Şimdi Ara

pes 2013 online pass code geçersiz ps3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a. arkadaşlar geçen sene ilk çıktığında pes 13 aldım fakat internetim olmadığı için hep ofline oynadım.bugün internete bağlayıp cihazı ve oyunları güncelledim ve pes 13 ün kodunu girdiğimde geçersiz dedi.onlarca kez doğru kodu girmeme rağmen kabul etmedi.oyunu geçen yıl sıfır aldım ve jeletininden ben çıkardım ve kimseylede oyunu ve kutusunda yazan kodu paylaşmadım.
    acep bunun bir çözümü,yolu yordamı varda biz mi yapamadık.yada sorunumu çözüm için ne önerirsiniz...nette araştırma yaptım ama bi çözüm bulamadım.illegal yollar anlatılmış...orjinal oyuna niye illegal çözüm uygulayayım ki...

• Yapay Zekanın Yanıtı

PES 2013 Online Pass Kodu Geçerli Değil PS3 Sorunu

PES 2013'ü PlayStation 3'te çevrimiçi oynamaya çalışırken "Online Pass Kodu Geçerli Değil" hatasını alıyorsanız, sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Kodu Doğru Girdiğinden Emin Ol: Kodu büyük/küçük harf duyarlı bir şekilde ve tireler dahil olmak üzere tam olarak girdiğinden emin ol.
    • Güç Döngüsü Yap: PS3'ünü kapat ve fişini çıkar. Birkaç dakika sonra fişi tekrar tak ve PS3'ünü aç.
    • İnternet Bağlantını Kontrol Et: İnternet bağlantının güçlü ve kararlı olduğundan emin ol. Bir hız testi yaparak bağlantı hızını ve gecikme süresini kontrol et.
    • PlayStation Network'e Bağlan: PSN'e bağlı olup olmadığını kontrol et. PSN'e bağlanamıyorsan, PlayStation Network hizmet durumunu kontrol et.
    • Oyunu Güncelle: PES 2013'ün en son güncellemeye sahip olduğundan emin ol. Güncellemeler, hataları düzeltmeyi ve çevrimiçi işlevselliği iyileştirmeyi amaçlar.
    • PlayStation Destek'e Başvur: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, PlayStation Destek ile iletişime geç ve onlardan yardım iste.

PES 2013 kodunun geçersiz olması ve PS3'te çevrimiçi oynamada sorun yaşanması gibi teknik sorunlarla karşılaşırsan, bu adımları takip ederek sorunu çözmeye çalışabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aynı sorun bendede var orjinal aldım sıfır jelatin olmadı gittim değiştirdim 2.ci aldığım da aynı sorun geçersiz online kod hatası birileri yardımcı olursa iyi olur
  • bende online kod bulmaya çalıştım ama psn storeda da yok.
    kod kağıdında 31 aralık 2013 tarihine kadar psn storedan alabilirsiniz yazıyor sonrası için bir yönlendirme yok.
    belki yıl bittiğinde online kod geçersiz oluyordur veya online koda gerek kalmıyor olabilir.
    konamiye mail attım cevap bekliyorum, bilgilendirme olursa sonucu paylaşırım
    iyi forumlar
  • 2014 çıktığı için 2013'ün online desteğini kesmiş olabilirler. (Bu bir ihtimal)
    Bırakın pes fifanın online ı varken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun sifir kutulardan çıkan kodu kabul etmiyor şaka gibisin konami :D

• selamlar..
    bende aynı sorunu yaşıyordum,
    sony konamiye bazı kodlarda sorun olduğunu bildirmiş, dün saat 20:00 dan sonra sorunun düzeltileceğini bildirmiş,
    ben daha önce kabul etmediği online şifreyi denedim ve çalıştı sizde tekrar deneyin isterseniz.
    iyi forumlar..
  • arkadaşlar konami sorunu çözdü bilginize
  • Çalınmış veya birisi rastgele girmiş olabilir. Ben geçen sene Fifa 13 aldığımda ( Aral Game ) kod kullanılmış diyordu. Aral Game'i arayıp konuştum. Kodun resmini istediler, kodun kabul etmediğine dair ps3 ten resim istediler. Ve ek olarak yeni bir hesabı USA olarak açın bir de öyle deneyin dediler. USA olarak açtım olmadı resimleri de attım. Bana yeni kod gönderdiler
  • Elimde 2 adet kullanılmamış pes13 online kod bulunmaktadır pm den ulaşabilirsiniz (uygun takas teklifleriniz değerlendirilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarkan06 -- 18 Ocak 2014; 21:09:09 >
  • Peki ben elimde kodu kullanılmış pes2013 ü arkadaşa vericem o daha önce başka bir kod girip oynamış pes 2013 ü .. Bendeki oyunu online oynayabiliyormu? Yani kod ile dvd aynımı olmak zorunda...
  • 21 Ocak 2013 tarihiyle kullanılmıyor diye biliyorum.
  • bu konudan bende muzdaribim ps yi donmadan dolayı biçimlendirdik problem çözüldü fakat bütün bilgiler gittiği için tekrar açtığımda online kod istedi girdiğimde yanlış kod diyor ps storeden alayım dedim orada da yok bu konu hakkında bilgisi olan varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.