Şimdi Ara

PES 2012 TAKTİK LAZIM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
5
Favori
149.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben öyle çoğunlukla pes oynayan biri değilim ama kariyer mod oynuyorum Levante'nin menejeriyim profesyonel seviyede her maç en az 3-4 bazen 5 gol yiyorum. Ne yapmam lazım hücumum iyi ama savunmam berbat durumda çıldırıcam orta seviyede çok kolay geliyor Chelsea ile herkesi yeniyorum. Levante ile herkese yeniliyorum 1 galibiyet 1 beraberlik 4 mağlubiyetle başladım takım kötü kimse gelmiyor çok saçma olmuş oyun özellikle ikili mücadeleler her seferinde onlar adamıma bir omuz bitti pozisyon 0 ama onlar ara topu atınca adam kontrol çalım gol ya da asist işe bak. Tamam bende hatalı pas atıyorum bu normal zamanla olcak ama ikili mücadeleler acayip saçma çok sövdüm. Püf noktası var mıdır beyler?
  • giovinco(if)Rivière(sf)benzema(if) bu adamları böyle dizin patır patır gol atıp attırıyorlar.
  • arkadaşlar ben takım arkadaşımı kontrol etme videosunu izlemiştim orda sağ analog ile yapıyordu ama ben bir türlü beceremedim ne yapmam lazım yardım ederseneiz sevinirim
  • uzun çalışmalar sonra ilk verdiğim taktikten çok daha iyi bir taktiği bulmuş bulunmaktayım.uzun süredir bunu kullanıyorum.herkese denemesini şiddetle öneririm

PES 2012 TAKTİK LAZIM

ronaldo eğerki maçta şansı tutmazsa ofans kanatlara alınıpta denenmesi çok işe yarar.arasıra değiştirin maç içinde

ronaldoyu kesinlik İF yapmanız gerekmektedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagri_139362 -- 30 Haziran 2012; 2:45:54 >
  • Cagri kardes orta saha cok boş bence ve defans uclusu cok kaleye yakin hani ceza yayindan barca oyuncularindan xavi ve villa ile rahat gol yersin ayni taktikle real madrid karsina cikarsa ( sen baska takim olursan) ronaldo ve benzema uzaktan sutlarla seni felc eder :) ama bu taktikle ara pasi yeme ihtimalin sifir.
    Bide kaka ile hugianin yerlerini degismen yada hugianin yerine benzemayi alsan daha etkili sutlar cekersin
    Bide basima birkac defa geldi mesela ceza sahasi disindan gelisine sut cekerken topu ustten avuta cikar sanirken ilginc bisekilde top falso alip gol oluyor nasil oluyor anlamadim bilmedenmi yaptim yoksa oyundaki bir bugmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@hm@ -- 30 Haziran 2012; 9:44:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi bir konu iyi oynayanlar hiç çekinmeden taktiklerini ve ipuçlarını paylaşmış hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@hm@

Cagri kardes orta saha cok boş bence ve defans uclusu cok kaleye yakin hani ceza yayindan barca oyuncularindan xavi ve villa ile rahat gol yersin ayni taktikle real madrid karsina cikarsa ( sen baska takim olursan) ronaldo ve benzema uzaktan sutlarla seni felc eder :) ama bu taktikle ara pasi yeme ihtimalin sifir.
    Bide kaka ile hugianin yerlerini degismen yada hugianin yerine benzemayi alsan daha etkili sutlar cekersin
    Bide basima birkac defa geldi mesela ceza sahasi disindan gelisine sut cekerken topu ustten avuta cikar sanirken ilginc bisekilde top falso alip gol oluyor nasil oluyor anlamadim bilmedenmi yaptim yoksa oyundaki bir bugmu?

Oyunun içerisinde olan bir özellik o. Ayrıca hangi takım olursanız olun mutlaka orta sahaya iyi top süren ve iyi top kapan 1 adam koyun. Ben 3 orta saha oynuyorum 2 top süren arka arkaya 1 top kapan onların arkasında şeklinde. Birkaç oyuncu önereyim Real Madrid Modric'i aldı mükemmel oynuyor Mesutun hemen arkasında. Ama uzaktan en iyi şut atan kim derseniz peste tereddütsüz Schwensteiger derim. Deneyin görün. Bu oyuncuyu da orta alanda top kapmada kullanabilirsiniz genellikle 2 stoperin 2 adım önünde onuyor.

• Birçok kişi Peste oyuncu en iyi orada oynuyor, gücü yüksek olsn diye gidip belirli bölgelere oyuncu koyuyorlar. Halbuki ben Messiyi OOS oynatarak İF veya SF oynayışından daha çok verim almışımdır. Kurtulun şu psikolojiden adamları oynatan sizsiniz. Messinin gücü 70e düştü diye çalım atamayacak değil heralde. Ayrıca 10 numara ara paslar ve aşırtma paslarda atabiliyor. Yada gücü yüksek bir adamı dışarda bırakmıyayım derseniz de hata olur. Mesela Robben ve Wright Phillips arasında 15 güç fark var ama Wright Phillips'in Robbenden çok daha iyi oynadığı bir sürü maçım var.
  • Benim Man.City ile çok güzel taktiğim var.Bu taktikle yenildiğim maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

Hart

Richards - Toure - Kompany - Clichy

Adam Johnson(Silva) - Yaya Toure - Nasri

Balotelli - Aguero - Tevez

Aguero çok etkili.Ara pası atın kaleciyle karşı karşıya kaleciyi geçip golu atın.Kafa toplarında da Balotelli etkili oluyor.Hart genelde iyi.Takım çok hızlı.İsteyen deneyebilir.
  • Eğer masterlig oynayacaksanız barcelona veya real madridi seçin. tabi yıldız oyuncular transfer etmek ıstıyorsanız . çünkü birtek bu takımlara geliyorlar.
    Ronaldo ve messiyi aynı takımda bulundurmayın bence bu sefer hangı oyuncuyla gol atıcam diye bir şey oluyor biri oynarsa biri etkisiz kalıyor. Eğer transfer yapacaksanız sol kanata neymar ı alın . hızla gelişen bir oyuncu master ligde üstelik yasıda genc . Masterligde genç oyuncu almakda çok onemlı ama özellıklerıne dıkkatlı bakın gleişim türü erken zirve olsun 21 yas altıysa cünkü oyuncu kendını cok gelıstıryor. Barcelona için 4-3-3 iyidir. Tabi transfer eedecekseniz.

Diziliş bana göre

Valdes
    Pique ThiagoSilva
    Dani alves Bale

xavi A.İniesta
    Fabregas
    Messi Neymar
    Villa

Top çevirme oyunu barcelona ıcın en ıyı taktık .

• taktik ayarları bayağı önemli. bende kendi çapımda oynuyorum yeni yeni, daha önce hep 3-4 tane yerdim 2 gün oynadım hala aynı en sonunda taktiği değiştirdim. taktik ayarlarından defans çizgisini 4 falan yaptım. oyuncular arasındaki desteği yoğunlaştırdım şimdi fazla gol yemiyorum ayrıca 1-2 tane de bulursak tesadüfen kazanıyoruz :) ama hala şut çekme konusunu becermiş değilim r2+kare, l2+kare, kare>üçgen hepsini denedik ama olmuyor mutlaka açıyı iyi yakalaman gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikefootball -- 7 Temmuz 2012; 17:38:45 >
  • Ben milanı alıyorum ve barcelona bana vız geliyor
    Real madrid ters geliyor milana karşı
    barcelonaya karşı orta saha kalabalık oynayacaksınız,3 forvetede markaj uygulayın,1 savunmada ortada dolansın,Etkisini görceksiniz.karşı taraf gol atamıyorum diye çıldırcak sinirinden oyun oynayamayacak saçmalıcak kendi futbolcularına küfre başlıcak,ballısın falan dicek ken siz o ara 1-2 gol atmış olacaksınız :)

Man city de ortasahayı doldurun aynı şekilde.Çünkü top size gelince forvet sorununuz kalmıyor,tevez agüreo silva nasri , basıyor deparı . yani ofansiz ortasaha oluyorlar

Real madrid te ise sıkıntı oluyor . adamların kafa topları iyi.Realin kafasını koparırsanız olay biter

birde hazır taktikler var . 4 tane yapın kaydedin .. start tuşu + orta açam tuşuna basınca hazır taktikler devreye giriyor. Golmü atmanız lazım hemen uygulayın hazır taktiği devreye girsin . 5-6 kişi forvete gelsin..Savunmamı lazım son dakikalar mı,basın start+a tuşuna kaçıncı taktikteyse onu seçin.tüm takım savunma yapsın :)

işe yarar bende .. kaşımdaki sorar..taktik ayarlarına girmeden nasıl bir anda tüm oyuncular saldırıyor diye.tabi sonra o da öğrendi :)

• juventusla çok süper bir taktik HİÇ BİR MAÇ YENİLMEMEK İÇİN
    TAKTİK 1 :buffon kısa basla chelini ye oynuyor chelini uzun top ile pirlo top ile buluşuyor ceza sahasına doğru mükemmel bir çapraz koşu ve bir çalımla kannata dönüyorum krasice krasicden orta del piero kafa gol
    TAKTİK 2: buffon uzun top ile marsicicho ya marsichol ile bir çalım ve ara pasla del pieroyu topla buluşturuyor ve kalceciyyle karşı karsıya kalıyo ve sonrası sizin beceriniz

ve pir püf nokta paylaşmak istiyorum kaleciyle karşı karşıyayken kareye ve ardından çarpı ya basın çok güzel bi hareketle onu geçebilirsiniz
  • alıın size taş gibi taktikler
    TAKTİK: 1:buffon kısa pasla cheliniyi topla buluşturuyor chleni uzun pasla pirloya pirlo dan ceza sahasına doğru süper bir capraz koşu bir çalım ve pasla
    krasice veriyor krasicin ortası kafayı vuran pepe veya delpiero oluyor ve golllllllll
    (pirlo pepeyede verebilir krasicle delpiero vurur KRASİC UZUN OLDUĞU İÇİN ÇOK RAHAT GOL OLUR
    TAKTİK:2:buffon uzun topla marsicho ya marsicho kısa pas pirlo pirlodanda ara pası del piero topla buluşur kaleciyle karşıkarşıya kalır gerisi sizin pes becerinize kalmış oluyor
  • Arkadaşlar Merhaba,

Arkadaşlar arasında bir lig düzenledik. Milli takım almak zorunlu tutuldu bende İngilitereyi aldım. Üstadlar sizce nasıl bir taktik izlemeliyim? Gol atmada sıkıntı yaşıyorum özellikle. Önümdeki 2 maç İngiltere ile ve sonrasında Arjantin ile olacak. Nasıl bir oyun yapmalıyım lütfen yardım.

Gerrard ile Lampard i yer değiştirebiliyorum oyuncuların çıkışlarına göre.

PES 2012 TAKTİK LAZIM

PES 2012 TAKTİK LAZIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okttay -- 16 Temmuz 2012; 15:25:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: okttay

Arkadaşlar Merhaba,

Arkadaşlar arasında bir lig düzenledik. Milli takım almak zorunlu tutuldu bende İngilitereyi aldım. Üstadlar sizce nasıl bir taktik izlemeliyim? Gol atmada sıkıntı yaşıyorum özellikle. Önümdeki 2 maç İngiltere ile ve sonrasında Arjantin ile olacak. Nasıl bir oyun yapmalıyım lütfen yardım.

PES 2012 TAKTİK LAZIM

PES 2012 TAKTİK LAZIM

Bence ingilterede walcott kesinlikle oynamalı top sürme hızı uçuk 12de ingilterede kanatlardan gidip orta yapmak en kısası bence carroll olduğu için diğer bişeyde direk rooney sf oynatıp ara pas atmak ama rooney ara pasa pek kaçıyor kurnaz kartı,gol kollayan veya pozisyon takibi kartı olmadığından bence orta-kafa-gol en uygunu

• quote:

Orijinalden alıntı: iso078

quote:

Orijinalden alıntı: okttay

Arkadaşlar Merhaba,

PES 2012 TAKTİK LAZIM

PES 2012 TAKTİK LAZIM

Bence ingilterede walcott kesinlikle oynamalı top sürme hızı uçuk 12de ingilterede kanatlardan gidip orta yapmak en kısası bence carroll olduğu için diğer bişeyde direk rooney sf oynatıp ara pas atmak ama rooney ara pasa pek kaçıyor kurnaz kartı,gol kollayan veya pozisyon takibi kartı olmadığından bence orta-kafa-gol en uygunu

Çok teşekkürler yorum için. peki kimin yerine almalı Walcott`u ? Lampard yerine alıp, aşağıdaki oynama düzenine göre Gerrard yerine koyup Gerrard`ı orta sağa alayım?
    Ayrıca Gerrard`ı defansif orta sağ mı oynatmalı yoksa CMF iyi mi?

• şimdi arkadaşlar karşımdaki barçayla oynuyor ve 4-4-2 oynuyor. messi ve villa ileriye koyuyor. orta 4lünün hepsi orta saha çevresinde. durum şöyle ki ne yaparsam yapamıyım doğru düzgün top çeviremiyorum. ileriye çıkmada sıkıntı yaşıyorum. ayrıca korner falan kullanıyorum dönem topta 3 e 2 yakalanıyorum. malum messi ve villa 2si yardırıyor. bana nasıl bir taktik önerebilirsiniz ki topla daha iyi oynayabileyim? takım farketmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryingwolf

şimdi arkadaşlar karşımdaki barçayla oynuyor ve 4-4-2 oynuyor. messi ve villa ileriye koyuyor. orta 4lünün hepsi orta saha çevresinde. durum şöyle ki ne yaparsam yapamıyım doğru düzgün top çeviremiyorum. ileriye çıkmada sıkıntı yaşıyorum. ayrıca korner falan kullanıyorum dönem topta 3 e 2 yakalanıyorum. malum messi ve villa 2si yardırıyor. bana nasıl bir taktik önerebilirsiniz ki topla daha iyi oynayabileyim? takım farketmez.

4-5-1 yap o zaman sende
  • Benim iki taktiğim var biri kanat diğeri uzun paslarla gol bulmak ikiside çok işe yarıyor deneye bilirsin
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.