Şimdi Ara

PES 2011 BECOME A LEGEND (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
2
Favori
103.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize iyi oyunlar başta, ben 63 özellikle ve dört dörtlük oyuncu seçeneğiyle başladım Almeria'da.Oynama ihtimalim yüzde 10du buna rağmen ilk antreman maçı ve sonrasındaki tüm maçlarda ilk 11'de başladım.Antreman maçında da pek etkili değildim, golüm de yoktu.Yama olarak oyunun orjinal yamasını yükledim, devre arası transferler falan vardı..

Herhangi bir gariplik yok değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaYFo88

Arkadaşlar hepinize iyi oyunlar başta, ben 63 özellikle ve dört dörtlük oyuncu seçeneğiyle başladım Almeria'da.Oynama ihtimalim yüzde 10du buna rağmen ilk antreman maçı ve sonrasındaki tüm maçlarda ilk 11'de başladım.Antreman maçında da pek etkili değildim, golüm de yoktu.Yama olarak oyunun orjinal yamasını yükledim, devre arası transferler falan vardı..

yok yok öyle oluyo performans ve form önemli genel derece 60 olmuş 70 olmuş pek etkilemez çünkü almeria küçük bir takım

• quote:

Orijinalden alıntı: asiruh55

quote:

Orijinalden alıntı: TaYFo88

Arkadaşlar hepinize iyi oyunlar başta, ben 63 özellikle ve dört dörtlük oyuncu seçeneğiyle başladım Almeria'da.Oynama ihtimalim yüzde 10du buna rağmen ilk antreman maçı ve sonrasındaki tüm maçlarda ilk 11'de başladım.Antreman maçında da pek etkili değildim, golüm de yoktu.Yama olarak oyunun orjinal yamasını yükledim, devre arası transferler falan vardı..

yok yok öyle oluyo performans ve form önemli genel derece 60 olmuş 70 olmuş pek etkilemez çünkü almeria küçük bir takım

Garipsemiştim bu durumu ama söylediğine göre sorun yok, teşekkürler

• yahu bu oyunda forvet olmak ne zormuş arkadaş ya , ulan bi tane adam akıllı ara pas atan adam yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

yahu bu oyunda forvet olmak ne zormuş arkadaş ya , ulan bi tane adam akıllı ara pas atan adam yok

ilk 10 maç o sorunu herkes yaşar ama sonra gol atmaya başlıyosun ara paslar geliyo ben şu an 50 maç 50 gole ulaştım milli maçlarda var arada ilk 9 maçta 3 golüm vardı sadece ama sonra takıma uyum sağlayınca sorun kalmıyo (bu arada zorluk seviyesi en iyi oyuncu yani top player)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiruh55 -- 11 Temmuz 2011; 13:43:20 >
  • quote:

quote:

yahu bu oyunda forvet olmak ne zormuş arkadaş ya , ulan bi tane adam akıllı ara pas atan adam yok

ilk 10 maç o sorunu herkes yaşar ama sonra gol atmaya başlıyosun ara paslar geliyo ben şu an 50 maç 50 gole ulaştım milli maçlarda var arada ilk 9 maçta 3 golüm vardı sadece ama sonra takıma uyum sağlayınca sorun kalmıyo (bu arada zorluk seviyesi en iyi oyuncu yani top player)

Hocam büyük başarı tebrik ederim 50 gol he ben 8 maç 1 gol yahu rezilli ötesi tottenham'da forma giyiyorum 10 numara aldık ama arkamda modric var bi adam gibi pas atamıyo lanet ayrılıcam bir dahaki sezon

• quote:

quote:

quote:

Hocam büyük başarı tebrik ederim 50 gol he ben 8 maç 1 gol yahu rezilli ötesi tottenham'da forma giyiyorum 10 numara aldık ama arkamda modric var bi adam gibi pas atamıyo lanet ayrılıcam bir dahaki sezon

benimde 8 maç 2 goldü berbattım 15-20 maça gel rakip kalmıyo karşında uyum sağlıyosun takıma takır takır goller atıyosun bi tane maçta 5 gol attığım oldu benim iki kez üst üste hattrick falan yaptım parmayla ikinci olduk italyada

• Ben Valenciennste başladım 1 bçk sezon sonra Juve İstedi orda da 2 Sezon Oynadım Realdeyim Şuan. İyi bir kramponun özellikleri nasıl olur ??
  • Bir takıma transfer olurken numara isteyebiliyor muyuz?
    İsteyebiliyorsak tuşu nedir?

quote:

Orijinalden alıntı: RevidaL

quote:

Orijinalden alıntı: güllaççı

pes de bütün takım&isim düzelten yama çıktı mı arkadaşlar ? bal modu için bunu bekliyordum.

PESEDIT yaması var.

www.pesedit.com

Ve burdaki tüm patchleri sırayla indirmeli miyiz yoksa en sonuncuyu indirsek gerisini de kapsar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaudeville -- 12 Temmuz 2011; 20:20:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Bir takıma transfer olurken numara isteyebiliyor muyuz?
    İsteyebiliyorsak tuşu nedir?

quote:

Orijinalden alıntı: RevidaL

quote:

Orijinalden alıntı: güllaççı

pes de bütün takım&isim düzelten yama çıktı mı arkadaşlar ? bal modu için bunu bekliyordum.

PESEDIT yaması var.

www.pesedit.com

Ve burdaki tüm patchleri sırayla indirmeli miyiz yoksa en sonuncuyu indirsek gerisini de kapsar mı?

forma numarası istemek için sezon sonu transfer dönemini bekliyceksin sezon ortası transfer döneminde transfer oldusan değiştiremezsin
    birde numara istemek gibi bir lüksün yok boşta hangileri varsa onu alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiruh55 -- 12 Temmuz 2011; 23:57:56 >

• Ya beyler bir yerde bir yazı okudum hile sayılır ama programsız anlamadım aynen yazı şöyle:

evet arkadaşlar belki bazı arkadaşlarımız biliyorlardır ama ben bilmeyen arkadaşlar için
    söylüyeyim
    arkadaşlar editten kendimize ezikbir takım buluyoruz ve ordaki bir oyuncuyu editliyoruz işte adını değiştiriyoruz istedimiz mevki yaşını 15 getiriyoruz gücünü 99 dayıyoruz daha sonra kaydediyoruz ve çıkıyoruz.bal yeni kuruyoruz ve orjinal oyuncu deyil mevcut oyuncu seçeneğini seçiyoruz ve ordan editledimiz oyuncuyu gosteriyoruz hemen ordan transfer olursunuz zaten devre arası
    bence öyle programa hileye gerek yok boyle daha mantıklı Diyor ama become a legend e yeni açarken mevcut oyuncu seçenği yok yardımcı olur musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: kewellate

Ya beyler bir yerde bir yazı okudum hile sayılır ama programsız anlamadım aynen yazı şöyle:

evet arkadaşlar belki bazı arkadaşlarımız biliyorlardır ama ben bilmeyen arkadaşlar için
    söylüyeyim
    arkadaşlar editten kendimize ezikbir takım buluyoruz ve ordaki bir oyuncuyu editliyoruz işte adını değiştiriyoruz istedimiz mevki yaşını 15 getiriyoruz gücünü 99 dayıyoruz daha sonra kaydediyoruz ve çıkıyoruz.bal yeni kuruyoruz ve orjinal oyuncu deyil mevcut oyuncu seçeneğini seçiyoruz ve ordan editledimiz oyuncuyu gosteriyoruz hemen ordan transfer olursunuz zaten devre arası
    bence öyle programa hileye gerek yok boyle daha mantıklı Diyor ama become a legend e yeni açarken mevcut oyuncu seçenği yok yardımcı olur musunuz

onu eklentilerden açıcan ekstralara gir bulursun orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiruh55 -- 13 Temmuz 2011; 20:45:35 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kewellate

Ya beyler bir yerde bir yazı okudum hile sayılır ama programsız anlamadım aynen yazı şöyle:

söylüyeyim

onu eklentilerden açıcan ekstralara gir bulursun orda

Çok sağol yapdım ama ölede fazl zevki çıkmıo kendi adamım daha iyi

• Ben editorle birkac ozelligini degistirdim ve extreme 2011 in en son yamasında oynuyorum spiker turkce haliyle turk ligide var f.b liyim ama bir sezon bjk da bir sezon kayseride oynadım ikisindede gol kralı oldum artık kendi oyuncum dısında diger oyuncularıda yonlendirebiliyorum her gun 1 saat oynuyorum ortalama ve king oldum avrupada ve dunyada yılın oyuncusu odullerini aldım gollerimi save ediyorum bir ara youtube a atarım sizlerde gorursunuz oynadıgım takımlarda en iyi ambiancce bjk stadında vardı taraftar cılgın tezehuratlarda turkce insan acaip havaya giriyor her gittigim takımda gol kralı oldum artık golu gectim asist yonune yuklendim cf/if/oos oynuyorum takımıda kaka lennon lisandro vs var ......oynadıgım takımlar sırayla kayserispor-everton-bjk-roma- ve manch untd. her sezon mutlaka transfer teklifi alıyorum en guclu managerle calısıyorum oda beni hep iyi takımlara goturuyor roma ve bjk da kaptanlık yaptım eskiden tam bir onlinemaster lig hastasıydım ama hileler yuzunden sogudum ve su an bal da cosuyorum herkese tavsiye ederim cok gercekci he birde cameram normal mac camerası olan wide diil kişisel camerada oynuyorum sadece bana odaklı herkese keyifli oyunlar..

• Almeria ile başladım şimdi Real Madrid'deyim yıl 2016 Türk milli takımın da 7.9luk oranla oynuyorum formumun zirvesindeyim en uç noktadayım artık.
    Madrid'le bu sezon İspanya'nın oyuncu ve asist lideri oldum.Bu arada forvet arkası oynuyorum.Oyuncumun rankı 89 Önümde Tevez yerine daha iyi bir forvet olsa bütün ödülleri toplardım sanırım.Sezon bitti şimdi Avrupa Kupası var iyi gidiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doce -- 19 Temmuz 2011; 18:46:58 >
  • arkadaşlar baldaki adamımızı ana ligdeki takımımıza transfer etmeyi bilem warmı bnm adamımım gücü 109
    yardım ederseniz sewinirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Run.DLL

Evet arkadaşlar işte bu benim karakterim. Çoğu şeyin görüntüsünü almaya çalıştım. Zaman ilerledikçe maçlar yapıp sezon tamamladıkça ekleyeceğim buraya görüntüleri.

abi igrenc bi karakter 2. bu ne ya güçün çok az benim defans 97 mesala

benimkizi 3 sezonlu ve 3 tkm değiştirdi barçada 29 numara oynuyor
    manchester united : iniesta alves ve dudeği almış ......

• ben cesena daydım kaptan ve en iyi oyuncusu oldum tam oldukken barça tek lifk yolladı ama
  • Ac milan kaptanıyım 24 yaşında en iyi oyuncu oldım :)
  • yaş 18-19 milandaydım maaşım 75.000 di takımın en iyi oyuncusuydum ve ilk 11 in vazgeçilmezi olmuştum bu arada gücüm 76 2.sezonum aynı zamanda 2. takımım ama maaşın az olması ve sf olmama rağmen hocanın saçma sapan istekleri yüzünden(sf yim bana geri gelip pirloyla ronaldinho ile oynamam defansa çekilmem isteniyor) tottenham dan gelen 350.000 teklifini kabul ettim hata mı yaptım bilmem ama bir de burda şansımı denemek istedim şu an milli maçlar var yakında yeni takımımdayım...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.