Şimdi Ara

pes 2014 ekran kartı sorunu yardım :( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
57.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kafemde 25 pc var xp yüklü hepsinde aynı sorun var

pes 2014 rezil bir şekilde piyasaya çıktı hiçbirinde ekran kartını görmüyor...
  • pc-kolog kullanıcısına yanıt
    dediğin gibi yaptım oyuna girdiğimde ayarların aktif olduğun görüyorum görüntü kalitesi artmış ama çok ciddi bir kasma problemi var oyun sürekli kasılıyo nvdia ve konaminin acil bir güncelem yapması lazım galiba yada en iyisi fıfa deyip pes silsekmi
  • ben de siyah ekranda kalıyor nekadar crack indirdiysem olmadı sizde yine iyi açıyor bende oda yok neyse ay bitsin başka yerden indireceğim 50 gb limiti aştık zaten çogu kişi olumsuz konuşuyor oyun ile ilğili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fukuku111 -- 26 Eylül 2013; 19:01:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahityilmaz

Hadi geçmiş olsun :)http://www.youtube.com/watch?v=8imD0jOqsNA

sağolasın kardeşim sonunda oldu bende de
  • Çok yavaş çalışıyor. Oyun kilitleniyor kalıyor.

Bunu kabul etmeliyiz dizüstü bilgisayarlarda kesinlikle çalışmıyor. Benimkinde çalışmıyor. i3-380M NVIDIA G-Force GT 520M 8 GB DDR3 Memory

PES 2014 readme. (okuyalım ve vazgeçelim bence! )

DESTEKLENEN ÇİP SETLERİ:
    NVIDIA - GeForce GTX680, GTX550Ti, GTX470, GTX285, 9800, 8800, 8600, 7950, 7900, 7800, 7300, 6800
    AMD/ATI - Radeon HD 7950, HD 6870, HD5850, HD5770, HD4870, HD4650, HD3870, HD2600, HD2400, X1900, X1650, X1600, X1300
    Intel - HD Graphics 4000, HD Graphics 3000, HD Graphics 2500, HD Graphics 2000

Oyunu oynamaya başlamadan önce donanım sürücülerinizi güncellemeniz gerekebilir.

Bu kartların dizüstü bilgisayar sürümleri de çalışabilir ancak DESTEKLENMEMEKTEDİRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F912EC139 -- 28 Eylül 2013; 0:49:03 >
  • quote:

sonunda
  • bende hala sorun var. ekran kartını goruyor grafikler full ancak 5dk sonra ekran kararıyor ve oyunu kapatmak zorunda kalıyorum. sizlerde durum nasıl ?
  • Benim laptop çok iyi değil ama antialias falan sadece 1-2 ayarı en sona getirmiyorum sorunsuz oynanıyor. GT 540 M var bende. Sorun yaşayan arkadaşlar herşeyden önce directx ve grafik sürücüsünü güncellesinler sonra oyunu kursunlar.
  • quote:

aynı şekilde yaptım kayıt ettim ama settings hala ekran kartını görmüyorç
  • Gençler ati radeon ekran kartı için çözümü bulan var mı? bir arkadaşımın laptop var ati hd 7670 m modeli.
  • ya bende de setting ayarlarında bilgisayar performanslarımı değerlendiren iyi kötü ok diyor ya işte CPU:ok, RAM:iyi,GPU:iyi,VRAM:iyi diyor ancak oyun acayip kasıyor neden acaba arkadaşlar yardım edermisiniz
  • yok arkadaş ne yaptıysam ne ettiysem olmuyor.nvidia yeni güncelleme çıkarana kadar ve oyun listesine pes2014ü alana kadar bu oyunu zevkle oynamak haram bize
  • arkadaşlar benim ne yapmam gerekir ? yardım lütfen.
     pes 2014 ekran kartı sorunu yardım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantasy*

arkadaşlar benim ne yapmam gerekir ? yardım lütfen.
    bilgisayarının rami düşük olduğu için bu hatayı alıyor olmalısın.rami kaç pc nin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: borno_vali

quote:

bilgisayarının rami düşük olduğu için bu hatayı alıyor olmalısın.rami kaç pc nin?

2 gb.

• arkadaşlar tüm yazıları 2 gündür okuyorum bişey kaçırmışımdır belki diye. En son olarak paylaşılan videodaki yapılanları yaptım. Sonunda settings bölümünde hepsi uygun gözüküyor ancak bu kez de oyun açılmıyor. Küçük bi sorun kaldı gibi geliyor ancak aşamadım o sorunu. Umarım bilen biri görür de yardımcı olur,şimdiden teşekkürler.. Iyi bayramlar :D
  • bu devirde böyle şeylerle uğraşıyoruz ya helal valla ne diyeyim. Sorun bende de var.
  • quote:

İşte aynı sorun bende de var. 2 GB ram 1 GB ati radeon hd 4450 ekran kartı
  • arkadaşlar bende de aynı sorun var tüm yazıları okudumhttp://www.youtube.com/watch?v=8imD0jOqsNA bu videoyu da izledim aynısını yaptım ama bu seferde settings' e girmiyor hata veriyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.