Şimdi Ara

Pes 2011 Süper Şutlar Çekmek İsteyenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
4
Favori
112.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla yine jupitere gitti toplar ne iş anlamadım yahu bi taktiği var ama..
  • Oynadıkça alışıyor insan ben sevmeye başladım, ama şutlar kötü yine umarım Full de düzelir.
  • denedım dedığın gıbı olmadı yada ben yapamadım. ama şutlara alıştım oynadıkça
  • beyler arkadaşın dediği gibi yapın.çok güzel goller çıkıyor ortaya.şuta bastıktan hemen sonra ara pasa basın.

@arkham_asylum teşekkürler

yalnız penaltı atamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k24b -- 18 Eylül 2010; 17:02:26 >
  • Üç gol atabildim, iki tanesi kafayla. Birini de Robbenle ras gele şu çekerek attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k24b

beyler arkadaşın dediği gibi yapın.çok güzel goller çıkıyor ortaya.şuta bastıktan hemen sonra ara pasa basın.

@arkham_asylum teşekkürler

yalnız penaltı atamıyorum

bişey değil sevindim bak...
    penaltıyı ise şöyle yapıyorum şut basıyoruz adam topa koşarken tam arada bi yerde yön tuşuna basıyoruz eğer şutla aynı anda yön tuşuna basarsak auta çıkıyor geç basarsak üzerine atıyor arayı ayarlamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 18 Eylül 2010; 18:39:56 >
  • r2 ye basarak sut cekin , farki gorun , saka yapmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Gene çoğu zaman dağa taşa gidiyor 2010 a göre çok garip olmuş şut sistemi..

• iyi güzelde ceza sahasına anlık paslarda yapılması gereken hızlı vuruşlarda 2 tuşa beraber basabilcek bi babayigit varmı
  • En zor modda bilgisayara karşı 3 maç yaptım hepsindede yenildim oysa ki çok iyi pes oynardım Sanırım oynanış tarzımı değiştirmem gerek
  • PES6 da şutlar genelde zaten üçgen ile çekilir(di). R2 tuşu ile ayak içi şut L2 tuşu ile ise ayağın dışıyla şut çekerdin. 2008 de L2 yok oldu. Bunda denemedim ama varsa süper olur. messi ile soldan kaleci ile karşı karşıya kaldığında kaleci yakın köşeyi tutuyorsa diğer köşeye ayak dışı ile vurarak gol atmak güzel olurdu. 6 da shevo ile Messi gibi girerek ayak dışı kullanarak az gol atmadım. Ayrıca aşırtma atarken eğer ileri değilde geri( yani rakip kale yönüne değilde kendi kalenin yönnde) basarsan o zaman daha fazla havadan aşırtma atıyor. R2 ceza sahası dışından çok güzel plaseler gidiyor. kaleci ile karşı karşıya iken yanından topu R2 ile hafif şuta basarak yuvarlayabilirsiniz. şuta bastıktan hemen sonra R1+R2 kombinasyonu ile yapılan hızlı bir fake tüm rakibi perişan bırakabiliyor. özellikle de karşınızda 2-3 eleman defansta sizin şut çekmenizi bekliyorsa en azından birini yere yatırıp pazara domat almaya gönderebilirsiniz

• Şutları beğenen tek benim heralde

Aslında biraz dikkatli olursanız oyunun ne kadar gerçeğe uygun olduğunu görürsünüz Artık gerçeğe uygun şutlar görüyoruz ayrıca çevrenizde çok adam olmayınca çok iyi şut çekiliyor oyuncu strese girmiyor yani
  • Hayır tek değilsin, şutların gerçekçiliğine ben de vuruldum PES 2011'de

Olay ne ara pasında, ne de R2'de. Olay pozisyonu düzgün bulmakta. Her yerden şut çekmeye kalkarsanız saçma sapan şutlar görürsünüz. Pozisyonunuzu düzgün ayarlayın, açıyı iyi yakalayın, adamın kullandığı ayağıyla vurun. Eski oyunlardaki füze şutlar devam ediyor PES 2011'de. Sadece artık her yerden füze gibi çekemiyorsunuz ki gerçekçi olmuş böyle olması.

Ayrıca genel olarak top fiziği acayip gelişmiş. Topun falsosu, yere çarptığında verdiği tepki vs. enfes ya. Mesela top havadan ileriye gidiyor, ama gittiği yönün tersine döne döne gidiyor, işte bu şekilde yere çarptığında o topun ters yöne doğru dönmesi, yavaşlama hızına etki ediyor.

Ne diyelim... ağlayarak oynuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Hayır tek değilsin, şutların gerçekçiliğine ben de vuruldum PES 2011'de

Olay ne ara pasında, ne de R2'de. Olay pozisyonu düzgün bulmakta. Her yerden şut çekmeye kalkarsanız saçma sapan şutlar görürsünüz. Pozisyonunuzu düzgün ayarlayın, açıyı iyi yakalayın, adamın kullandığı ayağıyla vurun. Eski oyunlardaki füze şutlar devam ediyor PES 2011'de. Sadece artık her yerden füze gibi çekemiyorsunuz ki gerçekçi olmuş böyle olması.

Ayrıca genel olarak top fiziği acayip gelişmiş. Topun falsosu, yere çarptığında verdiği tepki vs. enfes ya. Mesela top havadan ileriye gidiyor, ama gittiği yönün tersine döne döne gidiyor, işte bu şekilde yere çarptığında o topun ters yöne doğru dönmesi, yavaşlama hızına etki ediyor.

Ne diyelim... ağlayarak oynuyoruz.

inşallah bizde senin gibi keyif alabiliriz oyundan..

• Hemen Deniyorum
  • Oyuncu nasıl değiştiriyoruz ben bulamadım, hatta o kadar oynadım ilk defa az önce kendi kendine değiştirdi oyuncuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Oyuncu nasıl değiştiriyoruz ben bulamadım, hatta o kadar oynadım ilk defa az önce kendi kendine değiştirdi oyuncuyu.

mantık aynı ama anlatayım:

kursörle oyuncunun noktasının üstüne gelip x'e basın. sonra kenardaki sönük noktalara gelin, oraya gelince isimler çıkar. istediğiniz oyuncunun üstüne gelip tekrar x'e basın.
  • İlk kez duydum
  • Yahu ne goller attım kaydedemedim.2010'a göre daha zevkli orası kesin. Özellikle en sonunda frikiklerden gol bulabiliyoruz. Adam akıllı sert bir biçimde gidiyor artık. Kesinlikle aşırtma şutlarda ilerleme var ve gol atılabilirliği artmış. Ceza sahasının dışından çok şık hareketlerle kurtulup uzaktan aşırtma ile gol atınca ağladım resmen süper bir pozisyondu.Kaydedemedim. Neyse ki bu tip pozisyonlar çok oluyor ve oldukça zevkli hale gelmiş.Çalım atmak özel harekeltler falan artık daha kolay ve maça ayrı bir hava katmış.Efsane goller maça damga vurabiliyor ki olması gereken olmuş.Top fiziği oldukça iyi.Tabi fikrimin bu kadar değişmesi demoyu çok oynayınca oldu. İlk 5-10 saat küfretmekle geçti zamanım fifa demoyu daha fazla oynuyordum zaman geçti oyuna alışınca artık çok daha güzel gelmeye başladı Pes. Özellikle taktik kısmı son noktayı koymuş menajer kısmında oyunu istediğiniz gibi yönetebiliyorsunuz daha oyuna başlamadan bile oyunun hangi bölümlerinde nasıl atak yapacağınaza karar verebiliyorsunuz misal 0-15. dakikalarda farklı bir anlayış ile oynarken 15-45dk. larda farklı bir anlayış yapmak istiyorsanız ayarlıyorsunuz en baştan o şekil gidiyor.O taktik menülerini özellikle bir kurcalayın erim.

Oyunda iken oyun hakkında ufak bilgilerin verilmesi güzel olmuş. Mesela faul yaptınız ya da yapıldı ertesinde.Maç durum göstergesinin altında hemen hangi takım kaç faul yapmış hemen gösteriyor.Ya da şut attınız kaleciyi buldu ya da bulmadı hemen ertesinde kaleci atışı yaparken skorbordun altında hangi takım kaç şut atmış kaçı kaleyi bulmuş gösteriyor.Ufak ama hoş ayrıntılar bunlar.

En sonda şu 25 takım olayını da demoya ekleyince iyice güzelleşti

• şutlar hakkında bnde bir kaç bilgi vereyim
    sut tusuna bastıgınızda dolan güç yeri topun yükseliğiyle alakalı
    yani daha sert gitsin diye cok basmanıza gerek yok her seferinde az basın ztn sutu gerektiği gibi çekecektir
    sutlarınızdan sonra arkadasın da anlattığı gibi ara pası tusuna basarsanız daha sert sutlar cekebilirsiniz

özet: güç barı topun yüksekliğiyle alakalı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.