Şimdi Ara

Pes 2011 Süper Şutlar Çekmek İsteyenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
4
Favori
112.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • su sutlarıda dogeru duzgun ceksem sorun kalmyıcak ama
  • teşekkürler ben bilmiyodum iyi olmuş böle bi konu açman saol
  • iyi frikik atan arkadaş varmıdır nasıl atılıyor birtürlü beceremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EverQuesT

iyi frikik atan arkadaş varmıdır nasıl atılıyor birtürlü beceremedim

Eğer yakındaysan aşağı yön tuşuna basılı tutarak tam şut barı maviden çok az sarıya doğru gelirken elini şuttan çek.Top barjı aştıktan sonra Pas tuşuna basılı tut,top böylelikle yavaşlayacaktır.Eğer daha az falan basarsan ara pas tuşuna bas böylelikle daha sert gidecek top.Ama önemli nokta,pasa top barajı aştıktan sonra,ara pasa ise top barajı aşmadan basmanız lazım.Kalecinin tutmadığı köşeye dogru falsoyu da unutmayınAntrenman modunda dene dediklerimi göreceksin işe yaradığını
  • Evet arkadaş güzel önerilerde bulunmuş..Frikik olayında topa vuran oyuncunun vuruş stili, FALSO yeteneği, şut mesafesi gibi bir sürü boyut devreye giriyor..Youtube da çok güzel çok açıklamalı videolar var izlemeden, antrenman BİLE YAPMAYINIZ! :)

GENEL KONU ile ilgili:
    Açıkçası ben şimdiye kadar hiçbir forum/video da oyunda şut çekerken (frikiklerde değil) Şut + Arapas kombinasyonunu duymadım, pek işe de yaradığını sanmıyorum zira kendim de denedim. Şutlarla ilgili olarak oyunucun hızlı halde koşarken vurması, normal koşarken vurması ve duruş pozisyonda vurması çok fark ediyor sanıyorum bu yüzden şutlarda zorlanıyoruz, pozisyona ve oyuncuya göre şutlar değişiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 29 Ekim 2010; 14:02:48 >
  • zaten bu tür kombinasyonlar oyunun içinde gösterilmiş kitapçıktada yazıyo hatta..oyunun içinde tuş kombinasyonları kısmından okuyup daha biçok değişik şeyler yapabilirsiniz.
  • daha ne şutlar var varyaa pes 2011 orjinal kitapçığında hepsi yazıyor . bu arkadaşın dediği olayda yazıyor şut + arapas olayı
  • arkadaşlar komut listesi bölümüne baktım

LS var bide RS var..bunlar ne oluyo birisi açıklayabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenyavuz

daha ne şutlar var varyaa pes 2011 orjinal kitapçığında hepsi yazıyor . bu arkadaşın dediği olayda yazıyor şut + arapas olayı

Erden ps3 te komut listesine çok kez baktım..Orada şut + arapas olayı yazmıyor

Buradaki listede de öyle bir şeyden bahsetmiyor..

http://www.pcextra.com.tr/makale/2010/10/pes-2011in-tum-kontrol-komutlari-ve-ozel-hareketleri/

• Konsolda (PS3) bunu nasıl yapıcaz, bilgisi olan var mı? Bir de PC'de PES 11 nasıl arkadaşlar, 1080P açabiliyor muyuz oyunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemkose78

r2 ye basarak sut cekin , farki gorun , saka yapmiyorum

Dostum r2 şutu güzelleştirmiyor sadece sola giden top birden sağa doğru füzeleşiyor kısacası faso alıyor auta gittiğini sanan kaleci tam bırakcakken birde bakmışsın top kalede taraftar sevinçte
  • Komut Listesinde hepsi yazıyor şut+ara pas yazmıyor diye iddia eden arkadaş bi kontrol etsin derim özellikle frikik yerinde yazıyor net hatırlıyorum antrenmanda frikik haricinde de denedim işliyor.
    Şuttan sonra R2 ye basınca ayağının içiyle (plase) vuruyor kaleciyle birebir pozisyonda çok etkili BAL modunda bu olayı keşfettiğim maçta 3 gol attım aynı yöntemle :)
    Bir de şunu okudum yabancı bir siteden KnuckleShoot diye bişey Yapılışı ise şöyle uzaktan şut çekerken Oyuncu Topa vurmadan tam önce şut tuşuna tekrardan basıyoruz yapması biraz zor zamanlaması çok önemli bikaç kere tutturdum iyi vuruyor gerçekten ama yapması sahiden zor bar fullense de olur ama asıl olayı ikinci basışta bar hareket etmemeli tam zamanlama ozaman tutmuş demektir. ve uzaktan çekerken barı fazla doldurayım demeyin gerksiz yere havalara atarsınız azcık basmanı yeterli.
    Zaten oyuncunuz Full çıkışta ise fuze şutları kendisi yapıyor :)
    Ayrıca artık Pas tuşu direkt ayağa atmadığı yönlendirmeye göre attığı için kalecinin altından da çok rahat geçirip yerden goller eldeedebiliniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Scorpion -- 30 Ekim 2010; 20:41:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkham_Asylum

quote:

Orijinalden alıntı: k24b

beyler arkadaşın dediği gibi yapın.çok güzel goller çıkıyor ortaya.şuta bastıktan hemen sonra ara pasa basın.

@arkham_asylum teşekkürler

yalnız penaltı atamıyorum

bişey değil sevindim bak...
    penaltıyı ise şöyle yapıyorum şut basıyoruz adam topa koşarken tam arada bi yerde yön tuşuna basıyoruz eğer şutla aynı anda yön tuşuna basarsak auta çıkıyor geç basarsak üzerine atıyor arayı ayarlamak lazım

senle pes kafeye falan gidelim

• quote:

Orijinalden alıntı: The Scorpion

Komut Listesinde hepsi yazıyor şut+ara pas yazmıyor diye iddia eden arkadaş bi kontrol etsin derim özellikle frikik yerinde yazıyor net hatırlıyorum antrenmanda frikik haricinde de denedim işliyor.
    Şuttan sonra R2 ye basınca ayağının içiyle (plase) vuruyor kaleciyle birebir pozisyonda çok etkili BAL modunda bu olayı keşfettiğim maçta 3 gol attım aynı yöntemle :)
    Bir de şunu okudum yabancı bir siteden KnuckleShoot diye bişey Yapılışı ise şöyle uzaktan şut çekerken Oyuncu Topa vurmadan tam önce şut tuşuna tekrardan basıyoruz yapması biraz zor zamanlaması çok önemli bikaç kere tutturdum iyi vuruyor gerçekten ama yapması sahiden zor bar fullense de olur ama asıl olayı ikinci basışta bar hareket etmemeli tam zamanlama ozaman tutmuş demektir. ve uzaktan çekerken barı fazla doldurayım demeyin gerksiz yere havalara atarsınız azcık basmanı yeterli.
    Zaten oyuncunuz Full çıkışta ise fuze şutları kendisi yapıyor :)
    Ayrıca artık Pas tuşu direkt ayağa atmadığı yönlendirmeye göre attığı için kalecinin altından da çok rahat geçirip yerden goller eldeedebiliniyor.

O arkadaş benim :D Bende aynısını yazdım zaten Frikikler de arapas tuşu topun daha havadan gitmesini sağlıyor Normal Pas tuşu da topun aşağıya doğru inmesini ancak oyun içinde şut + arapas ile ilgili PES2011 ile alakalı hiçbir yerde böyle birşey yazmıyor tekrar tekrar kontrol ettim..

R2 olayı doğru zaten komut listesinde de geçiyor ancak dediğin gibi Knuckleshot u youtube da birçok video da gördüm hatta frikikde bile yapmışlar orada da şöyle bir sorun var her oyuncu Knuckleshot yapamıyor..

Pas tuşuyla ilgili söylediğin çok enteresan bunu hiç denememiştim ilk fırsatta deneyeceğim çok teşekkürler :) Bakalım nasıl sonuçlar alacağız..

• Valla ben sadece şut ve yön tuşlarını kullanıyorum, gayet güzel şut çekilebiliyor. Şut çektiğiniz oyuncu ile de çok alakalı bir de size müdahele olmaması tabii ki

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Valla ben sadece şut ve yön tuşlarını kullanıyorum, gayet güzel şut çekilebiliyor. Şut çektiğiniz oyuncu ile de çok alakalı bir de size müdahele olmaması tabii ki

beginner alert

• Ben şutu çektikten sonra R2'ye basıyorum çok iyi şutlar çıkartıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

İnşallah Olur. 2 Gündür Doğru Dürüst Gol Atamadım

ben 5 maç yaptın 5 inide kaybettim....hemede profosyonel modda değilken ....

ben bu pes 11 i beceremicem galiba...pes 10 da harikalar yarat 11 de yetenek fakiri gibib oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn16

quote:

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

İnşallah Olur. 2 Gündür Doğru Dürüst Gol Atamadım

ben 5 maç yaptın 5 inide kaybettim....hemede profosyonel modda değilken ....

ben bu pes 11 i beceremicem galiba...pes 10 da harikalar yarat 11 de yetenek fakiri gibib oyna

aynen ben de ya top player da 5-0 yenen adam 11 de [FAILED]

• quote:

Orijinalden alıntı: headshooter

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Valla ben sadece şut ve yön tuşlarını kullanıyorum, gayet güzel şut çekilebiliyor. Şut çektiğiniz oyuncu ile de çok alakalı bir de size müdahele olmaması tabii ki

beginner alert

Yanlış, Top player modunda oynuyorum. Ha ama sen liseli olabilirsin. Liseli alert sana

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.