Şimdi Ara

PES 2013 Video İnceleme (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
23.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [DMC]

Sutlar cok yavas,kaleciler kotu,animasyonlar odun, takimlarin lisansi yok,atmosfer iyi degil, gol attiktan sonra sanki bir sessizlk oluyor,

daha sayim mi ?

Bu Kadar Gereksiz Post Kasacağına Daha Yararlı Olucağın Şeylerle İlgilen Olmazmı ?
    Şutlar Çokmu Yavaş ? Gerçekden Uzaklaş Bu Başlıkdan. Git Aç Fifanı Oyna Oyunu .Gözlüklerinide Tak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 14 Ekim 2012; 0:35:24 >
  • PES i çekemeyenler anten taksın :) olmazsa NHL... pardon FIFA oynasın :)))
  • Allamışlar pullamışlar pes 2013 diye satıyorlar. bu yorum fifa içinde geçerli.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERTAN84

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Sutlar cok yavas,kaleciler kotu,animasyonlar odun, takimlarin lisansi yok,atmosfer iyi degil, gol attiktan sonra sanki bir sessizlk oluyor,

daha sayim mi ?

oyuncular sahada kayıyorlar. bakıyorum ayağı yere basmıyor maşallah. Fifa önce şu rezilliği düzeltsin önce sonra burada gelin pes'e ne diyorsanız deyin

http://d1210.hizliresim.com/12/d/dvdgq.jpg bu oyunla fifa arasında ne fark var şimdi?

E tabi PES'in hiç hatası yok.Maşallah adamlar hatasız oyun yapmışlar haberimiz yok

• kim ne derse desin pes 2013 gayet başarılı bir oyun olmuş.top fizikleri çok başarılı.pes 6'dan sonra çıkmış en iyi pes oyunu.gerçekten konami bu sefer çok iyi iş çıkarmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonRe4

kim ne derse desin pes 2013 gayet başarılı bir oyun olmuş.top fizikleri çok başarılı.pes 6'dan sonra çıkmış en iyi pes oyunu.gerçekten konami bu sefer çok iyi iş çıkarmış

Aynen kardeş.Pes 6 dan sonra çıkan en iyi pes oyunu kesinlikle.
  • Keşke EA ve Konami birleşselerde bizde Pes Grafikli + Fifa oynanabilirlikli + Pes Modları + Ultimate Team'li + Impact Engine'li bi oyun oynasak. Yılın en iyi spor oyunu ödüllerini kapar kesinlikle. Fifa'nın modları kötü oynanabilirliği iyi Pes için ise tam tersi. Bir umudumda 2K'nın tam ikisinin ortasında oyun yapması ama çok zor, sonuçta adamlarda futbol kültürü yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

Keşke EA ve Konami birleşselerde bizde Pes Grafikli + Fifa oynanabilirlikli + Pes Modları + Ultimate Team'li + Impact Engine'li bi oyun oynasak. Yılın en iyi spor oyunu ödüllerini kapar kesinlikle. Fifa'nın modları kötü oynanabilirliği iyi Pes için ise tam tersi. Bir umudumda 2K'nın tam ikisinin ortasında oyun yapması ama çok zor, sonuçta adamlarda futbol kültürü yok.

Hayal'di.... Gerçek oldu.... EA parti

• Elinize sağlık.Benim seçimim FIFA'dan yana olacak.

• 2010'a kadar PES oynamış biri olarak diyebilirim ki; PES, 2010'dan sonra havlu attı. FIFA'nın rakibi yok şu anda.
  • Arkadaşlar yaklaşık 1hafta önce PC'ye orijinal Fifa aldım gamepad ile oynuyorum, 2008den sonra Fifa'ya elimi sürmemiştim 4sene boyunca sürekli Pes oynadım ama bu sene bir el atayım dedim gerek grafikler gerekse oynanış olsun gerçekten mükemmel geldi fakat oyunun halen çözemediğim birçok yönü var mesela çalımlar bana aşırı zor geliyor ama ben çözerim arkadaş, o iş kolay derseniz Pes'den kesinlikle daha üstün bir oyun olduğunu söyleyebilirim, herkese iyi oyunlar.

• Felix gider uzaydan atlar
    Siz daha şu pesin muhabbetindesiniz hala
  • fifa 13 ün video incelemesi ne zaman çıkacak acaba?

• Keşke hangi Türk takımlarının oyunda bulunduğunu da belirtseydiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SabrininŞutuyumBen

Felix gider uzaydan atlar

Lan adamın uzaydan atladığı falan yok Stratosfer'den atladı sadece. 40km yükseklik yani. Uzaydan atlasa ne olur haberin yok heralde? Türk milleti abartmayı ne seviyor.
  • ps2 döneminde pes fifayı resmen ezmişti.meyve veren ağaç taşlanır misali o dönemden beri bir pes karalamasıdır gidiyor.şu pes 2013'e bile iyi değil diyen insanları gördükçe onların adına utanıyorum.

hadi dersin ki fifa 2013 daha iyi dersin eyvallah derim.ama pes 2013 kötü oyundur demek resmen ayıptır.adamlar süper oyun yapmıslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı 2012 gibi ps4 cikana kadar pes den bir şey beklememek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

quote:

Orijinalden alıntı: SabrininŞutuyumBen

Felix gider uzaydan atlar

Lan adamın uzaydan atladığı falan yok Stratosfer'den atladı sadece. 40km yükseklik yani. Uzaydan atlasa ne olur haberin yok heralde? Türk milleti abartmayı ne seviyor.

Haberin o kadar detayına girmemişim

• incelemelerde hep aynı seyler farklı bir seye degınıldıgı yok adamlar sutları degıstırmıs baya sert falksolu ısabetli sutlar atılabiliyor 2012ye gore ama 1 kelime bile geçmiyor bu konuda ezbere aynı laflar lisanlar sesler animasyonlar pesin ozellıgı zaten bunlar degıl oynanabilirlik ve top fiziği top fiziği hakkındada bi kelime yok

• quote:

Orijinalden alıntı: xamaximax

incelemelerde hep aynı seyler farklı bir seye degınıldıgı yok adamlar sutları degıstırmıs baya sert falksolu ısabetli sutlar atılabiliyor 2012ye gore ama 1 kelime bile geçmiyor bu konuda ezbere aynı laflar lisanlar sesler animasyonlar pesin ozellıgı zaten bunlar degıl oynanabilirlik ve top fiziği top fiziği hakkındada bi kelime yok

Valla dediğinden birşey anlamadım

Tek anladığım 2012 ile 13'ün aynı olduğu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.