Şimdi Ara

PES 2012 Donma Sorunu Yardım Edin Lütfen...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar. Ben pes 2012yi kurdum ama açamadım. Oyun açıldığı gibi donuyor ve hiç ilerlemiyor(Mavi top dönüyor yükleniyor anlamına gelen). Crack yaptım, bir sürü crack denedim belki sorun vardır diye ama olmadı. Dil dosyalarını attığımda da aynı oldu atmadığımda da. Nerde takıldığını fotoğraf olarak koydum. Ayrıca bilgisayarımın özelliklerinin de bir fotoğrafını koydum. Fikirlerinizi esirgemeyin lütfen . şimdiden teşekkürler...

• Allah aşkına biri cevaplasın şunu ya. Yok mu benden başka aynı sorunla karşılaşan?
  • Böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım oyuna tıkladığınızda hatasız olarak mı açılıyor ve bu mavi top dönüyor?
  • evet aynen öyle
  • Bunu bilgisayardan tamamen kaldırıyorsunuz. Hemen başka bir setup buluyorsunuz. Sonrada Pes'e
  • dostum saveli bi oyun bulabilirsen sorunun çözülür.
  • Çözünürlüğü değiştirip girmeyi dene, demoda aynısı bana olmuştu bu şekil girebilmiştim oyuna. olmadı tekrar yükle oyunu eksik dosya varsada yapar bu sorunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyundaki problem (lütfen yardım)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim internetı kapatıp oyuna oyle gır sorun ınternete baglanmaya calıstıgı zaman oluyor pes 2011 de de oyleydı 12 de de aynı sorun var
  • slm arkadaşlar.bnde de aynı sorun var.oyunu sildim başka bi setup indirdim ve kurdum ama yine aynu sorun..ilk3-4 ay bıyunca hiç donma yoktu son günlerde donmaya başladı.oyuna giriyorum 10 dkka snra falan donuyo ve ağır ağır oynuyorum..ekran kartı ve remde bi sorun yok..neden böyle olduğunu çözemedim.çözüm varmı acaba ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.