Şimdi Ara

Pes 2013 Sabri Overall (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ryuk.

PESEDIT sağulsun herşey yerli yerine oturuyor TR ligimde var miss gibi oynuyorum. Bırakın zevk tartışmayı. Ha madem Fifa alın size Fifa.

Biri 13 biri 12. Fifa çok iyi sanki. Bi bitmediniz yeminle.

Videodaki çapma olaylarının bir çoğu kullanıcı kaynaklı. oyun sana bu serbestliği vermiş diye kalecinin ağzına girersen ortaya bug çıkar, o oyuncunun orada ne işi var; oyun mu oynuyorsunuz bug mı arıyorsunuz? hatalı gollere gelince gerçekte olunca bug mı oluyor? çıktığından beri fifa 13 oynuyorum, oyuncuların yok olması, sağa sola uçması gibi hatalar da bugüne kadar hiç görmedim.

süper lige gelirsek yine yıl olmuş 2013 diye başlarım
    http://forum.donanimhaber.com/m_71424221/tm.htm
     Pes 2013 Sabri Overall

ha bi de konuyu niye buraya getirdiniz onu da anlamadım, konu sahibi PES'e dayanarak sabri'nin kalitesini konuşuyor ama 3-5 kişi klasik dh espirisini yapınca konu pes-fifa'ya geliyor. birisi seijder fifa'da 87 diye konu açarsa sen de orada aynısını yaparsın

• quote:

PESEDIT sağulsun herşey yerli yerine oturuyor TR ligimde var miss gibi oynuyorum. Bırakın zevk tartışmayı. Ha madem Fifa alın size Fifa.

Çıktığından beri günde ort. 5 maç yapıyorum bir kere bile bu videodakilerden hiç birisi olmadı. Ayrıca bir arkadaşın dediği gibi çoğu kullanıcı kaynaklı hatalar.Sadece bu videoyu izleyerek FİFA hakkında kötü yorum yapmamalısın bence.Ben FİFA 08'den FİFA 13 e kadar PES oynadım şimdi o yıllarımı boşa geçirdiğime yanıyorum PES'in 10 metre yakınından geçmiyorum Ön yargılı olmamak lazım Tabi bu tamamen zevk meselesi.Benim kişisel fikrim Pes' in tek olumlu yanı Şampiyonlar Ligini barındırması Geri kalan herşey için FİFA derim

• nasıl bir milletiz ki pes ile ilgili bir konu içinde olay fifa'ya dönüyor. hahaha yeyin birbirinizi

benim düşüncem; bekler için önemli olan hız olduğu için sabri'nin de derecesi bu yüzden yüksek.
  • @GTX61

PES oynayan var diyip PES'i kötüleyenlerden geldi ilk olarak. Sonuçta bug var oyunda hep uzaktan mı şut çekeyim? Belki 1-1 yapmak istiyorum. o zamn da bunlar oluyor oyun zevki 0 oluyor.

@Ecthelion9

Keşke herkesin insanların zevkine fikrine saygısı olsa sizin olduğu gibi.

@Yves Didier Drogba

Sen mi ben mi?

Bide video yu almazsanız alıntılarken sayfa kirlenmesin lütfen. @GTX61 @Ecthelion9 @Yves Didier Drogba

• 85 olduğuna bakma. Oyunda 85'lik oynamıyor ama kötü de sayılmaz. Bir başka örnek de PES 2011'den vereyim. İbrahimoviç 95'di orda ama 91'lik Eto'o her zaman tercihim olmuştur.
  • klasik dh espirisi dediğim bu zaten. alakasız bir yerde konu pes ise altında bu yorum vardır. bunda pes oynayanların alınacağı bir durum yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Fifa = çocuk oyunu

• Konu yine fifamı pesmiye kaymış
  • quote:

3 senedir online fifa oynarım günde 2-3 maç garanti yapıyorum. Şu hatalara 1 kere bile rastlamadım.
  • intel al.

ay pardon ios dan şaşma diyecektim.

şey pardon fifa oyna evet fifa iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTX61

quote:

Videodaki çapma olaylarının bir çoğu kullanıcı kaynaklı. oyun sana bu serbestliği vermiş diye kalecinin ağzına girersen ortaya bug çıkar, o oyuncunun orada ne işi var; oyun mu oynuyorsunuz bug mı arıyorsunuz? hatalı gollere gelince gerçekte olunca bug mı oluyor? çıktığından beri fifa 13 oynuyorum, oyuncuların yok olması, sağa sola uçması gibi hatalar da bugüne kadar hiç görmedim.

Aynen ben de ilk çıktığından beri oynadım hiç böyle buglar gelmedi karşıma

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

intel al.

Usta peki Ati mi Nvidia mı ? Ayrıca X360 mı Ps3 mü ? Bmw mi Mercedes mi ? Ha birde Batman mi Superman mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

intel al.

Usta peki Ati mi Nvidia mı ? Ayrıca X360 mı Ps3 mü ? Bmw mi Mercedes mi ? Ha birde Batman mi Superman mi ?

güzel paylaşım. paylaşım için teşekkürler.
  • Yıl olmuş 2003 hala Winning eleven oynayan var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda hız diğer her şeyden daha önemli olduğu için Sabri yi 85 yapıyorlar
  • quote:

yıllardır fifa oynuyorum şu hataları bir kere görmedim desem yeridir. ayrıca bu tarz videolar rekabet açısından rakip firmalar tarafından da yapılabiliyor. ayrıca oyunu ilk aldığınızda yükler yüklemez gelen update ile böyle hatalar varsa da ayıklanıyor. büyük ihtimal demodan yapılmış bir video.

türk ligi fifa da yok büyük eksiklik tabi ki bizim için ama bunun sorumlusu fifa değil tff. koskoca ea sports la maytap geçersen adamlarda yıllardır tanıdıkları Galatasaray dışında takım koymazlar.

ha diyeceksin fifa çok kral oyun mu? değil. benim de çıldırdığım nasıl oluyor ya dediğim olaylar var. ama pes: falcao nun 79 olduğu alman ligi ve takımlarına bizim Galatasaray fener kadar önem verilmediği bir oyun da görmedim. o pes in kapağı ronaldo nun takımını dün dortmund darma duman etti ama yıllardır dortmund pesde yok. bunun gibi sana bin tane şey sayabilirim o yüzden bu bundan iyidir demek yerine zevk meselesidir demek en mantıklısı sana da bunu öneririm

konuya gelecek olursak da sabri gerçekten iyi bir oyuncu real madrid maçında sabri çok güzel işler yaptı bunun gibi son dönemdeki birçok maçta. 85 de sabit kalmasını da şuna bağlıyorum pes de hız çok önemli. sabri de oldukça hızlı. belki bundandır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.