Şimdi Ara

PES 2011 BECOME A LEGEND (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
286
Cevap
2
Favori
103.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Pes 2011i indiriyorum partların hepsi iniyor fakat kuramıyorum partlarda buraya çıkart yok ne yapacam lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cernat10

Arkadaşlar Pes 2011i indiriyorum partların hepsi iniyor fakat kuramıyorum partlarda buraya çıkart yok ne yapacam lütfen yardım edin

dosyanın uzantısı nedir
    edit: ayrıca bunun yeri burası değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiruh55 -- 12 Ağustos 2011; 0:17:58 >
  • bakıorum pek ilerleyen yok :) ben psg deydim a.madrid beni 100 milyon € (yanlış duymadınız:) tranfer etti. ve yıllık maaşım 50 milyon €.. 750 maçta 450 golüm var :)
  • bu arada zorluk seviyem (en iyi oyuncu) :)
  • Arkadaşlar iyi ki konuyu güncel tuttunuz (:

Ben daha yeni başladım gücüm 70 parma da oynuyorum mevkiim İF

Bu arada ben neden foto koyamıyorum bişe desteklemiyor diyor yardım edin
  • Gücüm 82
    İlk olarak Kayserispor'da başladım kariyerime.32 maçta 35 gol attım.Milan'a transfer oldum.
    Milan'da patlama yaptım, 53 maçta 65 gol 16 asist yaptım.Şampiyonlar ligi şampiyonu ve lig şampiyonu olduk.En iyi oyuncu ödülü,ş.ligi gol kralı,lig gol kralı,ligin en iyi oyuncusu ödüllerini aldım.Nedense Pazzini'yi transfer edip beni pek oynatmamaya başladılar.Direk Wolfsburg'a transfer oldum.8 maçta 15 gol 4 asist ile oynuyorum.Orta seviyede oynuyorum sanırım kolay geldi biraz.En zorda oynayacağım artık.
  • Bal oyuncumuza dövme yaptırma imkanımız var mı ya beckham'ın dövmesini fln yapabilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Mac 26

Bal oyuncumuza dövme yaptırma imkanımız var mı ya beckham'ın dövmesini fln yapabilirmiyiz?

malesef ya belki yaması falan vardır ama çok zor olsa güzel olurdu
  • Parma'da ilk sezon 60 maçta 39 gol attım. İkinci sezon Deportivo'ya transfer oldum. 2 maçta 3 golüm var. Milli takım olayını sevmiyorum.
  • Become A Legend kadar zevkli bir şey yok. Ama çok kolay. Ben bir maçta 11 gol falan atıyordum 2010'da :)
  • Sanırım tüm karakterler arasında en iyi karakter benimki
     PES 2011 BECOME A LEGEND

PES 2011 BECOME A LEGEND

PES 2011 BECOME A LEGEND

PES 2011 BECOME A LEGEND

PES 2011 BECOME A LEGEND

PES 2011 BECOME A LEGEND

PES 2011 BECOME A LEGEND

PES 2011 BECOME A LEGEND

PES 2011 BECOME A LEGEND

PES 2011 BECOME A LEGEND

PES 2011 BECOME A LEGEND

• barcelonadayım şu an. Sene 2017. Kariyer boyunca 396 golüm var 318 de asist yaptım. Profesyonelde oynuyorum. puanı şeysi işte o da 86 oldu tam gaz devam!
  • forumu rehin almışın lan. Tipine sokayım harry
  • Benim harry 100 oldu :D Juventusdayım bu arada barçada olanlara tevsiye 5 yıldan fazla süre barçada kalmayın . Ya milana yada juventusa falan gidin . Bu arada o dünyada yılın futbolcusu seçiyorlar onda hiç ilk 3 e giremedim girebilen varmı ?
  • 4 kez uefanın en iyi futbolcusu seçildim gurur verici bişey bi de niye barçada kalmak kötü ki
  • Bana çok sıkıcı geliyor. Kimsenin bana pas attığı yok, takım 10 kişi oynuyor.
  • Aynen bir süreden sonra bayıyor barça gidin juventus felan bide oyunucunuzun aldığı maaşı paylaşırmısınız ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutay032

Sanırım tüm karakterler arasında en iyi karakter benimki
     PES 2011 BECOME A LEGEND

PES 2011 BECOME A LEGEND

PES 2011 BECOME A LEGEND

PES 2011 BECOME A LEGEND

PES 2011 BECOME A LEGEND

PES 2011 BECOME A LEGEND

PES 2011 BECOME A LEGEND

PES 2011 BECOME A LEGEND

PES 2011 BECOME A LEGEND

PES 2011 BECOME A LEGEND

PES 2011 BECOME A LEGEND

abo korkuyorummm bu ne lan !

• dehşet ötesi bir oyun
  • taktik bu olucak ben şuan 2020 deim güç 96 milandayim 2020 e kadar ezik takimlarda oynayin ilk maçini başlangiç ta oyna 10 gol at 2 . maci da öle yap sonra bütün maçlari atla sezonu bitir iyi takimlardan istekgeliryor gücünü yukselt sonra seviyyeyi orta seviye yap
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.