Şimdi Ara

Pes 2011 Süper Şutlar Çekmek İsteyenler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
4
Favori
112.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • penaltılarda zorlanıyodum burda bi arkadaş yazmış sağolsun hemen uyguladım şimdi atıyom artıkpenaltıda şuta basıyoruz adam topa koşarken o ara yön veriyoruz yönede bir kere basıyoruz ve top orda eskiden şut ve yön yapıyodum top kaleye bile gitmeden direk dışarı veya kalecinin üstüne
  • yokmu yeni taktikler vericek olan?
  • ya arkadaşlar oyundaki taktikleri maç içinde nasıl açıcaz misal maçı kaybediyorum diyelim hangi tuş kombinasyonu ile takımı full ofans yapıcam?
  • yerden şut nasıl çekilir ? hep havadan çekmek sıktı artık..yerden düzgün şutlar ya da uzaktan falsolarla gol atmak istiyorum :)
  • Valla şut benim icinde sıkıntı ya cok gücsüz cıkarıyor yada daglara taşlara denicem söylenenleri teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TayfunGuN

evet ya gerçekten zor gol atılıyo, genelde saçma goller cıkıyo ortaya karambolden falan. tşkrler dineyecegm eve gidince

kornerden top playerda gol atabiliyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cro-X

Şutları beğenen tek benim heralde

Aslında biraz dikkatli olursanız oyunun ne kadar gerçeğe uygun olduğunu görürsünüz Artık gerçeğe uygun şutlar görüyoruz ayrıca çevrenizde çok adam olmayınca çok iyi şut çekiliyor oyuncu strese girmiyor yani

ne oyuncusu ben bile strese giriorum adam olunca resmen niye şut çektimki diyorum şuta bastığımda xD buna bi çare bulalım açık oynasınlar xD

• Bu frikiklerde barajın içinden topu geçirme şansımız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

Bu frikiklerde barajın içinden topu geçirme şansımız var mı?

İçinden geçmez zaten. Ya üstünden ya altından atarsın.

Şut ve pas sistemini ben de çok beğendim. Herşeyi kendin ayarlıyorsun. Pasın hızı bile gittiği açıyı etkiliyor , ona göre uzun basmak lazım tuşa. En beğendiğim ise ortalar. Hele şükür ayak içiyle muz ortalar yapabiliyorum. Sonunda taktiğimi ve takımımı da buldum. Rakip tanımıyorum
  • Eyvalah saol deniycem. Başka taktiklerde verin mesela muz ortayı nasıl yapıyorsunuz. Ver kaçı nasıl yapıyorsunuz veya duvar pasını ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadistic Magician

quote:

Şut ve pas sistemini ben de çok beğendim. Herşeyi kendin ayarlıyorsun. Pasın hızı bile gittiği açıyı etkiliyor , ona göre uzun basmak lazım tuşa. En beğendiğim ise ortalar. Hele şükür ayak içiyle muz ortalar yapabiliyorum. Sonunda taktiğimi ve takımımı da buldum. Rakip tanımıyorum

oyunu orjinal al sen yakışır

• quote:

Orijinalden alıntı: headshooter

quote:

Orijinalden alıntı: Sadistic Magician

quote:

oyunu orjinal al sen yakışır

aklımdan geçmedi değil

----

Muz orta için yön tuşlarından ortayı yaptığın kanadın tersine bas. Yani sağdan orta yapacaksan sola doğru bas. Orta yapma tuşuna bastıktan hemen sonra yöne tuşuna basmalısın

• quote:

Orijinalden alıntı: _mta_
    Eyvalah saol deniycem. Başka taktiklerde verin mesela muz ortayı nasıl yapıyorsunuz. Ver kaçı nasıl yapıyorsunuz veya duvar pasını ?

Muz orta için r1 + orta tuşu
    ver kaç için L1 + pas tuşu..
    Havadan ara pas için L1 + ara pası tuşu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shotter

quote:

Eyvalah saol deniycem. Başka taktiklerde verin mesela muz ortayı nasıl yapıyorsunuz. Ver kaçı nasıl yapıyorsunuz veya duvar pasını ?

havadan arapas l2 olmasın ?
  • ben son zamanlarda frikikten atmaya başladım ama dediğini hiç denemedim denemek lazım saol..
  • quote:

quote:

quote:

havadan pas L1 arkadaşım istersen deniyebilirsin haa tuş sistein farklıdır onu bilemem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanblood

quote:

quote:

quote:

havadan pas L1 arkadaşım istersen deniyebilirsin haa tuş sistein farklıdır onu bilemem...

karıştırmışım ya pardon baktım şimdi

• guzel bir freekick ornegi ;) ayni zamanda master lig kadromu begenirsiniz umarim.
  • benim gıcık olduğum nokta bazı pozisyonlarda kafa vuruyor vurulmayacak yerde ben orda ayakla vursun istiyorum böyle birşey varmı ?
    Aynı şekilde saçma sapan vole rövaşata denemeleri yapıyor ordada gene direk ayakla vuruş yapsın istiyorum :)
    Herhalde bu mümkün değil
  • sut ara pas olayı tamamen psikolojik ancak şu olabilir sut arapas yapmak ıcın suttan parmagını hızlı cekıp hemen arapasa basıyor ınsan buda daglara taslara vurmayı engellıyor. ama şut r2 gercek ceza alanı ıcınde kalecı ıle karsı karsıyayken cok etkıllı bırde bunu yaparken plasenın gıtmesını ıstedıgınız yonu yun cubugu ıle cekerek belırleyın cok ıse yarıyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.