Şimdi Ara

Pes 2011 Süper Şutlar Çekmek İsteyenler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
4
Favori
112.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: headshooter

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Valla ben sadece şut ve yön tuşlarını kullanıyorum, gayet güzel şut çekilebiliyor. Şut çektiğiniz oyuncu ile de çok alakalı bir de size müdahele olmaması tabii ki

beginner alert

Yanlış, Top player modunda oynuyorum. Ha ama sen liseli olabilirsin. Liseli alert sana

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hkn16

quote:

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

İnşallah Olur. 2 Gündür Doğru Dürüst Gol Atamadım

ben 5 maç yaptın 5 inide kaybettim....hemede profosyonel modda değilken ....

ben bu pes 11 i beceremicem galiba...pes 10 da harikalar yarat 11 de yetenek fakiri gibib oyna

aynen ben de ya top player da 5-0 yenen adam 11 de [FAILED]

Aynen pes 11 oynayınca 10unda pek tadı kalmadı zaten nolacaksa sonumuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Xanderian

quote:

Orijinalden alıntı: The Scorpion

O arkadaş benim :D Bende aynısını yazdım zaten Frikikler de arapas tuşu topun daha havadan gitmesini sağlıyor Normal Pas tuşu da topun aşağıya doğru inmesini ancak oyun içinde şut + arapas ile ilgili PES2011 ile alakalı hiçbir yerde böyle birşey yazmıyor tekrar tekrar kontrol ettim..

R2 olayı doğru zaten komut listesinde de geçiyor ancak dediğin gibi Knuckleshot u youtube da birçok video da gördüm hatta frikikde bile yapmışlar orada da şöyle bir sorun var her oyuncu Knuckleshot yapamıyor..

Pas tuşuyla ilgili söylediğin çok enteresan bunu hiç denememiştim ilk fırsatta deneyeceğim çok teşekkürler :) Bakalım nasıl sonuçlar alacağız..

walla antrenmanda denediğimde oluyor kardeşim X+Y eğer Y ye basmassam havalara gidiyor bazen ama Y ye basınca düz atıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: XaVeN_3

quote:

quote:

quote:

ben bu pes 11 i beceremicem galiba...pes 10 da harikalar yarat 11 de yetenek fakiri gibib oyna

fifa demo indirdim..valla o daha iyi geldi oynanıs daha basit

ilan koydum satıcam pes 11 i ..fifa alıcam...olmazsa pes 10 alıp ona devam eederim bide 25 tl zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn16 -- 31 Ekim 2010; 14:30:49 >

• saol deniycem
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ilan koydum satıcam pes 11 i ..fifa alıcam...olmazsa pes 10 alıp ona devam eederim bide 25 tl zaten

25 tl?

• süper şut filan yok bu oyunda kısmet her şey
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

25 tl?

Pes 2011 Süper Şutlar Çekmek İsteyenler
    $59.99

$36.99

$56.99

$36.99

• Ben o ara pas tuşunu frikiklerde kullanıyorum bayağı işe yarıyor. Alonso ile 40 metreden frikikle yazdım Topa vurmadan önce basılı tutunca üçgene abanıyor adam tüm gücüyle.
  • quote:

quote:

Komut Listesinde hepsi yazıyor şut+ara pas yazmıyor diye iddia eden arkadaş bi kontrol etsin derim özellikle frikik yerinde yazıyor net hatırlıyorum antrenmanda frikik haricinde de denedim işliyor.
    Şuttan sonra R2 ye basınca ayağının içiyle (plase) vuruyor kaleciyle birebir pozisyonda çok etkili BAL modunda bu olayı keşfettiğim maçta 3 gol attım aynı yöntemle :)
    Bir de şunu okudum yabancı bir siteden KnuckleShoot diye bişey Yapılışı ise şöyle uzaktan şut çekerken Oyuncu Topa vurmadan tam önce şut tuşuna tekrardan basıyoruz yapması biraz zor zamanlaması çok önemli bikaç kere tutturdum iyi vuruyor gerçekten ama yapması sahiden zor bar fullense de olur ama asıl olayı ikinci basışta bar hareket etmemeli tam zamanlama ozaman tutmuş demektir. ve uzaktan çekerken barı fazla doldurayım demeyin gerksiz yere havalara atarsınız azcık basmanı yeterli.
    Zaten oyuncunuz Full çıkışta ise fuze şutları kendisi yapıyor :)
    Ayrıca artık Pas tuşu direkt ayağa atmadığı yönlendirmeye göre attığı için kalecinin altından da çok rahat geçirip yerden goller eldeedebiliniyor.

O arkadaş benim :D Bende aynısını yazdım zaten Frikikler de arapas tuşu topun daha havadan gitmesini sağlıyor Normal Pas tuşu da topun aşağıya doğru inmesini ancak oyun içinde şut + arapas ile ilgili PES2011 ile alakalı hiçbir yerde böyle birşey yazmıyor tekrar tekrar kontrol ettim..

R2 olayı doğru zaten komut listesinde de geçiyor ancak dediğin gibi Knuckleshot u youtube da birçok video da gördüm hatta frikikde bile yapmışlar orada da şöyle bir sorun var her oyuncu Knuckleshot yapamıyor..

Pas tuşuyla ilgili söylediğin çok enteresan bunu hiç denememiştim ilk fırsatta deneyeceğim çok teşekkürler :) Bakalım nasıl sonuçlar alacağız..

Plase vuruşlar için kendinizi bu kadar kasmanıza gerek yok. 360 derece kontrol sayesinde pas ilede 1e1'de kaleciyi paket yapabiliyorsunuz zaten. ;)

• Mutlaka bilmeyenler vardır çünkü oyunun kullanım kitapçığında yer alan tuş kombinasyonlarında bile yok.
    İbrahimoviç, Adriano, Villa ve Drogba gibi hayvani şut çeken adamlar la 30 M'den bu kombinasyonu yaparak vur ceza sahası şenlensin

Teşekkürler paylaştığın için.
  • hepsi güzelde arkadaşlar yerden zımba gibi vuruşları nasıl yapıcaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: er7an

hepsi güzelde arkadaşlar yerden zımba gibi vuruşları nasıl yapıcaz ?

fifa da q+d idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: pausanias

Mutlaka bilmeyenler vardır çünkü oyunun kullanım kitapçığında yer alan tuş kombinasyonlarında bile yok.
    İbrahimoviç, Adriano, Villa ve Drogba gibi hayvani şut çeken adamlar la 30 M'den bu kombinasyonu yaparak vur ceza sahası şenlensin

Teşekkürler paylaştığın için.

Belki psikolojiktir hocam kitapçıkta yazmıyorsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

quote:

quote:

Komut Listesinde hepsi yazıyor şut+ara pas yazmıyor diye iddia eden arkadaş bi kontrol etsin derim özellikle frikik yerinde yazıyor net hatırlıyorum antrenmanda frikik haricinde de denedim işliyor.
    Şuttan sonra R2 ye basınca ayağının içiyle (plase) vuruyor kaleciyle birebir pozisyonda çok etkili BAL modunda bu olayı keşfettiğim maçta 3 gol attım aynı yöntemle :)
    Bir de şunu okudum yabancı bir siteden KnuckleShoot diye bişey Yapılışı ise şöyle uzaktan şut çekerken Oyuncu Topa vurmadan tam önce şut tuşuna tekrardan basıyoruz yapması biraz zor zamanlaması çok önemli bikaç kere tutturdum iyi vuruyor gerçekten ama yapması sahiden zor bar fullense de olur ama asıl olayı ikinci basışta bar hareket etmemeli tam zamanlama ozaman tutmuş demektir. ve uzaktan çekerken barı fazla doldurayım demeyin gerksiz yere havalara atarsınız azcık basmanı yeterli.
    Zaten oyuncunuz Full çıkışta ise fuze şutları kendisi yapıyor :)
    Ayrıca artık Pas tuşu direkt ayağa atmadığı yönlendirmeye göre attığı için kalecinin altından da çok rahat geçirip yerden goller eldeedebiliniyor.

Plase vuruşlar için kendinizi bu kadar kasmanıza gerek yok. 360 derece kontrol sayesinde pas ilede 1e1'de kaleciyi paket yapabiliyorsunuz zaten. ;)

Arkadaşlar Antrenmanda denedim ancak pas tuşu ile gol atamadım..
    Kaleye doğru tam güç pas tuşuna bassam bile, arkamdan bile gelse o hep takım arkadaşıma vermeye çalıştı..Pasları verirken L2 ye basıyormusunuz tamamen manuel olsun diye ? Öyle birşey okumuştum sanki

• Evet şu pas ile gol işini biri detaylı açıklarsa iyi olur.
  • pas ile gol derken plaseyi kastediyorsanız bende merak ediyorum.. Yardımcı olabilen olursa seviniriz..
  • evet ya gerçekten zor gol atılıyo, genelde saçma goller cıkıyo ortaya karambolden falan. tşkrler dineyecegm eve gidince
  • benim en büyük 2 problemim var
    1 : şut çekme hepsi tribünlere gidiyor daha doğru düzgün gol atamıyorum
    2 : normal pas yada ara pas hiç istediğimn yere gitmiyor her defasında rakipe topu hediye ediyorum , ben sağa atıyorum top sola gidiyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.