Şimdi Ara

PES 2013 Video İnceleme (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
23.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de bu yoruma katılıyorum :) fifa 10 numara arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratal

Ben de bu yoruma katılıyorum :) fifa 10 numara arkadaşlar...

Adam noktayı koydu
  • 8 üzeri puan alan kötü oyun varsa o sitede iş yok demektir.
  • Arkadaşlar oyunda dili türkçe olarak ayarlıyorum ama her yeni açışımda tekrar ingilizce oluyor.Neden acaba?Birde kadro güncellemesini bulamadım.Live'da sadece dlc diye paket vardı onu indirdim 98 mblık.Yani o bilgi ekranına girdiğimde kadro güncellemesi 2 yayınlandı diyor ama nasıl indiriyoruz?
  • sabri sarıoğlu
    koptm ya

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Türkçe spiker in yamalarıyla oyun tam anlamıyla harika oldu

• inceleme çok yetersiz olmuş.ben yaklaşık 20 gündür oynuyorum oyunu.gördüğüm bir iki eksik dışında gayet güzel bi oyun.ama oyuna sahip olmayan arkadaşlarımız için bu inceleme çok basit ve yüzeysel yapılmış.lisans.ses ve müzikler zaten pesin her sene bildiğimiz eksikleri.oyun içi gelişmelerden hiç bahsedilmemiş,siz kalkıpta oyunda gol atmanın havası yok derseniz insanları yanıltmış olursunuz.eğer oyunda deplasmanda gol atıyorsanız havası yok doğrudur,eğr sizin gol atmanın havasından kastınız golü atıp kalenin ağzında el kol parmak hareketi yapıp,yan yatıp kalkıp robot dansı yapıp abuk subuk fiziğe aykırı görüntülerin ortaya çıktığı durumdan bahsediyosanız doğrudur maalesef pes 2013 de bu havalar yok..niçin player ID den hiç bahsedilmemiş,full manuel kontrolden hiç söz edilmemiş,yenilik olarak bi kaç stad diye geçiştirmişsiniz,ama la liga nın tüm stadları dahil full lisanslı olduğundan heralde haberiniz yok.transferler konusunda inceleme yaptığınız zaman itibarı ile doğrudur eksi olarak değerlendiriyosunuz ama bu durumun en kısa sürede dlc ile güncelleneceği bilgisini eklememişsiniz.inceleme yapan arkadaşın objektif baktığını düşünüyorum,ama sonuç kesinlikle basit ve çok eksik....
    yorumlara bakıyorum,elemanın biri nerdeyse her mesaja atlamış.çok gayretli buldum kendisini maşALLAH,babasının oğlu olsa bu kadar savunmaz.aslında yaptığı içinde bulunduğu ezikliğn göstergesidir ama bunun farkında değil.bide şu zamanlarda az çok takip ettiğim kadarıyla sitede bir satış mağazasından çekilen fifa standının boş pes standının dolu olduğunu gösteren bi resim dolaşıyor,Allah akıl fikir versin çocukca işler.aklı sıra insanları tahrik etmeye çalışıyolar.bana göre sanal alemin en kötü yanı bu. hangi yaş grubuyla muhatap olduğunu bilemiyosun.

• Bu sene gönlüm FIFA dan yana.
  • Gears of War 3'te olduğu gibi PES 2013 3D mod oynama imkanımız var mı Xbox'ta arkadaşlar ?
  • Dün Fifa 2013'ü denedim, o ne küçük sahadır, o nasıl kamera bakış açılarıdır, o naasıl bir oyun rengidir, karanlık koyu renksiz cansız. . Topu aldığım gibi deparla ceza sahasına gidiyorum, menüsüde karman çorman, 2 saat falan baya oynadım denedim sevmeye çalştım olmadı. Anında sildim, döndüm Pes 2013e.

Bu tamamen, renkler ve zevkler mantığı ile ilgilidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 22 Ekim 2012; 10:32:33 >
  • Pes 12 ile 13 e aynı demek hata olur.Arada oynanış olarak büyük farklar var.Tamam fifa şu an çok daha iyi ancak pesdeki gelişmeyi gözardı etmek doğru değil.

• Merhaba,

Acaba kablolu bir gamepad Pes 2013'te çalışıyor mu? (Kablolu gamepad Fifa 2013'te çalışmamıştı, wireless controller takın diyordu)

Saygılar.
  • Pes'in Ses Tasarimcilari Futbol'dan anlamayan, sadece verilen gorevi yerine getiren adamlar. Mac Atmosferi diye bir sey yok.
    Tezahurat, Tansiyon, Spiker hepsi yerlerde.
    Audio Performans olarak 10 uzerinden 3 alir.
    Oyunun icinde hissedemiyorsunuz kendinizi.
    Pes 2011'deki o devrimsel oynanabilirlik de yok oldu.
    Konami yonetimi inanilmaz dik kafali. Kendi kendilerini batiracaklar bu gidisle.
  • benim için en iyisi 2011 daha denemedim ama sanırım 2013te güzel
  • Abi dün xbox aldım içinde 40 tane oyun var pes 2013 Aralarında en düsük görüntü kalitesi olan nedendir acaba ben bukadar kötü olmasını beklemiyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inceleme için teşekkürler
  • arkadaşlar ben pes 2013 e attığım güzel golleri kaydettim şimdi silmek istiyorum nasılk silicem
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.