Şimdi Ara

pes 2014'e çok büyük tepki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben fifa mı pesmi sorusuna hep pes derdim ama bu sene pes 2014 çok kötü diyorlar sizce hangisini almalıyım

• Fifa tabii ki.

Bu sene pesçiler bile illallah etti.
  • Pes 2014 iyi bir yola girmiş ancak sadece temel atmış durumda oyun beta gibi , denge yok şuan pes 2015 toparlarsa bu motorla büyük iş yaparlar ..

Ben alışkanlıklarımdan dolayı pes 2014 oynuyorum ancak objektif bakarsak fifa bu sene fazla yenilik yapmadan pes'le arasındaki farkı biraz daha açtı diye düşünüyorum...
  • FIFA
  • PES 14 bildiğiniz BETA olmuş. Grafikler iyi, yeni sisteme geçilmiş. Ancak o kadar amatör ki...

- Paslar dengesiz gidiyor, kontrolü çok zor.
    - Futbol sahası değil bilardo sahasında sanıyorsunuz kendinizi.
    - Koşma tuşuna bastığınız gibi oyuncu uçuşa geçiyor, durdurmak imkansız.
    - Kaleciler çok güçlü olmuş, en sert şutu bile hiç sektirmeden rahatlıkla tutabiliyorlar (bununla ilgili video kaydı bile aldım).
    - Toplar eskisi gibi oyuncuya yapışık değilde bağımsız hareket ettiği için çok fazla saçmalıklar var. Örneğin kendi arkadaşınıza normal hızda pas verdiğiniz yanında koşarak geçebiliyor.

Sürekli bilgisayarla oynuyorum, bilgisayar oyunu tamamen manuel oynuyor ve bildiğiniz bütün kombinasyonları kullanıyor. Oyun zaten dengesiz ve hatalı. Bilgisayara karşı en az %90 zaafımız var. Bu halde bilgisayar yenmek yine mümkün ancak bu da oyunu çok sıkıcı yapıyor.

PES 14 malesef olmamış, hem de yıllardır çıkardığı en kötü oyun almış. 10 üzerinden zorlayarak 4.9 verebiliyorum.

• Pes arkadaşım Pes güzel olmuş ilk başta kötü geliyor ama alışınca güzel Fifacılara bakma sen.
  • Fifa konusunda da oyunun sorulu olduğu ortada. Demek ki iki firma da bu sene şıcmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    gayet mantıklı bir yorum, katılıyorum. oyun olmamış, rezalet felan diyenler konami ile sözleşme mi imzaladınız, her sene bomba gibi oyun çıkartacağız diye söz mü verdiler size? yeniliklere biraz açık olmakta fayda var.

@fenerbahçe1907kanarya ben pes'in bu yılki eksiklerine rağmen pes almanı tavsiye ederim
  • dediğiniz doğru pes açısından biraz hatalar var ama yinede pes oyna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.