Şimdi Ara

Pes 2012 Efsane Ol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
32.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk defa Pes 2012 ile oynamaya başladım. Oluşturduğum oyuncu ikinci forvet oyuncusu, en güçlü özelliği hız. Atalanta'da oynuyor. Daha ömnce hiç oynamadığım için fazla bilgim yok, tavsiyeleriniz nelerdir?

• Hızlı Olduğu İçin Büyük İhtimalle Fiziği İyi Değildir Çok Hızlıyım Kendime Güveniyorum Dersen 1'E 1 ÇALIMLARA GİR HA HIZLIYIM AMA ÇOK DEĞİLİM DERSEN ŞANSINI ZORLAMA YERİ GELİNCE ÇALIM YERİ GELİNCE PASLAŞMALARLA OYNAMAYA GAYRET ET BU ŞEKİLDE BAŞARILI OLURSUN 2. BİR TAVSİYEDE UZAKLARDAN ŞUT ÇEKME AYRICA HANGİ AYAKSAN TOPLARA O AYAĞINLA VURMAYA GAYRET ET TERS AYAĞINLA BAŞARILI ŞUTLAR ÇEKEMEZSİN..BENDEN BUKADAR :D
  • Neden uzaktan çekmeyeyim? Biraz açsana

Gerçi çeksem de tutmuyor
  • Boşa Çekersin bukadarını söylm açıklaması yok bunun.
  • SEN ANA LİGDE NASIL TRANSFER YAPILIYOR ONU SÖYLERSEN HER DETAYINI ANLATIRIM ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pes2012forever

SEN ANA LİGDE NASIL TRANSFER YAPILIYOR ONU SÖYLERSEN HER DETAYINI ANLATIRIM ..

Ana ligin ne olduğunu söylersen belki biliyorumdur nasıl transfer yapıldığını Master lig gibi bir şey mi?
  • nasıl?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Transfer diye bir yer vardır, gir oraya. Oyuncu ara, sonra gir o oyuncunun profiline. ANlarsın gerisini zaten. Oyun Türkçe ise tabi
  • YAW O TRANSFER BÖLÜMÜ NERDE İŞTE ORAYA NEREDEN GİRECEM..................
  • ben yanlışlıkla 2 tane açtım bunun kayıt dosyası nerde
  • Ad : Eren -----
    Takım kariyeri
    2011-2012 VVV-Venlo
    2012-2013 Psv
  • kaç yıl sürüyor bu efsane ol modu acaba. Şimdi bende başlamak istiyorum.
  • sen ne kadar istersen o kadar suruo 27 yasından once emeklı olamıorsun bazı arkadaslar 27de sana teklıf gelıo emeklı olur musun dıe olmam dıyorsun ama bı sene sonra mecburen senı emeklı edıolar bole seyler yazmslarda o kadar oynamadıım ıcın bılemıorum..
  • efsane ol modunda neden herkesi hollanda liginde baslatiyorlar anlamis degilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

efsane ol modunda neden herkesi hollanda liginde baslatiyorlar anlamis degilim.

yeni adam yaptım bi tane portekiz liginden başlattı
  • farklı takımlarda başlıyorsun. Ben çok değişik bir takımda başladım. Sezon sonunda transfer teklifi alabiliyormuyuz.
    Bu arada kimse bana pas vermiyor.Hangi tuşları kullanmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necochea -- 10 Aralık 2011; 23:20:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necochea

farklı takımlarda başlıyorsun. Ben çok değişik bir takımda başladım. Sezon sonunda transfer teklifi alabiliyormuyuz.
    Bu arada kimse bana pas vermiyor.Hangi tuşları kullanmam lazım.

Teklif alıyorsun. Pas istemek için joystick ile R2 tuşu, klavye ile C tuşunu kullanacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinkhal -- 14 Aralık 2011; 21:29:08 >
  • ARkadaşlar ben atletico madrid de oynuyorum, yukarda yıllık maaş 706.600 € falan dio. Ben ne atleticoya transfer oldugumda bu parayı aldım ne de sezon sonunda sözleşmeyi uzatınca. Diğer takımlardada hiç bir zama yıllık maaşı görmek nasip olmadı ? Paso aylık gelir alıyorum onuda tekliflerde göremiyorum yani milan mesela teklifte bulununca yukarda yıllık maaşı görüyorum ama aylık ne kadar yazmıyor ? bu 2 soruyu bilen warsa acayip makbule geçicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustHunteR

ARkadaşlar ben atletico madrid de oynuyorum, yukarda yıllık maaş 706.600 € falan dio. Ben ne atleticoya transfer oldugumda bu parayı aldım ne de sezon sonunda sözleşmeyi uzatınca. Diğer takımlardada hiç bir zama yıllık maaşı görmek nasip olmadı ? Paso aylık gelir alıyorum onuda tekliflerde göremiyorum yani milan mesela teklifte bulununca yukarda yıllık maaşı görüyorum ama aylık ne kadar yazmıyor ? bu 2 soruyu bilen warsa acayip makbule geçicek.

Yani transfer olurken yıllık maaş 706.600 €... Adamlar bu parayı 12 aya paylaştırıyor ve sana maaşını aylık olarak ödüyorlar. Yani yıl sonunda o parayı alıyorsun yine ama adamlar sana ay ay ödeme yapıyor. Soruyu yanlış anlamış olabilirim ama anladığım kadarıyla böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinkhal

quote:

Orijinalden alıntı: JustHunteR

ARkadaşlar ben atletico madrid de oynuyorum, yukarda yıllık maaş 706.600 € falan dio. Ben ne atleticoya transfer oldugumda bu parayı aldım ne de sezon sonunda sözleşmeyi uzatınca. Diğer takımlardada hiç bir zama yıllık maaşı görmek nasip olmadı ? Paso aylık gelir alıyorum onuda tekliflerde göremiyorum yani milan mesela teklifte bulununca yukarda yıllık maaşı görüyorum ama aylık ne kadar yazmıyor ? bu 2 soruyu bilen warsa acayip makbule geçicek.

Yani transfer olurken yıllık maaş 706.600 €... Adamlar bu parayı 12 aya paylaştırıyor ve sana maaşını aylık olarak ödüyorlar. Yani yıl sonunda o parayı alıyorsun yine ama adamlar sana ay ay ödeme yapıyor. Soruyu yanlış anlamış olabilirim ama anladığım kadarıyla böyle.

Çok saol hocam ya Kafam gitmiş nasıl hesap ediyorum biliyomusun tutuyorum 706.000 i aylık gelirim olan 58 bine bölüyorum bölsene 12 ye Aynen dediğin gibi küsüratı küsüratına tutuyor.

Peki bu yıllık maaşı sezon başlarında falan toptan bir kerede verme durumu olmuyor mu dicem sanırım olmuyor hiç geçmedi elime o para. Birde transfer ücreti falan yok galiba direkt transfer oldugun anda aldıgın para ?

Düzenleme: Birde en önemlisi bu galatasaray falan türk takımlarının ismi kulüp arama kısmında gözükmüyo. Türkiye ligi de yok zaten. ama türk takımlarına transfer olma imkanı var mı yinede ? Yani oynamak istediğim kulüplere eklemeden de teklif alabiliyo muyum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guest222134453 -- 31 Aralık 2011; 16:04:01 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.