Şimdi Ara

Pes 2011 Gerizekalı defans oyuncuları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş bu nedir . Defans oyuncularım sebep yokken bir den bire donup kalıyorlar. Adam top yanlarından geçerken kalıyorlar. Bu kadar berbat, oyundan kendisini bu kadar soğutan bug olabilir mi .

Konami olayı artık ticarete dökmüş, her sene bir öncekinden kötü oyun çıkarıyorlar. 20 gündür çaba sarfediyorum şu oyunu yine eskisi gibi oynayayım diye olmuyor.

Bir de Cursor change, bu nedir ya, havadan ileri doğru top atıyorum, bir anda hoooop koşan adam duruyor çünkü cursoru değişti.

Bir de pas attığım adam illa top ile bilek hareketi yapacak.

Konami sanırım 15 yaşındaki adamlarla bu işe kalkışmış. Amstraddan beri oyun oynuyorum, bu kadar özensiz ,yarım yamalak bırakılmış ve böyle piyasaya sürülmüş oyun görmedim.

• 1)Top karşı tarafa geçtigi zamn çok çok gerekmedikçe adam degiştirme tuşuna basmayın
    2)Top karşı tarafa geçtigi zamn çok çok gerekmedikçe depar atmayın deparsız topu alamaya çalışın
    bu 2 sini yaparsanız kesinlikle gol yeme niz çok zor olacaktır.
    Cpu ya karşıda deneyebilirsiniz çok işe yarıyor
    leblebi gibi gol yiyenler denesin

bir tavsiye de benden. defans için 2 taktiğim var :

1) 2009 dan kalma taktik (halen işe yarıyor ) : şuta basılı tutup takım arkadaşınıza pres yaptırırken kontrol ettiğiniz adamla rakibe belli bir mesafeyi koruyun, takım arkadaşınız çalım yediği ya da rakip top ayağından aştığı anda kontrol ettiğiniz adamı devreye sokarak topu alabilirsiniz. mümkün olduğu kadar geriden almaya çalışın.

2) 2011'e özgü yeni taktik : top rakibe geçince bir taraftan şuta basılı tutup, bir taraftan da yerden pasa basılı tutarak joystick i kendi kalenize doğru çevirin, takım arkadaşınız baskı yaparken, kontrol ettiğiniz oyuncu belirli bir mesafeyi koruyarak önünü kapatacak. bu özellikle kenarlarda çok işe yarıyor ve orta yaptırmıyor. topu ayağından aştığı anda da yön tuşundan elinizi çekip sadece yerden pasa basılı tutmaya devam ederseniz hamle yapıpı topu alırsınız.

bi ara video yapıp üzerinde anlatmayı düşünüyorum

Bunları deneyin %100 işe yarayacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 16 Ekim 2010; 11:06:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pisiko_21

1)Top karşı tarafa geçtigi zamn çok çok gerekmedikçe adam degiştirme tuşuna basmayın
    2)Top karşı tarafa geçtigi zamn çok çok gerekmedikçe depar atmayın deparsız topu alamaya çalışın

1) 2009 dan kalma taktik (halen işe yarıyor ) : şuta basılı tutup takım arkadaşınıza pres yaptırırken kontrol ettiğiniz adamla rakibe belli bir mesafeyi koruyun, takım arkadaşınız çalım yediği ya da rakip top ayağından aştığı anda kontrol ettiğiniz adamı devreye sokarak topu alabilirsiniz. mümkün olduğu kadar geriden almaya çalışın.

2) 2011'e özgü yeni taktik : top rakibe geçince bir taraftan şuta basılı tutup, bir taraftan da yerden pasa basılı tutarak joystick i kendi kalenize doğru çevirin, takım arkadaşınız baskı yaparken, kontrol ettiğiniz oyuncu belirli bir mesafeyi koruyarak önünü kapatacak. bu özellikle kenarlarda çok işe yarıyor ve orta yaptırmıyor. topu ayağından aştığı anda da yön tuşundan elinizi çekip sadece yerden pasa basılı tutmaya devam ederseniz hamle yapıpı topu alırsınız.

Güzel paylaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: Pisiko_21

1)Top karşı tarafa geçtigi zamn çok çok gerekmedikçe adam degiştirme tuşuna basmayın

Evet 2011'in taktiği çok işe yarıyor daha önce de denemiştim.

• Pes oynuyorsunuz olur böyle şeyler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Pes oynuyorsunuz olur böyle şeyler :D

Ahahaha
  • quote:

Pes oynuyorsunuz olur böyle şeyler :D

atari oyuncularıda konuşuyor demek ahahaha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİFA 18 DEFANS YAPMA!
    7 yıl önce açıldı
    FİFA 14 GENÇ OYUNCU ÖNERİSİ
    11 yıl önce açıldı
    PES 13 TAKTİK LAZIM !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet bizim atarimizde 11 vs 11 oynyanıyor 0 lagsız ve oyuncularımız kambur değil :)
  • quote:

evet bizim atarimizde 11 vs 11 oynyanıyor 0 lagsız ve oyuncularımız kambur değil :)

daha hiç pes 11 oynamadığın için oyuncuları kambur sanıyon demek 11 de öel bişi yok bi aç önce bak sonra gel buraya yeni görmüş taze gelin gibi atlama hemen konuya adamın yakındığı şey cahillik sorduğu şeyin cevabı var zaten bilmediği için isyan etmiş sende hemen bok atmaya gelmişsin ama oda elini yüzüne bulaştı hadi sen köşene çekil atari falan oyna aşar pes bölümü seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizgoren -- 16 Ekim 2010; 15:38:58 >
  • Özellikle 2007(Pes 6)'dan beri çıkan her seride Pes oynadım . Ve her zaman Pes'i savundum . Çünkü gerçekten savunulacak çok yanı vardı . Ama bu sene Fifa kendini geliştirmiş . Pes de de düşüş var . Hiç kimse bu yargıyı inkar edemez . Pes 2010 gerçekten tavan yaptı ardından böyle bir oyunu kimse beklemiyordu ne yalan söyleyeyim . Fifa'da da büyük bir gelişim var . Doğrusu artık Pes'e girerken 2 kez düşünüyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

Özellikle 2007(Pes 6)'dan beri çıkan her seride Pes oynadım . Ve her zaman Pes'i savundum . Çünkü gerçekten savunulacak çok yanı vardı . Ama bu sene Fifa kendini geliştirmiş . Pes de de düşüş var . Hiç kimse bu yargıyı inkar edemez . Pes 2010 gerçekten tavan yaptı ardından böyle bir oyunu kimse beklemiyordu ne yalan söyleyeyim . Fifa'da da büyük bir gelişim var . Doğrusu artık Pes'e girerken 2 kez düşünüyorum ..

demekki düşünceler ak ve kara kadar zıt olabiliyor.ben de tam tersi pes 5 ve 6 dan sonra cıkan 2008 2009 ve 2010u 1 hafta bile oynamadan sildim.hala eski serileri oynuyordum.ama bu sene pes cok iyi degişiklikler yapmış ve oyun gayet güzel omuş.arada başlıgı acan arkadaşın söyledigi gibi sinir bozucu durumlar olsa da fifayla karşılaştırmam bile pesi.konuya dönersek başlarda defansların durumuna ben de sinir olsam da daha sonra top rakipteyken d ve s yi kullanarak yaptıgım ikili baskılarla topu kazanmaya başladım.ayrıca 2 stoperli 4lü savunma yerine 3 stoperli taktikleri kullanırsanız ortadan gelişen ataklara karşı daha rahat topu kazanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

Özellikle 2007(Pes 6)'dan beri çıkan her seride Pes oynadım . Ve her zaman Pes'i savundum . Çünkü gerçekten savunulacak çok yanı vardı . Ama bu sene Fifa kendini geliştirmiş . Pes de de düşüş var . Hiç kimse bu yargıyı inkar edemez . Pes 2010 gerçekten tavan yaptı ardından böyle bir oyunu kimse beklemiyordu ne yalan söyleyeyim . Fifa'da da büyük bir gelişim var . Doğrusu artık Pes'e girerken 2 kez düşünüyorum ..

çok güzel yorum
  • Bende hiç öyle defansda donma bug falan olmuyor . oynamayı bilin yeter. oyun zorlaşmış diyorum her zaman . Zamanla alışırsıınız bunada
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenyavuz

Bende hiç öyle defansda donma bug falan olmuyor . oynamayı bilin yeter. oyun zorlaşmış diyorum her zaman . Zamanla alışırsıınız bunada

Hiç mi hiç alakası yok . Hala oynayıp yeniyorum . Ama problem kazanmak değil oyundan zevk alabilmek . Oynadığım oyunda sanki ayağındaki top değil de taşmış gibi pas atıyor . Topa bakarak koşuyor . Hatta kambur şeklinde koşuyor . Tamam takım oyunu diyorsun ama her takımda da takım oyunu diye birşey olmaz ki kardeşim . Kimi takımlar da tamamen bireysel yeteneğe bağlıdır . Sen git 2 adamı 90 overalli kalanı 70 overalli takıma takım oyunu oynat diyorsan hem Konami'ye hem 90 overalli adama hem de bana yazık .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.