Şimdi Ara

PES 2013 Video İnceleme (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
23.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok başarılı bir inceleme olmuş. Pes 2013 ile ilgili tüm düşüncelerimi dile getirmişsiniz. Teşekkür ederim.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Pes'te 12'ye göre gelişme var fakat , dün Fifa 13'ü oynadıktan sonra gördüm ki daha fifa'yı yakalaması için çok çalışmaları lazım.Herşeyden önce maçın çoğunda susmayı tercih eden ve genellikle sadece oyuncu isimlerini söylemekle yetinen spikerlerin değişmesi gerekiyor.Onun dışında bazı animasyonlar çok göze batıyor mesela hızlı koşarken sanki aynı animasyonun tekrar'ını izler gibi oluyorsunuz fifadaki akıcılık yok.Bu senede Fifa alınır ama pes'te gelişme olduğu aşikar.

• Kusura bakmayın ama BSC de gördüğüm en yetersiz ve kötü inceleme, oyunun takipçilerini ve oynayanlarını tatmin etmiş olabilir benim gibi oyunu oynamayan alıp almama konusunda karar vermek isteyen birini yeterince bilgilendirmiyor.

Oyun modları ile ilgili kısımda yeterince bilgi verilmiş ama oyunun oynanışı ile ilgili kîsım çok yüzeysel geçilmiş, büyük emekler verildiğinin farkındayım amacım kesinlikle kötülemek değil tek düşüncem daha iyi olmanız.

Emeğiniz ve çalışmalarınız için teşekkür ederim, çok daha iyi işler yapabileceğinizi biliyorum ve bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih118

quote:

Orijinalden alıntı: ERTAN84

quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

quote:

Orijinalden alıntı: ERTAN84

Fifa tam bir ergen oyunudur.PES ise yetişkinlerin oyunudurseri eksileyin bakalım

Hocam bi söylesene bi oyunun yetişkin oyunu olduğunu nereden anlarsın? Adam akıllı bi açıklama yap 8 tane üyelik açıp 8'i ilede + basıcam, valla bak.

Ha fifayı oynamışsın ha bu resimdeki oyunu http://d1210.hizliresim.com/12/d/dvdgq.jpg oyuncular sahada kayıyorlar. bakıyorum ayağı yere basmıyor maşallah.Anca bu saçmalıkları çoğul çocuğa yuttururlar bize değil...

Pes yetiskin fifa ergenmis Pes sacma sapan bi oyun artik omru kalmadi. Pesi ilk defa oynayan 10 yasindaki kucuk cocuklarda, 40 yasindaki adamda kapisabiliyor kolu eline alir almaz. Zaten 3 tus ise yariyor yon tusu, depar ve sut Fifa da 8 tus arti 2 analog sticki hakkiyla kullanmazsan, dusunup, oyun kurup oynamazsan rakibin santra yapmaktan biktirir ;)

Bebelere balon,ergenlere fifa

• Golmu attık yoksa başka bişeymi oldu
  • panoz

gerçekte tabi gol olunca havai fişek gösterileri olur, brezilya karnaval kızları sahaya girer, 3 gün tatil ilan edilir böyle kutlamalar olur tabi :)..

ergen yeni yetme diyincede dedi oluyor arkadaş.

• Oyun çıkalı aylar oldu.. hamına
  • güzel inceleme olmuş... incelemeyi yapan arkadaşın bir fifa oyuncusu olduğunuda bildiğimden atladığı birkaç önemli detayı normal karşılıyorum... pes 2013 mükemmel bir futbol oyunu değil fakat şuana kadar yapılmış en iyi futbol oyunu kesin olan bu...pes dışından başka futbol oyunu oynayan arkadaşlar buz pistinde ''futbol'' oyunmaya devam etsinler...
  • deplasmanda attığınız gol sonrası rakip taraftarın sizi ayakta alkışlamasınımı bekliyorsunuz yani? tam olarak ne tür bir coşku bekliyorsunuz anlamadım? uyandırayım taraftarın gollere sessiz kaldığı anlar deplasmanda attığınız goller sonrası.anladınız???
  • PES 2013 'ü oynadım 2 gün sonra sildim resmen midem bulandı. FIFA 13 'ü günlerdir oynuyorum başından kalkamıyorum. Olay bu kadar basit..

• Arkadaşlar ben 2009 kadar pes oynadım. Ancak bu tarihten sonra fifa kaos futbolunu bir kenara bırakıp kendini güncelleyip ve bu tarihe kadar her senede üzerine olumlu katkılar yapınca oynanabilirbir oyun haline geldi.Pes ise bu dönem içinde malesef çok ilerleyemedi.

Pes in Fifa dan artı yanları var elbette... grafik, futbolcu yüzleri, şampiyonlar ligi ve türkçe menüsü ile tercih edilebilir. Ancak oynanış, tekrarlamayan pozisyonlar, çarpışma motoru, resmi ligler ve özellikle Ultimate Team ile fifa çok önde...

Tabiki bu duruma sadece TR olarak bakmayalım. Ülkemizde özellikle Aral da katkılarıyla ve play station cafe kültürü ile Pes daha çok satıyor olabilir. Ancak inanın yurtdışında böyle değil...

Ben iddia ediyorum, pes in satış rakamlarından kazandığını EA sadece Ultimate den kazanıyordur. Aslında burada EA yı da eleştirmem gerekir çünkü çok paragöz oldular...

Pes e bir daha gelirsek; arkadaşlar sinemada izlediğimiz bir filmin evde izlediğimiz bir filmden daha etkileyici olması ekranın büyüklüğünden ziyade ses efektlerinin iyi olusundan dır.Çünkü ses görüntüden daha gerçektir. Bunca yıldır eleştirilen Pes in ses efektleri ve spikerlerine bir çare bulamamaları bana konami nin ciddiyetsizliğini gösterir...

Bu mektup gibi yorumumu :) sonlandırırken ; İnşallah Konami aklını başına alır ve bizi uzun zamandır mahrum bıraktığı Pes e tekrar motive eder. O zamana kadar Fifa futbolumuz olacak...

• PES Fanlari bosuna kendinizi yormayin..

Gormuyormusunuz her yil yuzlerce kisi Pes'den FIFA'ya geciyor!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen pes atıyoruz arkadaşla kafede ilk defa oynuyorum pes 13 ü arkadası calımla geçtim kaleciyle karsı karsıya kaldım pat arkadan kaydı gülerek dedim mal kırmızı yicek dakika daha 10 aa bi baktım sarı maç boyunca zora kalınca bunu yaptı arkadaş dahada pes oynamam
  • Ben fifayı 4 yaşındaki yeğenim gelince acıyorum onla oynuyoruz.Pesi artık büyünce oynarız onla:D şimdilik yaşına hitabeden fifasıyla oynasın
  • "oyun keyfi pes 2006 ya oldukça yaklaştığını söyleyebilirim" iyi yorum, sevdi mi sövdü mü belli değil :D

• fifa yı en son 99 da bıraktım fifa 13 ü alayım dedim millet övüyo aldım ama haala 99 da kalmışlar..pes belki çok yavaş ilerliyo ama fifa da olduğu yerde sayıyo..ayrıca şu fifa fanları bi yaşlarını söylesinler bakayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

fifa yı en son 99 da bıraktım fifa 13 ü alayım dedim millet övüyo aldım ama haala 99 da kalmışlar..pes belki çok yavaş ilerliyo ama fifa da olduğu yerde sayıyo..ayrıca şu fifa fanları bi yaşlarını söylesinler bakayım

pes 13'ü xbox demoları haricinde ilk kez oynama fırsatı buldum geçenlerde. sözde çok iyi pes bilen biriyle oynadık. sadece ara pas, yön tuşları, depar ve şut tuşuyla kafa kafaya oynadık. tüm maç boyunca depara basılı tutup oynadım, topu alan gitti. pes 11 ve 12'deki basitlik ne yazık ki hala devam ediyor.

öte yandan fifa olduğu yerde sayıyor diyeni allah çarpar. ciddiyim. adamlar konami'nin 3 katı yatırım yapıp teknoloji geliştiriyorlar her sene. gerçek futbola çok yaklaştılar. bir iki seneleri kaldı bana kalırsa. özellikle impact engine hala tam oturmadı, o oturursa bence gerçek bir futbol maçını izler gibi cpu vs. cpu maç yaptırıp izlettirebilirsin insanlara. tabi önyargıyı kırmak çok zor. ne desem boş şimdi sana.

bu arada yaş 30. futbol oyunlarına commodore 64'de emilyn hughes ile başladım. sonra amiga'da kick off, lothar matthaeus football, sensible soccer. ardından bilgisayarda 2000'e kadar fifa. 2000 yılındaki iğrenç fifa'dan sonra bir iki yıl ara. ps2 devrinin başlamasıyla da yaklaşık 7-8 yıl deli gibi pes oynamış birisiyim. 13'le beraber fifa'ya dönüşümün 3. yılı oldu. umarım futbol oyunları geçmişim seni tatmin edebilmiştir..

• vallahi ben pesi oynadım ama :D fifa çıkana kadar zaman geçsin diye:D:D fifa çıkınca hemen sildim
  • Oynanabilirliği o kadar eleştirdi eleştirdi gitti 8.4 verdi.
  • Incelemeni yetersiz buldum inceleme puanıda gereğinden fazla verilmiş
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.