Şimdi Ara

PES 2013 Video İnceleme (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
23.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • girişteki müzik Rednek - They Call Me ( Popstep Remix)
  • Hiç kusra bakmayın ama " Goller yine kaleyi karşıdan görerek olmuş " ifadesi kesinlikle saçmalık . Pes 11-12 de ben uzaktan gol diye bir şey hatırlamıyorum . Pes 13 de bu çok geliştirilmiş . Pes fanı değilim ama pes fanı değilim diye sürekli kötüleyecek yada yapılan geliştirmeleri gözden gelecek değilim ..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Coğu PES Fancısının bu konuya mesaj atarken videoyu izlemelerini tercih ederim
  • PES de taraftar ruhu yok arkadaş saçma sapan yerlerde çoşku artıyor.Gol oluyor,sanki tüm taraftar cenaze haberi almış gibi oluyor.PES oynamamın tek sebebi arkadaşlarım hep PES oynuyor.Kimse hadi FIFA oynayalım demeyince el mahkum
  • Sutlar cok yavas,kaleciler kotu,animasyonlar odun, takimlarin lisansi yok,atmosfer iyi degil, gol attiktan sonra sanki bir sessizlk oluyor,

daha sayim mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Sutlar cok yavas,kaleciler kotu,animasyonlar odun, takimlarin lisansi yok,atmosfer iyi degil, gol attiktan sonra sanki bir sessizlk oluyor,

daha sayim mi ?

Ağzın bal damlio
  • [sizer=red]PES 2013 Video İnceleme

Bu foto her şeyi açıklıyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Mort

[sizer=red]PES 2013 Video İnceleme

Bu foto her şeyi açıklıyor sanırım.

Ben gözüm onun yandaki oyunlara gitti onlarıdamı alan yok

• Güzel inceleme olmus şimdilik oynuyorum 2013 ü ama yakında sıkar herhalde su lig bi bitsin muhtemelen bırakabilirim.
  • Bu yaş muhabbeti çok çirkin ve yavan, hiç bir manası yok. Herkesin oyun zevkine ve tercihlerine saygı göstermeyi bir türlü öğrenmedik yazık.

Fifa veya pes in daha iyi olduğunu ispatlamak kime ne kazandırıyor anlayabilmiş değilim, boşverin fifa veya pes diye kendi tercihlerinizi baskalarına dikte etmeye çalışmaya kim hangi oyundan daha fazla zevk alıyorsa onu oynasın, başkalarının tercihlerinin size bir getirisi olmadığı gibi sizden bir şey alıp götürmeyecektir.

İnsanların zevklerine ve tercihlerine saygı gösterin ki sizinde tercihlerinize saygı gösterilsin

Ben geçen seneye kadar çok küçük yaşlardan beri pes oynuyordum, fifa 12 ile fifa serisine geçtim ve 32 yaşındayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HWA@zaza

Bu yaş muhabbeti çok çirkin ve yavan, hiç bir manası yok. Herkesin oyun zevkine ve tercihlerine saygı göstermeyi bir türlü öğrenmedik yazık.

Fifa veya pes in daha iyi olduğunu ispatlamak kime ne kazandırıyor anlayabilmiş değilim, boşverin fifa veya pes diye kendi tercihlerinizi baskalarına dikte etmeye çalışmaya kim hangi oyundan daha fazla zevk alıyorsa onu oynasın, başkalarının tercihlerinin size bir getirisi olmadığı gibi sizden bir şey alıp götürmeyecektir.

İnsanların zevklerine ve tercihlerine saygı gösterin ki sizinde tercihlerinize saygı gösterilsin

Ben geçen seneye kadar çok küçük yaşlardan beri pes oynuyordum, fifa 12 ile fifa serisine geçtim ve 32 yaşındayım.

Cok güzel söyledin.....

Bunun yaşla alakasıda yoktur .

• Beyler siz onu bırakında gidin koşun kontür yükleyin ceplere....

Kontürlerede zam geliyormuş
  • Set güzelmiş, ama dekorasyon bu şekilde olsa daha iyi olur, biraz ruh katmış olursunuz....

[sizer=red]PES 2013 Video İnceleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Sutlar cok yavas,kaleciler kotu,animasyonlar odun, takimlarin lisansi yok,atmosfer iyi degil, gol attiktan sonra sanki bir sessizlk oluyor,

daha sayim mi ?

oyuncular sahada kayıyorlar. bakıyorum ayağı yere basmıyor maşallah. Fifa önce şu rezilliği düzeltsin önce sonra burada gelin pes'e ne diyorsanız deyin

http://d1210.hizliresim.com/12/d/dvdgq.jpg bu oyunla fifa arasında ne fark var şimdi?

• beyler pes'i açıklamak için size sadece şunu söyleyim ben; sabri'nin selçuk inan'dan daha iyi olduğu dünyadaki tek futbol oyunu. bırakın şunu artık yani gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunu falan denmiş hani fifa'yı zaten geçtim pes 6 da mı oynamadınız. pes'in zirvesi pes 6'dır. benim de oynadığım gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunudur ama artık pes öyle bir durumdaki yani çekilcek şey değil. 3 senedir fifa oynuyorum siz de yol yakınken dönün yani pes'den fifa'ya geçmek utanılıcak bir şey değil.

• Sabri 85 gücünde eheheh
  • Yil olmus 2012 hala pes oynayanlar var.Saka bir yana da pes fanlari bi dinleyin 11 e 11 herkesin kendi oyuncusunu yarattigi harika otesi bu mod var mi pes te
  • Geçen Sene PES Oynamıştım....
    Puan olarak geçen sene 10 üzerinden 4 olurdu.Onuda BaL Kurtarıyo

Bu senede bu puanı vermemek için FİFA'ya geçiyoruz..
  • PES 2013 tişşörtünü nerden aldınız :D Çok beğendim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Niklaus1864

PES 2013 tişşörtünü nerden aldınız :D Çok beğendim :)

Bit Pazarı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.