıktı maçtan çıktım. Hocayı iyi sövdüm

-Oynama ihtimalim yüksek diye düşük takıp seçtim (%90). Her maç oynadım ama Sağ ileri kanat oyuncusu olmama rağmen her maç sol bek oynadım. Defansa gitmediğim içinde hep gol yedik :D Defanstan gol atmaya kadar gidince o kadar yolu geri koşmak yorucu

-Yeni kariyerimde defansıf orta saha oldum. Oyun kurucu yapmıştım karakterimi, pası falanda geliştir demiştim. Paso arapaslarla ortasahadan oyuncuları gol pozisyonuna sokup asist yapıyorum daha zevklı oluyor forvetten.

-Son olarak çok defansif oynuyoruz hoca paso top veçir diyor. %100 lük gol pası veriyorum. Oyunu anlamamış falan diye azar işitiyorum maç sonunda. Yaranılmaz bu adamlara

sen en iyisi forvet yap kafana göre takıl kimse bişey diyemez gol atarsan kralsın atamazsan da elinden geleni yapmışsındır

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.