ARKADAŞLARR PES 2012 DE OYUNU AÇAR AÇMAZ DONUYO BİRİ YARDIM ETSİNN ?????????
sistem özelliklerin nasıl?
quote:
Orijinalden alıntı: golkipir
sistem özelliklerin nasıl?
İntel core i3 cpu m380 253gHz 3 gb ram windows 7 64 bit işltm sist intel hd graphics
quote:
Orijinalden alıntı: potterbugra
İntel core i3 cpu m380 253gHz 3 gb ram windows 7 64 bit işltm sist intel hd graphics
Alıntıları Göster
bi hata falan alıyor musunuz ? Oyun orjinal değilse cracklemesınde vs. problem vardır
quote:
Orijinalden alıntı: Eksi-1
bi hata falan alıyor musunuz ? Oyun orjinal değilse cracklemesınde vs. problem vardır
Alıntıları Göster
hta yok şöyle oyunu açıyorum verilerim 1 yazıyo adımı yazıp enter a basınca oyun donuyo ve açılmıyo
quote:
hta yok şöyle oyunu açıyorum verilerim 1 yazıyo adımı yazıp enter a basınca oyun donuyo ve açılmıyo
Alıntıları Göster
oyun hatalıdır veya ekran kartından dolayı açılmıyor dnuyordur .
quote:
Orijinalden alıntı: HpWin7
oyun hatalıdır veya ekran kartından dolayı açılmıyor dnuyordur .
Alıntıları Göster
ama ekran kartı sistem gereksinimlerinde yeterli görnyo oyunuda 3 kere farklı oyunları yükledim
quote:
ama ekran kartı sistem gereksinimlerinde yeterli görnyo oyunuda 3 kere farklı oyunları yükledim
Alıntıları Göster
Kardeş o zaman crackten kaynaklanan bir sorundur .
Sadece bu oyunda mi hata veriyo bir de pes acar açmaz makinanın fani hızlı mi çalışıyor çok mu çalışıyor eğer makina ısınıyor sa donma yapar reset atar
quote:
Orijinalden alıntı: erman2106
Sadece bu oyunda mi hata veriyo bir de pes acar açmaz makinanın fani hızlı mi çalışıyor çok mu çalışıyor eğer makina ısınıyor sa donma yapar reset atar
1:şu an intrnet aleminde bulduğum bütün crackları denedim olmadı kardeş
2: bilgisayar ın fanı hiç hızlanmıyo öyle bi sorn değl heralde
3 : bi bilgi daha bu sorun oluşmadan önce pes 2012 yi ilk yüklediğimde sorunun adı appcrash dı şimdi appcrash değil sadece donuyo
quote:
1:şu an intrnet aleminde bulduğum bütün crackları denedim olmadı kardeş
2: bilgisayar ın fanı hiç hızlanmıyo öyle bi sorn değl heralde
3 : bi bilgi daha bu sorun oluşmadan önce pes 2012 yi ilk yüklediğimde sorunun adı appcrash dı şimdi appcrash değil sadece donuyo
Alıntıları Göster
Bilgisayarıma sağ tıklayın.Özellikler,gelişmiş,sistem ayarları,performans ayarları,veri yürütme engellemesi,Ekle butonuna basarak Pes 2012 exeyi seçin.
quote:
Bilgisayarıma sağ tıklayın.Özellikler,gelişmiş,sistem ayarları,performans ayarları,veri yürütme engellemesi,Ekle butonuna basarak Pes 2012 exeyi seçin.
o ilk dediğini yaptım ama olmadı 2.side notebook kullanyoorum
quote:
o ilk dediğini yaptım ama olmadı 2.side notebook kullanyoorum
Alıntıları Göster
abi sen oynama bu oyunu :) Bak ekran kartından kaynaklanıyor olabilir . Orada yanlış gösteriyor olabilir .
quote:
abi sen oynama bu oyunu :) Bak ekran kartından kaynaklanıyor olabilir . Orada yanlış gösteriyor olabilir .
Alıntıları Göster
yaa oyunun settings böşlümündede tik var ekran kartı uyumlu
quote:
yaa oyunun settings böşlümündede tik var ekran kartı uyumlu
Alıntıları Göster
Intel HD Graphics'ler Pes 2012'yi Low ayarda çalıştırmıyor diye biliyorum. Medium ve High'da açılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: SFY
Intel HD Graphics'ler Pes 2012'yi Low ayarda çalıştırmıyor diye biliyorum. Medium ve High'da açılıyor.
Alıntıları Göster
yok yaa 11 i çalıştırdı abi yaa
quote:
yok yaa 11 i çalıştırdı abi yaa
Alıntıları Göster
Biliyorum 2011'i çalıştırıyor benim bi laptop var o da öyle Intel HD Graphics ekran kartı, ama 2012'de durum farklı Low ayarda oyundan atıyor Medium ve High'da sorunsuz çalıştırıyor. Çözüm basit Kitserver bilirsin son sürümünü yükle orda manual olarak Low,Medium,High ayarlayabiliyorsun. Ben o şekilde yaptım sorun yok yani Intel HD akıcı bir şekilde kaldırıyor Medium'da.
quote:
Orijinalden alıntı: SFY
Biliyorum 2011'i çalıştırıyor benim bi laptop var o da öyle Intel HD Graphics ekran kartı, ama 2012'de durum farklı Low ayarda oyundan atıyor Medium ve High'da sorunsuz çalıştırıyor. Çözüm basit Kitserver bilirsin son sürümünü yükle orda manual olarak Low,Medium,High ayarlayabiliyorsun. Ben o şekilde yaptım sorun yok yani Intel HD akıcı bir şekilde kaldırıyor Medium'da.
Alıntıları Göster
sağol kardeşm yaa bi yıldır çözüm arıyodum oldu sonunda bu8ldum adamsın
quote:
sağol kardeşm yaa bi yıldır çözüm arıyodum oldu sonunda bu8ldum adamsın