Şimdi Ara

PES 2014 [ ANA KONU ] (140. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
18
Favori
205.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeSsTuR

mesela neler için cenk kardeş ?

Lisans-hile-online alt yapı dışında oynanabilirlikle ilgili ne gibi sıkıntın var ?

1-Top kontrolü sıfır 2- tek top oynaman imkansız illa ayagında bi müddet tutup öyle çıkartıcak aygından,ayagına gelir gelmez topu diğer adama atamıyosun. 3. Top sanki beş kilo topun agırlıgı oyununu etkiliyor. 3. Kale agzından kaçırmana imkanı olmayan şutlar ne hikmetse auta gidiyor. 4.Adam belini döndürene kadar mevsim geçiyor.Hadi tekniği zayıf futbolcu için kabul ediyorum ama en teknik futbolcu bile belini yarım saatte döndürüyor. 5.Top o kadar ağır gibi yapılmış ki kaleciler topu sanki emaneten tutuyor topla birlikte içeri girecekmiş gibiler.6.Havadan hucum oyuncusuna ara pası attıgında stoperler ne hikmetse bi müddet duraksayıp ondan sonra adamın peşinden koşuyorlar ondan sonrada santfor inanılmaz bi şekilde yavaşlıyor stoperler ışık hızıyla adam yetişiyor. 7.Adamınla depara kalkmak için RB tusuna 2-3 kez tıkladııgnda ne hikmetse adam rakibin içinden geçiyor deli gibi hızlanıyor bu sefer de duramıyor. 8.Şut çekmeye karar verdiğinde şut tusuna salı günü basıyorsun adam şutu çarşamba günü çekiyor bu pas içinde geçerli.9. Oyun içinde inanılmaz bi hengame var harala gürele bi oyun şekli sanki savaş yapıyorsun gibi bu sebepten ne oynadıgını anlamıyorsun. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Zaten bu yazdıklarım düzeltilmiş olsa bile senin dediğin Lisans-hile-online alt yapı gibi eksiklikler yüzünden yine oynanmaz oyun.Konami resmen bizle dalga geçiyor arkadaslar müşteri bu kadar hafife alınmaz.
  • quote:

aynen kardeşim...güzel maçlar yapıyoz aramızda..arada yesillik olsun diye giriyoruz kupalara topluca...arada kanı bozuklar çıkıyo ama farketmez alayını video çekıp haber yapcam ister ban yesinler ister yemesinler

Büyük ihtimal yemezler abi :D ama adamların ne mal olduğu çıkar ortaya da millet ona göre oynar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenksa

quote:

mesela neler için cenk kardeş ?

Lisans-hile-online alt yapı dışında oynanabilirlikle ilgili ne gibi sıkıntın var ?

1-Top kontrolü sıfır 2- tek top oynaman imkansız illa ayagında bi müddet tutup öyle çıkartıcak aygından,ayagına gelir gelmez topu diğer adama atamıyosun. 3. Top sanki beş kilo topun agırlıgı oyununu etkiliyor. 3. Kale agzından kaçırmana imkanı olmayan şutlar ne hikmetse auta gidiyor. 4.Adam belini döndürene kadar mevsim geçiyor.Hadi tekniği zayıf futbolcu için kabul ediyorum ama en teknik futbolcu bile belini yarım saatte döndürüyor. 5.Top o kadar ağır gibi yapılmış ki kaleciler topu sanki emaneten tutuyor topla birlikte içeri girecekmiş gibiler.6.Havadan hucum oyuncusuna ara pası attıgında stoperler ne hikmetse bi müddet duraksayıp ondan sonra adamın peşinden koşuyorlar ondan sonrada santfor inanılmaz bi şekilde yavaşlıyor stoperler ışık hızıyla adam yetişiyor. 7.Adamınla depara kalkmak için RB tusuna 2-3 kez tıkladııgnda ne hikmetse adam rakibin içinden geçiyor deli gibi hızlanıyor bu sefer de duramıyor. 8.Şut çekmeye karar verdiğinde şut tusuna salı günü basıyorsun adam şutu çarşamba günü çekiyor bu pas içinde geçerli.9. Oyun içinde inanılmaz bi hengame var harala gürele bi oyun şekli sanki savaş yapıyorsun gibi bu sebepten ne oynadıgını anlamıyorsun. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Zaten bu yazdıklarım düzeltilmiş olsa bile senin dediğin Lisans-hile-online alt yapı gibi eksiklikler yüzünden yine oynanmaz oyun.Konami resmen bizle dalga geçiyor arkadaslar müşteri bu kadar hafife alınmaz.

Çok güzel yazmışsın abi :) emeğine sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

Orijinalden alıntı: loopos

quote:

Orijinalden alıntı: the_dark_boy

Oyunum orjinal dvd takmadan nasıl oynayabilirim bilen var mı acaba

bende bu sorunun cevabını arıyorum uzun bir süredir!!!!

No CD/DVD ".exe" dosyası edinmeniz gerekiyor.

onu nasıl edinebiliriz acaba?
  • bakın arkadaşlar deamon tolls live kurun tıklayın açın programı scsı tıklayın sanal sonucu eklenecek.ama ilk önce indirdiginiz mini image dosyalarını masa üstüne atın.o scsı alta gelince tıklayın sizi masa üstündeki mini imagedeki mds olan dosyaya tıklayıp aç deyin yukarıda user deskop gelecek sizde başkada olabilir şimdi hiç bişi yapmadan konami klasöründeki pes exe tıklayın biraz beklyin dönen cd görüntüsü gelene kadar oyun açılacak.bu sekilde hiç crek olmadan oyunu oynayın. http://s3.dosya.tc/server16/LFKXZd/3DMGAME-PES2014.Mini.Img-3DM.rar.html buda ling içinde mini img var.
  • Arkadaşlar pes 2014 online transferli ligimiz bir kaç güne tekrar başlıyor. Lige yeni alım yapılabilir. Sitemizin ve ligimizin tanıtımı daha detaylı olarak 1-2 gün içerisinde forumda yapılacaktır. Lige girmek isteyen veya bilgi almak isteyen arkadaşlar pm atabilir.

Görüşmek üzere...

Sitemizin linki :http://pesfootball.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: sxd

bakın arkadaşlar deamon tolls live kurun tıklayın açın programı scsı tıklayın sanal sonucu eklenecek.ama ilk önce indirdiginiz mini image dosyalarını masa üstüne atın.o scsı alta gelince tıklayın sizi masa üstündeki mini imagedeki mds olan dosyaya tıklayıp aç deyin yukarıda user deskop gelecek sizde başkada olabilir şimdi hiç bişi yapmadan konami klasöründeki pes exe tıklayın biraz beklyin dönen cd görüntüsü gelene kadar oyun açılacak.bu sekilde hiç crek olmadan oyunu oynayın. http://s3.dosya.tc/server16/LFKXZd/3DMGAME-PES2014.Mini.Img-3DM.rar.html buda ling içinde mini img var.

tam dediklerini yapıyordum :) serverlar bakıma alınmış galiba oyun sunucusuna bağlanılamıyor diye bir yazı çıktı
  • Yaklaşık 1 haftadır PS3 de oyun yavaşladığını hissediyordum.
    Offline de bile menüler de ve oyun içinde takılmalar oluyordu.
    DÜn PS3 söktüm içinin tozunu aldım. Fanı ters çalıştırdım.
    Şimdi PS33 canavar gibi oldu. Oyun offline de yağ gibi oldu.

• SLM ARKADAŞLAR ...BİR SORUM OLACKTI ONLİNE OYUN OYNARKEN DEFANS OYUNCULARININ ÖZELLİKLEDE GÖBEKTEKİ İKİ STOPERİN DEFANSTA KALMASINI NASIL SAĞLAYABİLİRİM..ADAM MARKAJI DENEDİM OLMADI..OYUN İCERİSİNDE DEFANS GERİ ÇEKİYORUM AMA HERZAMAN OLMUYOR OYUN HIZINDA GEÇ KALIYORUM ÇOĞU ZAMAN...BAŞKA BİR YOLU YADA TAKTİK AYARLAMADA HER HANGİ BİR YÖNTEMİ VARMI ACABA ..TAM DEFANS YAPINCADA OZAMAN GOL ATAMIYORUM ...BİLGİSİ OPLAN ARKADAŞ VARSA YARDIMCI OLURSASEVİNİRİM ..ŞİMDİDEN TEŞEÜR EDERİM
  • Hala hileciler KONAMI neyin peşinde anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loopos

ulan ben bu oyunu yapanın anasını avradını sülalesini gelmişini geçmişini geleceğini çoluğunu çocuğunu ceddini ırkını soyunu sopunu tipini şeklini vatanını toprağını kanını SİKEYİM. yeter amına koyucam bütün japon ırkının orospu çocuklarının yapacağı oyunun taaaaaa AMINA KOYAYIM.

içimdekileri dökmüşsün bilader eyv

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk defa bir pes oyunundan acayip soğudum
  • Allah muhafaza

• L1+üçgen ve aşırtma gol olmasa millet ne yapar çok merak ediyorum.
    Adamın her vuruşu aşırtma ve uzun top. Kalenin dibindende aşırtma gol yenmez.AddText(''))
    Konami sana ne desem az.

• arkadaşlar oyunda ayağında top olan rakip oyuncuya 2,3,4 kişiyle baskı pres yapma diye bir şey var. iki kere kareye basılıncamı oluyormuş neymiş. tam bilmiyorum. bunu bilen varmı? varsa açıklayabilirmi?? bazı kişiler bunu yapıyo çok etkili oluyo galiba. savunma yaparken
  • Küfür alıntılamak yasak yukarda ki arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sxd

bakın arkadaşlar deamon tolls live kurun tıklayın açın programı scsı tıklayın sanal sonucu eklenecek.ama ilk önce indirdiginiz mini image dosyalarını masa üstüne atın.o scsı alta gelince tıklayın sizi masa üstündeki mini imagedeki mds olan dosyaya tıklayıp aç deyin yukarıda user deskop gelecek sizde başkada olabilir şimdi hiç bişi yapmadan konami klasöründeki pes exe tıklayın biraz beklyin dönen cd görüntüsü gelene kadar oyun açılacak.bu sekilde hiç crek olmadan oyunu oynayın. http://s3.dosya.tc/server16/LFKXZd/3DMGAME-PES2014.Mini.Img-3DM.rar.html buda ling içinde mini img var.

herşeyi yaptım en son güncellemede 1.06 yaptıktan sonra 3DM ile oyun açılmıyor maalesef. 1.04 tre denedim çalıştı fakat 1.06 güncelleme kurdum oyun açılmadı. crack yapmıyorum bu arada belirteyim. zaten oyun açılmayınca sövdüm saydım ne varsa
  • oyunu sil başdan temiz bir kurulum yap 1.0.6 yamayı kur ondan sonra mini img yi tanıt bende 1.06 çalışıyor çünkü hiç bir sorunda yok.
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Cok uzun zamandır Pes oynuyorum ama ilk defa Orjinal pes 2014 aldım..Ve daha dün kurdum oyunu Master lig online oynamak istiyorum ve dün takım açtım 5 veya 6 maç yaptım şansıma o bahsettiğiniz hilecilerle karşılaşmadım İnşallah'ta Karşılaşmam =) Sizden ricam bana yol gösteririmisiniz,Nasıl hareket etmeliyim bu master lig modunda,Hangi kıtayı seçmeliyim,Nasıl Puan daha cok kazanabilirim..Çalışan bir insanım malesef cok vaktimde olmuyor Akşam 2.30 saatte ne yapabilriisem..Tavsiyeleriniz nelerdir Sizce Nasıl bir yol izlemeliyim.. Karşılıklı Hilesiz Keyifli maç yapmak isteyen arkadaşlarla Gece 22.00'dan sonra online oluyorum Tatlısına maç yapabiliriz =) Teşekkurler simdiden
  • Winning Eleven 97'den beri aralıksız Pes/We serilerini oynadım. Zamanında japoncayı sokmuştum desem yeridir.
    4 gün önce PS Store'dan 49 tl.ye oyunu indirdim. 4gun zor dayandım. Hic gitmemiştim ama acaba sorun bende mı diyerek gecen gün 3-4 play station Kafe'ye girip ne oynandığına baktım. Bir kişi hariç herkes pes 2013 oynuyordu. Oranlarsak %95 gibi bir rakam.
    Dün tekrar 2013'e geçtim, oynanisi bıraktım, sadece grafik olarak 2013 lehine cok ama cok fark var .
    2013 ile devam etmeyi düşünüyorum ancak korkum su, 2015 pes 2014'un geliştirilmişi mı olacak? Eğer öyleyse yıllardır verdigim emeğe yazık oldu..

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.