Şimdi Ara

PES 2012 TAKTİK LAZIM (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
206
Cevap
5
Favori
149.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR SELAM YANLIŞ YERE Mİ YAZIYORUM YOKSA BU FORUM DA BU KONUDA BENDEN BAŞKA KİMSE YOK MU???

HAZIR TAKTİK PAYLAŞACAK TA YOK HERALDE
  • Arkadaşlar Galatasaray'la mükemmel bir taktik buldum aynı zamanda İspanya ve Real Madrid'de fala da oluyor.

Taktiğimizde 1 Kaleci - 3 Stoper - 2 ileri ve geri iyi destek yapacak iyi kondisyonlu sağ ve sol kanat oyuncusu - 1 adet sağlam bir defansif orta saha - 2 adet yaratıcı orta saha - 2 tane ileride basacak iyi forvetler

Ben ilk kez Galatasaray'da denedim ve harika uydu. Benim kullandığım şu şekilde,

Muslera(GK)

Cris(STP) Semih(STP) Ujfa(STP)

Melo(DOS)

Eboue(SĞA)------Engin(SLA)

Selçuk(OA) Hamit(OA)

Burak(Umut)(SF) Elmander(SF)

Forvetlere bol bol arapas(Tabii bunun için sağ analog ile araya kaçırmanız lazım) - Tam saha pres - ve defansa destek lazım.

Defansta 5-3-2 gibi , hücumda 3-5-2 gibi sizin anlayacağınız.

İspanyada ise Casillas - Ramos - Puyol - Pique - Xabi - Silva - Xavi - Iniesta - Cazorla - Villa - Torres dizilimiyle oynuyorum.

Ofsayt tuzağını açın ve alttaki hücum düzeyini ofansif yapın

• quote:

Orijinalden alıntı: Half Man Half Amazing

Arkadaşlar Galatasaray'la mükemmel bir taktik buldum aynı zamanda İspanya ve Real Madrid'de fala da oluyor.

Taktiğimizde 1 Kaleci - 3 Stoper - 2 ileri ve geri iyi destek yapacak iyi kondisyonlu sağ ve sol kanat oyuncusu - 1 adet sağlam bir defansif orta saha - 2 adet yaratıcı orta saha - 2 tane ileride basacak iyi forvetler

Ben ilk kez Galatasaray'da denedim ve harika uydu. Benim kullandığım şu şekilde,

Muslera(GK)

Melo(DOS)

Selçuk(OA) Hamit(OA)

Forvetlere bol bol arapas(Tabii bunun için sağ analog ile araya kaçırmanız lazım) - Tam saha pres - ve defansa destek lazım.

İspanyada ise Casillas - Ramos - Puyol - Pique - Xabi - Silva - Xavi - Iniesta - Cazorla - Villa - Torres dizilimiyle oynuyorum.

Hocam nasıl Cris'li GS yaptınız pm atarsanız çok sevinirim birde kariyer mod oynayabiliyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: dgkn.95

quote:

Arkadaşlar Galatasaray'la mükemmel bir taktik buldum aynı zamanda İspanya ve Real Madrid'de fala da oluyor.

Muslera(GK)

Melo(DOS)

Selçuk(OA) Hamit(OA)

Hocam nasıl Cris'li GS yaptınız pm atarsanız çok sevinirim birde kariyer mod oynayabiliyor muyuz?

Direk Düzenle->Transferden yaptım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Muslera(GK)

Melo(DOS)

Selçuk(OA) Hamit(OA)

Hee peki 2012 mi 2013 mü oynuyorsun?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Muslera(GK)

Melo(DOS)

Selçuk(OA) Hamit(OA)

Hee peki 2012 mi 2013 mü oynuyorsun?

12

• Arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bi kaç sıkıntım var.ben pes 12 yi seneye yakın oynuyorum ama profesyonel değilim tabi.şimdi beni delirtecek olan kısımlar şunlar ;
    1-arkadaşla oynuyorum atak yaptım top kalecide kaldı adam bi dikiyor topu nerde boş adamı var oraya.bu her seferin de böyle oluyor aynı durum bende iken dikiyorum topu gene onun adama gidiyor benimki top inene kadar yetişmeye çalışıyor oraya bunun sebebi nedir?
    2- gene aynı arkadaşla oynarken ki genelde madrid i alıyor.benzema higuain her kimse, onlara pas attığında hep ilerde oluyor ofsayta düşmeden ama.adam alıyor golü atıp geliyor ben adamları kaçıramıyorum yani bu çocuk da bişey bildiğinden değil hani r3 muhabbeti falan.adam orta sahaya gelmeden oyuncuları kaçmaya başlıyor ben ortayı geçiyorum hareket yok.
    3-arkadaşla aynı taktikleri uygulamama ragmen defansımda çok boşluk oluyor ben kontrataga çıksam bile onun defans orta saha yerinde o kontratağa çıksa benim defansta 2 bilemedin 3 kişi bunların bi açıklaması var mı Allah aşkına delirtti bu oyun beni...

• Buyrun muazzam bir taktik...

X Anelka

X F.Torres X Robben

X Lampard X M.Fernandes

X Essien

X A. Cole X J.Terry X Ivanovic X Bosingwa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Orijinalden alıntı: kursat_baba06

kiss of death hocam cok soru sordum biliyorum ama lütfen cevaplayın R2 ayrıca patlamalı koşu oluyor dedin bu patlamalı kosu nedir lütfen acıklayın cok merak ediyorum yarın arkadaslarla cafede mac yapcazda kafamda soru işareti (?) kalmasın diyorum cevaplarsanız cok sevincem

Sana aynen orjinal kitapçıkta yazan yazıyı yazayım: (Bunların yanında yeni yazıyor, yani 2012 için yeni hareket bu)

Hız patlaması: (sabitken) R2 düğmesine basılı tutun+R1+yön tuşu
    Hız patlaması çapraz alış: (sabitken) R2 düğmesine basılı tutun +R1+çapraz yön tuşu

Patlayan koşu: (top sürerken) R2 düğmesine basılı tutun + R1
    Patlayan koşu: (top sürerken) R2 düğmesine basılı tutun+ çapraz yön tuşları

Bu R2 ile patlama olduğunda, Pato, Etoo, Ronaldo, Messi gibi, özetle süratli kartı olan adamlar adeta kayak yaparak gitmeye başlıyor; durdurmanın tek yolu R2 ile savunmak yoksa geçer gider en ufak X ile yapılmaması gereken zamandaki hamlende.)

Orjinal oyun almanın güzelliklerinden biri de kitapçığını inceliyorsun, suyunu çıkarana kadar oynuyorsun 1 sene boyunca.

çok taktik anlayşları var fakat karşı takımın speed değerleri fazlaysa hiç şansınız yok gibi

• şöyle birşeyde varkı bazıları bütün oyuncuları 109 yapıp yeniyor herkesi.öyle yapanlar lütfen fikir beyan etmesin.ben 109 yaparsam hangi takım olursa olsun bende yenerim.

• Bmw 3.20i ed Mediterranean blue / bej sentetik iç döseme 2.99 kur ile 134.500 tl fiyat verdiler. Sunroof eklenirse 139.900 gibi bir fiyat. C200d ye baya yaklasmis fiyat. Üstelik c200d hem dizel hemde elektrikli koltuk, dijital klima, isitmali aynalar, vites kulakçiklari, elektronik park freni, büyük ekran, daha iyi ses sistemi gibi avantajlari var. 3 serisinin ise led far artisi var.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zottirik

konu ile alakasiz olacak ama bu ikili ile ilgili bir ara reddit te baslik vardi "I do not forgive" ve "I do not forget" hakkinda oyununa denk gelmisse hakikaten bir sikinti var miydi sezdin mi öyle bir sey ? :)

çoklu mesaj gitmi? pardon

Alıntıları Göster
    @FrankMartin87 Evet baz donanim.

@koleksiyoner Söylediklerinizde haklisiniz. Bmw de arayüz ve kumanda daha basarili iken Mercedes'te çözünürlük, büyüklük ve vasatin üzerinde ses sitemi mecut. Style donanim araçta konfiguratöre göre bahsettigim donanimlar var. Bayideki style paket araçlarda kulakçiklar mevcuttu.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Yazılan mesajlar sansüre uğruyor siliniyor neden ??????

Ya da şöyle sorayım , kimin işine gelen şekilde mesaj yazmamız daha uygun ? Kimse çıkıp söylesin de biz de bilelim.

Eskiden bu tip şeyler olmazdı buralarda , rahat rahat yazılır çizilirdi. Adminler gereğinden fazla müdahale ediyor konuya.

Giulia nın 7:39 döndüğünü yazdığım mesajım yok, başka arkadaşların mesajları da yok burada. Dün akşamdan itibaren yazılan mesajlar silinmiş.
  • Düzeltyoruim , 17 eylül tamamen görünmüyor. Hiç mesaj yok
  • Sitenin genelinde bir sorun oldu, az önce siteye bile girilemiyordu. Dediğiniz gibi dünkü mesajların hiçbiri yok. (Sansürlük bir durum olduğunu düşünmüyorum)
  • Evet dünki mesajlar hiç yok, genel olarak yakıt tüketimleri konusu konuşulmuştu. Bu mu rahatsızlık vercek birilerine diycem ama alakası da yok ki, enteresan ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toxicated

Arkadaşlar sizlerin aracı kaç yakıyor ? Benim aracım 320i ED sportline şuan efficientdynamics den bakınca 12-13 lt altı tüketim yok ortalama 10 litre tüketim gözüküyor. Araç sport ta hiç sürmüyorum yakacak diye gaza bile basmıyorum sıktı artık araç o derece. Bu gidişle c200d amg alacağım sonuçta 320i ED de 136 hp üzerine kurulu o araçda aynı birde bunun üstüne motor + şanzıman ikilisi var zaten motoru hiç sevmedim 140 üstü araç sadece bağırarak gidiyor vitesi manuele bıraksam 5 bin devir sonrası sırg bağırma 320d yi arıyorum o zamanlar ..

Ki şuan hesap yaptım aracın bilgisayarıda yanlışmış bir darbede burdan araç 11 litre yakıyor gözüküyor.

Şöyle söyleyeyim, 1 yıldır 9 litre yaktığını bile görmedim aracın. Ankara'da oturuyorum. Bağlıca'dan Şaşmaz üzeri Ostim'e gidiyorum her gün. Kimi zaman eve giderken keyif için sport'a alıyorum, ne kadar yakar düşünmüyorum. Kimi zaman da ekonomi kasıyorum. Ama depo bittiğinde sürüşüme göre 8-8,5 arası bir ortalama alıyorum. Çok dikkat edip bir depoda 7,3 litre ortalama tutturduğum da oldu. Ama dediğim gibi 9 litre görmedim hiç.

İstesem sizinki gibi 11-12 litre ortalama da yaktırırım ama gerçekten her yerde ani hızlanmam, sürekli dur kalk yapmam, frenlemelerde çok geç kalmam falan gerekir.

Sizin araçta bir problem olduğunu düşünüyorum.

• Sizinki sehir dışı trafiği sayılabilir.. @Saylam06
  • 1,6 turbo benzinli motorun çok yakty?yny millet yeni anlady..
  • Forum uçtu sanirim. Ayni mesaji 3 defa koydu. ?imdi de silemiyorum. Bu mesajy da 3 defa koymaz umarym
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.