Şimdi Ara

PES 2012 TAKTİK LAZIM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
5
Favori
149.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mersinaki hocam paylaşımınız ve fikirlerininz için teşekkür ederim.bende faydalandım.ama ısrarla belirtmek istiyorum ki messi ve ronaldo kanatlarda oynatılmamalı alacağınız verimi %60 oranında azaltırsınız.ha kanattada çok iyi oynar ama orta mevkide çok çok daha iyi bir şekilde oynatmak vaken buna gerek duymuyorum..

bu arada kiss of death hocamla konuşmamdan sonra bana farklı insanlarla oynamamı ve bunun sonucunda nasıl maçlar çıkarıyorsam başarımın o doğrultuda olacağını söyledi.o günden itibaren çok multi maç yaptım okulda mahllede arkadaşlarda ezici bir üstünlüke öndeyim diyebilirim.tek ve büyük bir sorunum varki barcelona takımını barcelona haricinde bir takımla yenmek gerçekten yürek istiyor.biliyorsunuz ben real hastası biriyim taktiğimi buldum ve sizlerle paylaştım.müthiş maçlar çıkarıyorum.ama defasımın kontra atak sistemine dayalı olması bu nedenle defansın atak olduğu vakit dolması ani atak yapabilen barcelonada geç kalmasıyla sonuçlanıyor ve maçlarda çok zorlanıyorum.bu nedenle barcelona ile oynama oranımı bu günlerde artırdım ve herkesede öneriyiorum.birde şöyle bir durum var.bugüne dek barcelonayla hiç yenilmedim ve yenilecek gibide durmuyorum.çok saçma bi takım yapmışlar 95 in altında oyuncu yok ve messide top almak imkansız ötesi.1 yıldır yenilmiyorum yenilmiyorum..müthiş bişey

• peki cağrı hocam sana birşey sorucam barca gerçekten çok güzel takım ancak saçma yapmışlar dedigin gibi messi villa falan tek sıkıntı acık verilmesi arapas falan yiyoruz bu acıgı nasıl kapatabiliyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagri_139362

mersinaki hocam paylaşımınız ve fikirlerininz için teşekkür ederim.bende faydalandım.ama ısrarla belirtmek istiyorum ki messi ve ronaldo kanatlarda oynatılmamalı alacağınız verimi %60 oranında azaltırsınız.ha kanattada çok iyi oynar ama orta mevkide çok çok daha iyi bir şekilde oynatmak vaken buna gerek duymuyorum..

bu arada kiss of death hocamla konuşmamdan sonra bana farklı insanlarla oynamamı ve bunun sonucunda nasıl maçlar çıkarıyorsam başarımın o doğrultuda olacağını söyledi.o günden itibaren çok multi maç yaptım okulda mahllede arkadaşlarda ezici bir üstünlüke öndeyim diyebilirim.tek ve büyük bir sorunum varki barcelona takımını barcelona haricinde bir takımla yenmek gerçekten yürek istiyor.biliyorsunuz ben real hastası biriyim taktiğimi buldum ve sizlerle paylaştım.müthiş maçlar çıkarıyorum.ama defasımın kontra atak sistemine dayalı olması bu nedenle defansın atak olduğu vakit dolması ani atak yapabilen barcelonada geç kalmasıyla sonuçlanıyor ve maçlarda çok zorlanıyorum.bu nedenle barcelona ile oynama oranımı bu günlerde artırdım ve herkesede öneriyiorum.birde şöyle bir durum var.bugüne dek barcelonayla hiç yenilmedim ve yenilecek gibide durmuyorum.çok saçma bi takım yapmışlar 95 in altında oyuncu yok ve messide top almak imkansız ötesi.1 yıldır yenilmiyorum yenilmiyorum..müthiş bişey

Ben teşekkür ederim.Bu oyunu iyi bildiğimi söylemiyorum zaten oldukça yeni sayılırım.Bende sizin tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkürler.

Barcada yüzdeleri yüksek olsada iniesta ve xavi çok kötü sanchez ile gol atmak çok zor ancak kalenin dibine kadar gelmeniz lazım.Rakip chelsea gibi güçlü takım olunca barca dağılıyor yağmurlu havada ve nou campda hele hiç oynayamıyor.Online oynayanlar daha iyi anlayacaklardır.

Messiyi sağda oynatmaktaki amaç uzun pasla topu alıp ceza sahasına girdiğinde çaprazdan ayak içi ile yumuşak bile vursa köşeyi buluyor.Böyle çok gol atan bir abimiz var :) Tabi online oynayınca morali düşük olduğunda oynatmak çok daha zor oluyor.Arkadaşlarınız arasında oynarken oyun hızını 0 olarak belirleyip moral performans seviyesini random rastgele olarak ayarlayın derim.

Bu arada oyunun çıkalı sanırım 6 ay olmuştur ve online key almak oldukça uygun fiyatlara geldi sanırım 30 tl'ye birkaç arkadaşa aldık bile.Online oynarken çıldırmazsanız :) alın derim.Umarım 2013 için konami elini taşın altına sokar ve görselliği kadar oynanabilirliğe de önem verir.Online olayına da kesin bir el atması lazım.Saçmalıklar diz boyu resmen.

Barca bencede oyunda realden daha iyi.

Online oynama imkanınız varsa oynayın derim yenilgi nedir görürsünüz :) Tavsiyem fazla önemseyip sinir katsayınızı yükselterek kendinize zarar vermemeniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Beb0p29

quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Milan'ı alırsam forvet İbrahimovic solda robinho sağda Pato , İbo'nun biraz arkasında Boateng , orta sahada Seedorf-Emmanuelson defans normal zaten.

Pato , Robinho çok hızlı.İbo'nun çok iyi şutları var.Ben bu taktikle kolay kolay yenilmem.

4-3-3 oynuyorsun peki boateng oos mu ?

Boateng , İbo'nun arkasında 10 numara pozisyonunda.

boatengde ibonun arkasında ise çok acık yersin eger hiç dos yoksa..

bissürü taktik denedim kendime güzel bir taktik oturtana dek oynamayı biliyorum iyide oynuyorum fakat sadece taktigimi oturtamadım ve en çok verim aldıgım 4 3 3 , 4 4 2 ve 4 2 3 1 fakat biraz değişik yerlerde oynuyorlar ve bundan çok verim aldım isteyene mesajla söyleyebilrm

Bende çok taktik deneyenlerdenim
    Ama sonunda işi Manchester Cityde buldum

• peki nası bir taktik uyguluyorsun valla bissürü taktik denedim ve güzel oynuyorum fakat ilk realle başladım her zamanki gibi 12 ye uzun bir zaman oynadım ve taktigim sürekli 4 2 3 1 idi cagri kardeşimizin verdigi taktik gibi forvette ronaldo ve if ve full onla oynuyordum fakat bu taktikle bi yere kadar gelebildim ve hızlı kontatak oynarken geri dönüşlerde zor oluyordu ve arapas yiyordum.nerdeyse her takımıda oynadım fakat benim sterajim orta kafa gol arapas flaan değil ben daha çok uzak şut ve adam geçmeyle gol atıyorum bu taktiklede oynadıgım için arapası pek bilmem barcayıda oynuyorum şu aralar fakat defansı çok kötü hızlı kontatakla oynamasam bile puyol ve pique çok kötü full açık yiyorum bu takımla arapas atabiliyorum fakat bu seferde top geçmiyor defansta takılı kalıyor galiba en iyisi havadan atmak.peki jetaack senin starejin nedir ve oynayanlara söylüyorum havadan pasmı daha iyi arapasmı ben şahsen havadan daha iyi oldugunu düşünüyorum arapasın defans kalmadı daha yüksek.

• quote:

peki nası bir taktik uyguluyorsun valla bissürü taktik denedim ve güzel oynuyorum fakat ilk realle başladım her zamanki gibi 12 ye uzun bir zaman oynadım ve taktigim sürekli 4 2 3 1 idi cagri kardeşimizin verdigi taktik gibi forvette ronaldo ve if ve full onla oynuyordum fakat bu taktikle bi yere kadar gelebildim ve hızlı kontatak oynarken geri dönüşlerde zor oluyordu ve arapas yiyordum.nerdeyse her takımıda oynadım fakat benim sterajim orta kafa gol arapas flaan değil ben daha çok uzak şut ve adam geçmeyle gol atıyorum bu taktiklede oynadıgım için arapası pek bilmem barcayıda oynuyorum şu aralar fakat defansı çok kötü hızlı kontatakla oynamasam bile puyol ve pique çok kötü full açık yiyorum bu takımla arapas atabiliyorum fakat bu seferde top geçmiyor defansta takılı kalıyor galiba en iyisi havadan atmak.peki jetaack senin starejin nedir ve oynayanlara söylüyorum havadan pasmı daha iyi arapasmı ben şahsen havadan daha iyi oldugunu düşünüyorum arapasın defans kalmadı daha yüksek.

Arapas candir ustad :)
    Bence sen kanatlardan oynuyosan interle oyna interle oynarken orta kafa gol cok rahat oluyo, barcada kafa vurmak işkence ancak messi ile iceri sokulup pilase ile gol oluyor... İnteri al taktigi top cevirme olarak 4-2-3-1'e ayarla arapasi ile kenarlara yonel, orta aç kafa ve gol bi dene....
    Yada chelse ile ayni işi yap fakat chelse geri donuslerde yavas kaliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cagri_139362

Takımında kesinlikle iyi çalım atan ve golcülüğü olan bir forvet futbolcun kesin olacak.yoksa pes 12 çile gibidir.bu nedenle barça yada reali almanı öneririm.Ben real madrid le oynuyorum çok kötü bir takım yapmışlar reali.şut çekmeyi bilen yok koşmayı çalım atmayı bilen tek futbolcu yok bu barça içinde geçerli.tabi bunları ronaldo ve messiyi dahil etmeden söylüyorum.ronaldo ve messi varken iyi futbolcuya değil iyi pas atan oyunculara ihtiyacınız kalıyor.messi daha iyi gibi.çalım atmada messiden daha iyisi yok oyunda şut çekme ve kafa atmada da ronaldo en önde gibi.şut tekniğindede messi açık ara farkla lider.ama ben gerçek hayatta bir real madridli olduğumdan çoğunlukla realle kısmende barçayı seçiyorum.çok taktik denedim önceleri ronaldoyu hep kanatta oynatmamız gerektiğini düşündüğümüzden(bu herkeste böyledir nedense) hep forvet kanatta oynattım higuain kaka gibi futbolcularla beraber.ne yapsam o rahatça gol atamıyordum gol atmak için işkence çekmek gerekiyordu.bigün higuain sakatlandı yerine ronaldoyu aldım. o maçta rakibi ölümüne dağıttım.ronaldo ne yaptı öyle.meğersem çalım ve şut özelliği en iyi olan futbolcuyu ortada oynatmak en mantıklısıymış.sizede bunu öneririm.sonra ronaldoyu nasıl en iyi şekilde kullanırım derken felan takımı nasıl en iyi savunma yaptırtırım derken taktiğimi şuan resimdeki şekliyle kullanıyorum.Diarrayı da dos yaparasanız daha iyi olabilir.onuda belirtiyim.Ronaldonun İF(ileri forvet)olmasına çok dikkat edin çok çok önemli.kaknında ofansif orta saha olması(OOF) çok önemli onlarada çok dikkat edin.real madritte en şaşırdığım olay kakanın ne koşmayı ne şut çekmeyi ne çalım atmayı nede ikili mücadelede bir işe yaramaması oldu.özilin şutları tüy gibi aynı.oyun aşırı saçmalamış ceza alanının çizgisinden şut çekiyorum kaleye yetişmiyor.özel tuşları kullanmak gerekiyor illa.. oda ani pozisyonlarda olmayınca işe yaramıyor bu oyuncular sadece ronaldoya pas atma özelliklerini ve ronaldonunda çalım atma sistemini özümserseniz iş yaparsınız.kaleciyle karşı karşıya sakın koşma tuşuna basmayın sabit oynayın ve kaleye sağınızı ve solunuzu 90 derece yada 45 derece döndükten sonra vurun.

PES 2012 TAKTİK LAZIM

Taktik güzel. Benim taktiğin bundan farkı en ilerde benzema sağda özil solda kaka ortada x.alonso (dmc) benzemanın gerisinde yine ortada if olarak c.ronaldo , özellikle if olmasına dikkat edin hızlı koşucu ve taktikçi özellikleri açılıyor. topu ayağından koşma tuşuna sürekli bassanızda aşmıyor, çok stabil ve süratli koşuyor ve feci çalım atmaya başlıyor. kısacası karşılaştırırsa yanında messi bile traşa bağlıyor. bu taktikle uzman bi barça oyuncusuna fark attım 5 - 1 ronaldonun onunde mutlaka bı forvet olmalı benım tercıhım benzema. onun gerisinde oynatacagınız ronaldo cok sıklıkla topla bulusacaktır. ayrıca mesafe tanımayan ronaldo ıle kaleyı gordunuzde cekınmeden yoklayın. jenerıklık bır gol olması cok muhtemeldır :D
    kolay gele

• ya böylede çok açık yiyorlar geri dönüşte.. bana şunu söylermisiniz orta kafa gol ve arapas yememek için ne yapmalıyız
  •  PES 2012 TAKTİK LAZIM

Arkadaşlar işte benim en son real vs all taktiğim.
    kolay gele..

• Yaw Çok Zor Birşey Deyıl Bayern Muchen Alın Robben İle Ribery Sag Sol Kanatlar Da Oynatın Robben Sutları Ve Ortaları Çok Güçlü Kesin Gol Oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frzstate

PES 2012 TAKTİK LAZIM

Arkadaşlar işte benim en son real vs all taktiğim.
    kolay gele..

real madridi iyi oynadıgım için bu taktiginide deneyeceğim ama yerinde olsam pepe ile romos hızlı onları stoperde oynatırım kanatlarda yaptıgın gibi iyi zaten deneyeceğim realde hızlı kontatakla oynadıgımda tek sorunum top kaptırınca geri dönüşlerde defansın arapas yemesi veya açık yemesi ve bir sorum daha var kontraatak yedigim zaman karsımdaki oyuncu arapas atıyor ve benm oyuncum topu alabilcegi halde aldırmaya calsııyorum fakat topun etrafında dönüyor almıyor vs. bişiler yapıyor top yanından geçtiği halde bu durumda nası top alabiliriz kayarakmı nasıl ?

• bebop ve mersinaki;barcelonanın güçlü takımlar karşısında dağıldığını çabuk arapas yediğini ve bazı şartlarda(yağmur vs.) çok kötü olduğunu ileri sürmüşsünüz.ben şuana dek pes 2012 de arapas yemeyen takım görmedim ama en az yiyenler iyi takımlar olarak milan inter ve barçayı gördüm.heleki barçanın bence en az arapas yiyen takım olduğu kanaatindeyim.heralde sizler diğer takımlarla şöyle bir deneme turu yapmadınız.barça top çeviri oyunu uyguladığından çok iyi defansı var ancak pes 2012 oyununun sistemini konami yapımcıları arapasın kolayca atılıp kaleciyle rahatça karşı karşıya kalınabileceği ve çalımların kolayca atılabileceği bir düzende oluşturmuşlar bence çok iyi olmuş ve oyuna zevk gelmiş.bu nedenle arapas yemeyen bir takım olmamaısı söz konusu değil ha dersenizki çok fazla arapas yiyor ozaman defansı kontrol etmede sorun yaşıyor olabilirsiniz.ben kolla oynasaydım defansı kontrol edip rakip oyuncunun önünden ayrılmadan ayak uzatarak aldığı bir tuş denklemi var /şuan aklımda değil uzun süredir kolla oynamadım).klavyeyle oynamak kötü tabi hareket yapamıyorsunuz basit oynamak zorundasınız.bu nedenle bende kendimce bir defans sistemi geliştirdim.top rakipteyken ve sizin yarı alnınızdayken rakibe dalacak adam son adamınızsa yada bu adamın arkası boşsa yada bir şekilde rakibin arapas atabileceği bir konumdaysa futbolcunuzla rakibe dalmayacaksınız.koşma tuşunda elinizi çekip geri doğru yavaş yavaş kaçacaksınız.siz geri kaçarken adam sizin üstünüze geliyor zaten,ve sizin hamle yapacağınızdan korktuğu için telaşlı geliyor ve pasta atmaya çekiniyor(1 yıllık tecrübem) tam bu sırada doğru anda girip topa hamle yapıp oyunu dağıtabilirsiniz.tabi bunu herkes biliyor ama ben bi hatırlatayım dedim.

2. defans sistemi olarak.mesela ilk sayfada kiss of deah adlı kullanıcının paylaştığı sistemde ortasahada 4 oyun kurucu vardı ama diziliş gereği 2 tanesi kanatlarada açılıyordu.işte tam böyle defansıda bu şekilde ayarlamak yani defansın göbeğine 4 oyuncuyu aynı o şekilde yerşetirip 4ünüde stoper yaparsanız hem 4ü stoper olur hemde kanattan atak yediğinizde sağ ve soldakiler kanata savunmaya giderler.orta bölge dolu olduğundan(4 stoperden dolayı) rakipten arapas yeme yüzdeniz çok çok azalır.bizim bi arkadaşa sürekli fark atıyordum.bu sistemi önerdim.adama 1 gol atabildim(arapas sistemiyle oynuyorum)yani çok müthiş bi taktik defansınız için öneririm.(bekler biraz boş kalabilir ama)

frzstate; hocam ben realle oynarken belirttiğim taktikle oynuyorum açıkçası ronaldonun yanında 2. bir forvetin olması sadece ronaldonun olacağı bir forvetten daha verimsiz oluyor.yani hem 2 forvet kullanıyorsunuz hemde ronaldonun tek olacağı forvetten daha verimsiz bir sistemle kalıyorsununz dolayısıylada ortasaha yada defansta bir adamınız eksik kalıyor.neden ronaldonun yanına 2. forvet zararlı derseniz attığınız pas-arapas ortaların hepsi ronaldoya gelmiyor buna ilaveten topun geleceği forvet yavaş olacağından pek bir işte yapamıyor.sadece ronaldoyu oynatıp arkadada bir oof oynatmak çok mantıklı.ronaldodan zaten top alamıyor millet çalım atmayı iyi bilirseniz.benxemayı kaldırıp onun yerine defansa bi adam çoğaltsanız zaten defansı çok berbat olan realin defansınıda güçlendirip daha iyi bir taktiğe sahip olursunuz.şimdi bişey daha var ama anlatamayacam ya sadece ronaldoyu oynat vallahi çok daha iyi ne deyim.

başarılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagri_139362 -- 21 Nisan 2012; 20:27:30 >

• Ben arapas dışındakileri yazmıştım.Tabiki arapası iyi attıktan sonra her takım yiyebilir.Barcanın defansı bencede iyi.
  • bence taktiğini kendin bul. nasıl mı? dene üst üste dene ve hanginde başarılı olursan onu taktik yap
  • cağri çok güzel dedin herşeyi saolasın dedigin gibi barcanın defansı cok iyi realinde biraz kötü ben bu farkı romosla pepeyi ortaya koyarak hallediyorum arkadaşmızın verdigi 4 1 3 2 taktikde fena değil aslında çünkü bende senn gibi taktikle oynuyordum kaç aydır 4 2 3 1 forvette ronaldo(if) bu şekilde fakat benzemada işin işine girdiginde ronaldoya daha çok top geliyo ve uzak şut ve adamları daha rahat geçiyorum ama birazda denemek lazım hangisinden daha çok verim alıyorum.barcayı oynarken güzel oynayamıyorum sanchez kötü messi kötü villa zaten messiyle aynı hatta şutları daha iyi oldugu için villayı daha çok seviyorum
  • Ben barça yı PS3 DE

aşağıdaki şeklinde oynatıyorum fena da değil ama meşakkat istiyor.Gol yediğinde pes etmemek lazım

PES 2012 TAKTİK LAZIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickergls -- 25 Nisan 2012; 16:32:18 >
  • pes 12 için en iyi taktik lucescu'nun taktiği bence ''gol yemeyin nede olsa atarsınız''..önce defansınız illaki çok iyi olmalı
  •  PES 2012 TAKTİK LAZIM

Not: Bilgisayara karşı kullanın sadece. Çünkü eğer rakibiniz insansa ve havadan ara pası atmayı biliyorsa ofsayta yakalanmazsa fark yersiniz ama bilgisayara karşı çoğu maç 0 gol yiyerek bitirdim bu taktikle. yeseniz bile çok daha fazlasını atarsınız zaten ama tavsiyem forvete adebayor gibi öküzleri koymayın valla ağlarsınız.
  •  PES 2012 TAKTİK LAZIM

Arkadaşlar bu en güncel taktiğim şimdiye kadar denediklerimin en iyisi diyebilirim ancak, bu sizin oyun anlayışınıza göre de değişir tabiki ben %51 ronaldo %49 takım oyunu oynuyorum yani takitiğim sırf ronaldo üzerine kurulu değil, ronaldo ile hattrick yapmadığım maçlarda oluyor arada orta açıyorum ara pası deniyorum o yüğzden taktiğim bu ve ilerde adebayor ve benzema yı değişmeli oynatıyorum. benim gibi bireysel ağırlıklı oynayan, yer yer de takım oyunu yapan biri iseniz bu taktikle ben çok zor yeniliyorum.

Ama dediğim gibi herkesin oyun tarzına göre bir taktik bulması gerekir. ne desek boş diye düşünüyorum.

• Barcelona ile her türlü rahat oynuyorum arkadaşlarla oynarken çok rahat oynuyorum rahat yeniyorum kafa topları olsun hucum attacklarım güzel yalnız ps3 karşı oynarken hep zayıf kalıyorum çözemedim bu işi evde yok ps3 cafede oynuyorum arada sırada pes 2010 pes 2011 iyi kavradım affetmiyorum ps3 karşı oynarken ama 2012 de ps3 de dengeyi sağlıyamıyorum anlamadım bu işi :) adam kopup gidiyo maçtan sanki :D
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.