Şimdi Ara

Pes 2012 Size Göre Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Pes derken yeni yeni oyunlar çıkmaya başladı.Cafelerdede görüyoruzki artık Pes 12'i oynayanlar coğalmaya başladı.Ben bu oyunu bir Ps3 cafede oynayım dedim.Oyun bana göre eksiklerini tamamlamış gibi görünüo.

Pes 2011 i arkadaşımda oynamıştık.Bana biraz oyuncular yapmacık geldi.Oyunu sevmemiştim.Ama sonra Pes 12 cıktı.Oyunu aldım ve bir bakayım dedim.Bence oyun cok yapılanmış.Master Lig,Efsane Ol,Takımlar vb şeyler baya gelişmiş.Bir maç yapayım dedim.Barcelona-Real Madrid maçı actım.Takımdaki oyuncuların "Yapay Zeka"sı baya bi artlırmış.Verdiğim pasa koşma gibi şeyler gelmiş.Yani diyeceğimiz bu konuda oyun tamamlanmış gibi görünüo.Eskiden Pes 6 oynardık.Derdik ki"Acaba Pes 12 nasıl olurdu".Bende bu Pes 12 oynayanlara bir soru soruyorum.Oyun güzelleşmişmi,öbür oyuna göre yapılanmış?

• pes 11'in eksikleri çoktu ama oyun insanı sımıyordu vede zevkliydi ama pes 12 hem insanı sıkıyor hemde zevksiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartınoğlu -- 31 Aralık 2011; 18:11:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeet Kune Do

pes 11'in eksikleri çoktu ama oyun insanı sımıyordu vede zevkliydi ama pes 12 hem insanı sıkıyor hemde zevksiz

Sen Pes 2011 i hangi platformda oynadın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustKillersS

quote:

pes 11'in eksikleri çoktu ama oyun insanı sımıyordu vede zevkliydi ama pes 12 hem insanı sıkıyor hemde zevksiz

pc ve ps3 te oynadım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JustKillersS

quote:

pc ve ps3 te oynadım

Ben arkadaşımda Pcde oynamıştık bana güzel gelmedi ama Ps3 de nasıl bilemem onada öbür arkadaşıma gidero ndada bakarım artık.

• oyun pc ve ps3 te aynı
  • quote:

oyun pc ve ps3 te aynı

Yok,ben Pes 2012 yi Ps2de aldım ama Ps3 ile sadece grafikler benzer olmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi "CheLabLon" -- 31 Aralık 2011; 18:22:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2011 deki eksikliklerin çoğu giderilmiş.oyun daha güzel artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

2011 deki eksikliklerin çoğu giderilmiş.oyun daha güzel artık

Bencede coğu şeyler giderilmiş
  • Mikemmel.....
  • demosunu oynadim. pes11'e gore daha iyi geldi ama yine de berbat be (in my opinion)
  • fifa12nin yanına bile yaklaşamaz ama pes11 e gore daha iyi geldi(demo oynadım.)
  • Futbol oyunlarından hiç anlamam, ama geçen sene arkadaşlarla bayağı Pes11 oynadık multi dört kişi.
    Bu senede Pes12 oynuyoruz ancak 11'in 10 da 1'i kadar zevkli değil bence.
  • Fifa Street in yanına bile yaklaşamaz... PES2025 bile çıksa Fifa ya yaklaşamaz artık
  • bana göre kötü, 2011 benim için mükemmel bir oyundu ve halada pes 2011 oynamaya devam ediyorum. pes 2012 ye şans verdim ama olmadı.
    hayatımda ilk defa bir pes oyununu beğenmedim diyebilirim, üç beş fazla satıcaz diye oyunun içine etmişler resmen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.