kardeşim taktik güzelde 3 defans pes 12 de cok kötü oluyor çoğu zaman arapas yiyebiliyorsun yoksa gayet güzel
arkadaşlar nerdeyse bütün taktikleri denedim pes12 de ama hiç birinden sonuc alamadım.. sonuc alamadım demiyimde çoğu kötü. 4-3-3 , 4-1-3-2,4-4-2 vs.vs. bu taktiklerde cogu kez bi bölgede kötü oynuyorsun eksik oluyor ve en çok verimi 4 2 3 1 taktiginden aldım gerçekten cok iyi taktik bununla oynarsanız çok iyi başarı elde dersnz
arkadaşlar yorumlarını alalımki bilgilenelim.. arkadaşlar pas atarken kesinlikle gözünüzü radardan ayırmayın bu çok önemli heleki uzun top ve arapaslarda hızlı kontatakla ataga cıkarken adamın bi adım ileri gitmesiyle arapası atıyorum ve kaleciyle karsı karsıya kalıyor ve arapaslada uzun
Guzel taktikler var burda fakat ben yine yapamiyorum o yuzden taktik secimini menejere birakiyorum ;) rast gele oynuyorum pekte anlamam oyundan zaten
Arkadaşlar bende 4-2-2-2 taktiğinde oynuyorum ancak menejere bırak demememe rağmen oyuncu değişikliklerini hala kendi yapiyor ve mac esmasında taktiğimi kendisi değiştiriyor bunu nasıl halledebilirm acaba
çok güzel taktikler . bize bişey kalmamış
arkadaşlar orta saha yı kullarak atak yapcaksanız 4 2 3 1 orta saha top çevirmeyle oynuyorsanız 4 3 3 direk gol diyorsanız 4 1 3 2 :D
Benim takımım manchester city'dir. Ve hiç bir şekilde taktigini bozmuyorum takımın... Defans orta saha forvet bağlantı kurgusu birbirlernie yardımcı olmaları harika tavsiye ederim
Benim alacagım takım oyuncuya göre değişir eger tek forvet oynuyucaksam forvet hareketli hızlı çevikse ronaldo gibi 4 2 3 1 forvettekini if yapıp kanat yapmayıp sadece o futbolcu için pas calısır gol atarım gerçekten cok iyi oluyo atagı ortaya yakın yaparak veya orta kafa gol,arapas atcaksam 4 3 3 yapıp forvetlerin hepsini if yaparım gerçekten cok güzel oluyor
benim taktiğim 4-3-1-2
Milan'ı alırsam forvet İbrahimovic solda robinho sağda Pato , İbo'nun biraz arkasında Boateng , orta sahada Seedorf-Emmanuelson defans normal zaten.
Pato , Robinho çok hızlı.İbo'nun çok iyi şutları var.Ben bu taktikle kolay kolay yenilmem.
totenhamı deneyen var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars
Milan'ı alırsam forvet İbrahimovic solda robinho sağda Pato , İbo'nun biraz arkasında Boateng , orta sahada Seedorf-Emmanuelson defans normal zaten.
Pato , Robinho çok hızlı.İbo'nun çok iyi şutları var.Ben bu taktikle kolay kolay yenilmem.
4-3-3 oynuyorsun peki boateng oos mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: Beb0p29
quote:
Boateng , İbo'nun arkasında 10 numara pozisyonunda.
quote:
Orijinalden alıntı: Leonidas300
Barcelona oyunun en güçlü takımı şüphesiz Özellikle Villa son vuruşlarda olağanüstü oyunda ayak içi vuruşu hissettiren tek adam koşusu dönüşleri ile de Messiden aşağı kalır yanı yok Ama ben City yi kullanıyorum özellikle defansından dolayı Milner Kompany Toure ve Clichy geçilmez bir duvar gibiler.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Beb0p29
quote:
Boateng , İbo'nun arkasında 10 numara pozisyonunda.
boatengde ibonun arkasında ise çok acık yersin eger hiç dos yoksa..
bissürü taktik denedim kendime güzel bir taktik oturtana dek oynamayı biliyorum iyide oynuyorum fakat sadece taktigimi oturtamadım ve en çok verim aldıgım 4 3 3 , 4 4 2 ve 4 2 3 1 fakat biraz değişik yerlerde oynuyorlar ve bundan çok verim aldım isteyene mesajla söyleyebilrm
Kısa süredir xbox360'da online oynuyorum.Pek iyi oynadığım söylenemez ama deneyimlerim şunlar.
iyi oynayan birisi gücü düşük takımla bile iyi oynayabiliyor.İyi pas yapmak ara pasları iyi atmak topu ayakta iyi tutup çalım yapmasını bilmek önemli olan ve birde hangi oyuncuyla topa vuracağınızı bilmelisiniz barcelona ile oynarken messiyi sağda ortada villa sola sanchez olmalı derim.Çünkü messi çaprazdan ayak içiyle öyle vuruyorki çoğu gol oluyor hatta yumuşak giden toplar bile kaleye giriyor.villaya iyi vuruyor.ama sanchez kale önünde bile iyi değil.gerçek dışı ama yapılacak birşey yok oyunda çok hatalar var hele online çok çok kötü ama yinede zevkli yapacak birşey yok fazla puanı arttırmak için kasmamak lazım bence :) keita fena şutlar atıyor ayrıca.Kafa toplarında barcelona iyi değil.
Bazı takımlara bazı takımlar ters geliyor barcelonaya chelsea bayerne real gibi.Hatta barcelona nou camp da oynayamıyor bile moraller iyi olsa dahi.Nedenini çözebilmiş değilim doğrusu.
Oyunda bazı hileli gol atma teknikleri var ve konami maalesef bunu çözebilmiş değil.
Kaleciyle karşı karşıya kaldım top ceza sahasının dışında rakip bana arkadan kaydı sarı bile göstermedi hakem.Hakemler o kadar kötü ki insanların fifaya neden kaydıklarını bazen anlayabiliyorum ki ben daha çok pes oynuyorum.Ama bazen sinir katsayım yükselip oyundan soğuduğum oluyor yani.
Kornerlerde adam seçmek gibi gerçek dışı bir durum var adamını seç ona atsın topu oda vursun gol olsun :) istediğin kadar adamın önüne geçmeye çalış çok kere yaşadım adamın önündeyim benim oyuncum topa vuramıyor hemen bitişik arkasındaki vurabiliyor.
Ortaları sürekli havadan değilde ara sıra yerden yapmanız faydalı olacaktır.
Milan bence çok iyi değil oyunda tabi iyi oynayanlar her takımla iyi olabiliyor yada milan ile herkes iyi oynayamaz diyeyim :)
Bunun gibi birçok şey işte :) Rakibe 3-5 atarsınız oyundan kaçar sizin maç tamamlama oranınızı düşürür daha zor rakip bulursunuz ceza size kesilir :( Bunu yapanlara çok ceza kesilse bakın bakalım yapabiliyorlar mı bir daha.
Kalecileri anlatmayayım en iyisi :)
online'da bence rakibin ne aldığı takımı nede taktiğini görmemeliyiz en iyisi bence böyle.
bazı gündüz genelde gece maçları iyi oluyor.öğlen puslu karanlık maçlar çok kötü görünüyor cidden.
neyse :)
mersinaki hocam on numara konustun saolasın :)
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Daha deneyimli arkadaşlar benden daha iyi biliyordur onlardan daha doğru tespitler almak isteriz.