Şimdi Ara

PES 2013 Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
23.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya Konami biryerden sonra bıraktı bu oyun işini hep aynı hatalarla devam etti, yada EA Sports baya bu işe emeğini harcadı ve öne geçti.
    Hangisi bilemiyorum ...?:?
  • FIFA'ya para verdiği için her platformda kendini FIFA'yı savunmak zorunda hisseden tüm beyin özürlülere selam olsun.
  • Sadece Pes'te BaL gerçekci onun harici boş.Pes alan ya bilgisayar yüzünden ya da henüz Fifa oynamadığından alır.

Şimdi - ciler gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Sadece Pes'te BaL gerçekci onun harici boş.Pes alan ya bilgisayar yüzünden ya da henüz Fifa oynamadığından alır.

Şimdi - ciler gelir.

Aynen....
  • PES i seviyorum da gol atıyorum taraftar uyuyor mu yahu bi de kaleciler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEM 1990

PES i seviyorum da gol atıyorum taraftar uyuyor mu yahu bi de kaleciler

Aynen bir taraftar sahaya falan inse formayı calsa güzel olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeezy -- 11 Ekim 2012; 22:36:33 >

• Neden Geç Geldi Demeyin ! BSC'nin Yaptığu, Oynadığı, Kullandığı Herşey Orijinal, Tabiki Geç Gelmesi Çok Çok Normal, Bence Güzel Bir İnceleme Olmuş En Azından, Zaman Ayrılmış, Teşekkürler BSC.
  • yahu bırak pesi mesi fifa nerden fifaaa
  • pes en güzeli yahu gidin işinize.
  • Neden tüm PES serisinde adamların gözleri gölge ile tamamen kapalı, gözler yok? İnsana benzemeyen garip bir şekil çıkıyor. Bu gölgeyi neden her sene yapıyor anlamak mümkün değil. Oynanış güzel ama şu gölgeler ve adamların yüzlerindeki dokuların 2D olması rahatsız ediyor. Bir de animasyonlar felaket. Yalnız hakkını verelim motion bluru mükemmel uyguluyorlar kaç senedir. Fifa da da motion blur efekti olsa keşke.
  • Açılışta çalan müziğin adını bilen var mı?
  • Oyun yapısı teknikler kısmı yenilikleri l2 tuşu ne olmuş r2 tuşu ne olmuş oynanabilirlikteki yenilikler neler bilmediğiniz icin es gectiniz sanırım :)
  • FIFA akar Pes bakar
  • her pasın,ortanın hedefe ulaştığı,biraz hızlı oyuncularla yorulmak nedir bilmeden koşabildiğiniz,messi ve ronaldonun tutulması imkansız,geliştirildiği iddaa edilen yeni oyun motorunun asalak olduğu,gerçeklikten tamamen uzak bir oyundur pes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Neden tüm PES serisinde adamların gözleri gölge ile tamamen kapalı, gözler yok? İnsana benzemeyen garip bir şekil çıkıyor. Bu gölgeyi neden her sene yapıyor anlamak mümkün değil. Oynanış güzel ama şu gölgeler ve adamların yüzlerindeki dokuların 2D olması rahatsız ediyor. Bir de animasyonlar felaket. Yalnız hakkını verelim motion bluru mükemmel uyguluyorlar kaç senedir. Fifa da da motion blur efekti olsa keşke.

Zaten FİFA dada Motion olursa o zaman PES hiç bir zaman reyonlara cıkmaz.Ama şu Göz olayına katılıyorum heryerde aynı...
  • Mağara olmuş bayağı bildiğin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 11 Ekim 2012; 22:46:53 >
  • Birisi ekrandaki Blur özelliğini (bana göre en gereksiz şey) nasıl kapatabileceğimi söyleyebilirmi? Blur gerçekten çok berbat bi görüntü veriyor ekran buğulu gibi görünüyor.
  • TürkçeSpiker.com oyunu türkçe spiker yapmış oyunu PS3'de oynamasaydım iyiydi

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İnceleme burdaki FIFA'cı arkadaşların yorumlarının biraz cilalanmış hali gibi olmuş. Biz yine de PES alır PES oynarız. Oyunda en azından bir futbol ruhu var. Seneye bambaşka bir PES geliyor ki, şimdiden 4 gözle bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.